Spaanse politie arresteert man die hand op billen van journaliste legde tijdens uitzending

De Spaanse politie heeft in Madrid een man gearresteerd omdat hij tijdens een live tv-uitzending zijn hand op de billen van een journaliste had gelegd. Dat maakte de politie dinsdag bekend.

Meer krantenkoppen in België

De Bosalliantie schenkt Brugge het Gouden Boslabel

De Bosalliantie, een samenwerking tussen overheden en (natuur)organisaties, heeft het Gouden Boslabel uitgereikt aan de stad Brugge. Schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem mocht de label in ontvangst nemen: “Brugge plantte van heel Vlaanderen het meeste bomen aan. We worden beloond voor onze inspanningen om van Brugge een meer leefbare stad met meer bomen, bloemen, parken en bos te

Lees meer »

VIDEO. Boegeroep in Malmö wanneer presentator afwezigheid van Joost Klein aankondigt: “Hopelijk is hij morgen terug”

Joost Klein mag niet deelnemen aan de belangrijke juryshow, vanavond in Malmö. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt omdat er een onderzoek loopt naar een mogelijk “gewelddadig incident” dat zich achter de schermen zou hebben afgespeeld. Een beslissing die bij het aanwezige publiek niet in de smaak valt. Wanneer de presentator afroept dat Nederland er niet bij zal zijn, klinkt luid

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys in gesprek met de winnaar van De Mol 2024

Het spel is gespeeld: de Mol is ontmaskerd en dit is de winnaar van het 12e seizoen. OPGELET, SPOILER ALERT! In de finale van ons favoriet programma is Senne ontmaskerd als het Molletje van dit seizoen. Bernard kroonde zich tot winnaar. Hij haalde het van Michaël en gaat met de groepspot van 24.160 euro naar huis.
The post Mollenvanger

Lees meer »

Bibliotheek viert 25 jaar op huidige locatie

De Pittemse bibliotheek verhuisde 25 jaar geleden van een tijdelijk onderkomen in de oude jongensschool in de Eikeldreef naar de huidige locatie op het Broeders Maristenplein.
The post Bibliotheek viert 25 jaar op huidige locatie appeared first on KW.be.

Lees meer »