“Hij heeft enorm veel spijt”: partner die Monika (74) doodsloeg, blijft langer in de cel

Nooit een ruzie en van woordenwisselingen was er de afgelopen vijftig jaar ook amper sprake, maar toch sloeg Noël D. zijn vrouw Monika Pottier (74) half april dood met een hamer. Enkele agenten deden de ontdekking in het huis van het gepensioneerd koppel in Zerkegem, nadat de zeventiger niet op een afspraak kwam opdagen. Noël D. verblijft sinds twee weken in de gevangenis en heeft spijt. Veel spijt. Maar wat er precies gebeurd is? En vooral: waarom? Daar blijft het voorlopig gissen naar.

 

Meer krantenkoppen in België

Tien jaar later speelt Jérémie Vrielynck uit Deerlijk terug mee in de spektakel-musical 14-18: “Toen was ik kleine Fons, nu speel ik Fons!”

De 24-jarige Jérémie Vrielynck zag het levenslicht in Waregem en groeide op in Deerlijk, waar hij ook 22 jaar woonde. Ondertussen verhuisde hij sinds twee jaar naar Geel. Tien jaar geleden speelde hij de rol van ‘kleine Fons’ in de spektakel-musical 14-18, zijn eerste musicalervaring. Nu speelt hij de rol van Fons, alternerend met Jonas Van Geel. Jérémie heeft het

Lees meer »

Sylvie uit ‘Boer zkt vrouw’ verdedigt zich na uitspraak Astrid: “Ik heb nooit de aandacht naar mij toe getrokken”

“Je straalt seks uit.” De aantrekkingskracht tussen melkveeboer Niels (32) en zijn uitverkorene Sylvie (36) is groot in ‘Boer zkt vrouw’. De twee flirtten erop los tijdens hun romantische trip in Zuid-Tirol. Of ze ook echt een koppel zijn geworden, zien we zondag pas, maar Sylvie blikt alvast met gemengde gevoelens terug op het avontuur. De uitspraak van kandidate Astrid

Lees meer »

4.500 bloemen, een geheime choreo en een straffe gastenlijst: achter de schermen bij het huwelijksfeest van Hanne van K3

Hun huwelijksbootje ging al in 2020 te water. Corona verhinderde echter het feest en toen kwam de geboorte van Julien de planning dwarsbomen. Maar zaterdag vierden Hanne Verbruggen (30) en Jorn Sarens eindelijk hun liefde te midden van 200 gasten en 4.500 bloemen. Van de gerechten op het menu en het zeldzame bruidsboeket tot de openingsdans en de gastenlijst: wij

Lees meer »

Melissa Debackere wint voor de zesde keer de ORC Rally

De zestiende editie van de ORC Rally verliep onder moeilijke omstandigheden voor de piloten. Enkele felle buien maakten de bandenkeuze zeer moeilijk en het was voor de deelnemers vooral zaak om zich niet te laten vangen. Favoriet Melissa Debackere slaagde daar wonderwel in en reed onbedreigd naar haar zesde zege in Oostrozebeke.
The post Melissa Debackere wint voor de

Lees meer »

Assisen Spuikommoord – Al-Baghdadi schuldig aan roofmoord op buurvrouw Emmy (67)

Khaldoon Al-Baghdadi (42) is door de volksjury schuldig verklaard aan de roofmoord op Emmy Geboers (67). De Iraakse Oostendenaar bracht zijn buurvrouw op 9 maart 2020 op zijn appartement om het leven. De beschuldigde beroofde het slachtoffer ook en sneed haar lichaam in stukken.
The post Assisen Spuikommoord – Al-Baghdadi schuldig aan roofmoord op buurvrouw Emmy (67) appeared first

Lees meer »

KIJK LIVE. Trump reageert uitgebreid op veroordeling zwijggeldzaak

Donderdag reageerde Republikeins presidentskandidaat Donald Trump al kort op zijn veroordeling door een jury in een strafzaak in New York. Vandaag staat een persconferentie gepland in Trump Tower waar verwacht wordt dat hij uitgebreider zal spreken over het verdict. Bovenaan dit artikel kan je de toespraak live volgen vanaf 17 uur.

Lees meer »

Spooroverweg naar Plopsaland gaat dicht, maar korter dan gepland: “Op tijd open voor de verkiezingen”

Infrabel voert in juni werken uit aan de sporen in De Panne. Initieel was het de bedoeling om de spooroverweg in Adinkerke te sluiten van 7 tot 10 juni. Omdat dit tot verkeersellende zou leiden, zijn de plannen aangepast.
The post Spooroverweg naar Plopsaland gaat dicht, maar korter dan gepland: “Op tijd open voor de verkiezingen” appeared first on

Lees meer »

Nieuw restaurant Zevensterre geopend op domein De Blauwe Zaal in Sint-Kruis: “Klassiekers en verfijnde gerechten”

Op het domein De Blauwe Zaal in Sint-Kruis, vooral bekend als manege maar ook voor de Merula-wijngaard, openden ondernemer Luc Beke en chef Marc Nevejans de deuren van restaurant Zevensterre. “Je bent hier aan het goede adres voor klassiekers als asperges maar ook voor een verfijnd visgerecht”, zegt de chef.
The post Nieuw restaurant Zevensterre geopend op domein De

Lees meer »

“U mag me allemaal afschieten. Het interesseert me niet”: woke-debat in ‘Het Conclaaf’ lokt felle reacties uit

In een nieuwe aflevering van ‘Het Conclaaf’ heeft een debat over woke de gemoederen hoog doen opladen. Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken kon met moeite afstand nemen van een omstreden tweet van een partijgenoot waarin Petra De Sutter (Groen) als transgender persoon werd aangevallen. “U mag me allemaal afschieten. Het interesseert me niet.”

Lees meer »

Oekraïense verpleegster (25) schreef afscheidsbrief jaar op voorhand: “Jullie moeten mij niet missen, daarvoor is het leven te kort”

In april van vorig jaar schreef Iryna een brief aan haar broer. Een afscheidsbrief. De jonge Oekraïense vrouw zat als verpleegster aan het front en wist dat het op elk moment gedaan kon zijn. “Het spijt me niet dat ik kan sterven”, schreef ze. “Want ik leid het leven dat ik wou.” Dat weten we doordat haar broer de brief

Lees meer »