Sylvie uit ‘Boer zkt vrouw’ verdedigt zich na uitspraak Astrid: “Ik heb nooit de aandacht naar mij toe getrokken”

“Je straalt seks uit.” De aantrekkingskracht tussen melkveeboer Niels (32) en zijn uitverkorene Sylvie (36) is groot in ‘Boer zkt vrouw’. De twee flirtten erop los tijdens hun romantische trip in Zuid-Tirol. Of ze ook echt een koppel zijn geworden, zien we zondag pas, maar Sylvie blikt alvast met gemengde gevoelens terug op het avontuur. De uitspraak van kandidate Astrid zindert na. “Op het moment zelf liet ze absoluut niets blijken.” 

Meer krantenkoppen in België

Kaaiman kiest keurig | Stemt PVDA

01:00 ‘De bedoeling is dat je de lezers duidelijk maakt voor wie jij gaat stemmen, dan weten ze zeker op wie zij niet.’ Dat was de opdracht die algemeen hoofdredactrice Isabel Albers ons zes maanden geleden…

Lees meer »

Buurtparking met 27 plaatsen langs Koolkerkse Steenweg in Brugge

Langs de Koolkerkse Steenweg in Brugge realiseert het stadsbestuur een buurtparking met 27 parkeerplaatsen. “Er komen ook twee laadpalen voor elektrische wagen en een parkeerplaats voor mindervaliden”, zegt schepen van Openbaar Domein Mercedes Van Volcem (Open VLD).
The post Buurtparking met 27 plaatsen langs Koolkerkse Steenweg in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hunter Biden schuldig in wapenzaak

17:57 Hunter Biden, de zoon van Amerikaans president Joe Biden, is dinsdag door een jury in Delaware schuldig bevonden voor het afleggen van valse verklaringen bij de aanvraag van een wapenvergunning.

Lees meer »

Vader en zoon Coussee runnen stilaan legendarisch café D’Armoe in Rumbeke: “Op donderdag staan ze hier schouder tegen schouder”

Café D’Armoe is een begrip in Roeselare en omstreken. Al bijna twee decennia is Alex(ander) Coussee er de patron, maar met zoon Mathieu is er een opvolger op komst. “Het is hier een familiezaak geworden”, verwijst Alex naar zijn dochters die ook vaak een handje komen toesteken.
The post Vader en zoon Coussee runnen stilaan legendarisch café D’Armoe in

Lees meer »

Niemand keek de partijkopstukken langer in de ogen dan deze 7 Vlamingen, nu verklappen ze concreet op wie ze gaan stemmen

17 uur om precies te zijn, zo lang ging het HLN-lezerspanel in debat met zeven toppolitici. Zelden konden zeven Vlamingen de kopstukken zo diep in de ogen kijken en hen het vuur aan de schenen leggen. Ze stelden de vragen waar ook u en ik van wakker liggen: vragen over migratie, onderwijs, kinderopvang, belastinggeld en defensie. Maar welk bolletje gaan

Lees meer »

Vanaf nu kunnen kajakliefhebbers de binnenwateren van Kortrijk verkennen met Dobber

Naast bootjesverhuur van De Keper of Cruize46, de watertanks van Tankkd of suppen met Amanzie of SUPSUP CLUB komt er nog meer waterrecreatie naar de Kortrijkse wateren. Aan de aanlegsteiger in de Handelskaai vind je vanaf heden de kajakverhuur van Dobber.
The post Vanaf nu kunnen kajakliefhebbers de binnenwateren van Kortrijk verkennen met Dobber appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na vraag Vooruit: burgemeester belooft geldautomaat in Westkapelle

Gemeenteraadslid Katrien Anteunis (Vooruit) ijverde op de gemeenteraad voor de installatie van een geldautomaat in Westkapelle. Burgemeester Jan Morbee liet verstaan dat het gemeentebestuur hiervoor in bespreking is met de firma Batopin en hoopt op de realisatie ervan nog dit jaar.
The post Na vraag Vooruit: burgemeester belooft geldautomaat in Westkapelle appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Plots hoorde ik heel veel lawaai”: tractor rijdt gat in gevel van huis, bewoners komen met de schrik vrij

In de Cathilleweg in Stalhille (deelgemeente Jabbeke) is woensdagmiddag de gevel van een huis beschadigd geraakt. Een tractor met haspel maakte tijdens het indraaien van een straat een inschattingsfout en boorde zo een gat in de muur. De bewoners waren thuis toen het ongeval gebeurde. “Ik was net in de woonkamer aan het stofzuigen toen ik plots héél veel lawaai

Lees meer »