Sylvie uit ‘Boer zkt vrouw’ verdedigt zich na uitspraak Astrid: “Ik heb nooit de aandacht naar mij toe getrokken”

“Je straalt seks uit.” De aantrekkingskracht tussen melkveeboer Niels (32) en zijn uitverkorene Sylvie (36) is groot in ‘Boer zkt vrouw’. De twee flirtten erop los tijdens hun romantische trip in Zuid-Tirol. Of ze ook echt een koppel zijn geworden, zien we zondag pas, maar Sylvie blikt alvast met gemengde gevoelens terug op het avontuur. De uitspraak van kandidate Astrid zindert na. “Op het moment zelf liet ze absoluut niets blijken.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVE KILMARNOCK-CERCLE (do, 20u30). Grote Cercle-delegatie vertrokken, Van der Bruggen wil “volop genieten”

Komend weekend start de Jupiler Pro League, maar de focus van Cercle Brugge ligt eerst nog op het treffen met Kilmarnock. De Vereniging speelt donderdagavond (20u30) de heenmatch van de tweede Europa League-voorronde in Schotland, de terugmatch volgt een week later in het Jan Breydelstadion. Op deze pagina zit u goed om de aanloop én de match zelf op de

Lees meer »

Been van surfer aangespoeld na aanval door haai in Australië

Het afgerukte been van de surfer die dinsdagochtend lokale tijd door een haai aangevallen werd bij de Australische badplaats Port Macquarie , is aangespoeld op het strand. Dat heeft de politie gezegd. Het werd door buurtbewoners in ijs verpakt en vervolgens overgevlogen naar het ziekenhuis in Newcastle, waar de surfer wordt verzorgd.

Lees meer »

Werchter op bergschoenen

Geen stro voor de hippodroom-paarden, wel voor de Hype’O Dream-bezoekers. De organisatie zag de Weymeerschen in een modderpoel veranderen en ging zaterdagnacht aan de slag met schors en stro om de site begaanbaar te maken. Goede oplossing.
The post Werchter op bergschoenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bart De Wever levert tussentijds rapport af bij de koning: voorzichtige vooruitgang ondanks donkere budgettaire wolken

Voorzichtig optimisme op het Koninklijk Paleis vandaag, want ondanks donkere budgettaire wolken is er sprake van ‘versnelling’ en ‘voorzichtige vooruitgang’ aan de federale onderhandelingstafel. De vijf partijvoorzitters lijken een manier gevonden te hebben om de heetste hangijzers aan elkaar te koppelen. En op Vlaams niveau schiet het al helemaal op. Dit is de exacte stand van zaken.

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Finale nadert spannende ontknoping: Humphries en Van Gerwen geven elkaar geen duimbreed toe

De World Matchplay kent vanavond zijn ontknoping. Bij de mannen mogen toppers Michael van Gerwen en Luke Humphries strijden om de felbegeerde titel. De Nederlander kreeg in de halve finale Michael Smith klein, de Engelse wereldkampioen won van zijn landgenoot James Wade. Bij de vrouwen heeft Beau Greaves de titel gegrepen na een dominante prestatie tegen Fallon Sherrock. De wedstrijden

Lees meer »

Alle investeringen ten spijt: waarom een olympische tijdritmedaille geen evidentie wordt voor Lotte Kopecky

De eerste Belgische medaillehoop op de Olympische Spelen rust zaterdagnamiddag op de sterke schouders van Lotte Kopecky (28). In de individuele tijdrit, weliswaar de minst evidente van haar drie afspraken. Haar ploegleider en een voormalige Belgische topper tegen de klok over de tijdrijdster in de wereldkampioene op de weg: “Het wordt een serieuze opdracht voor Lotte.”

Lees meer »

Christoff strikt zoon van Roger Van Damme voor nieuwe zomersingle: “Je bent voor zijn stijl of niet, maar laat het daar dan bij”

“Lucca wil graag bekend worden, en als ik hem daar in Vlaanderen ook maar een klein beetje mee kan helpen, waarom ook niet?” Een opmerkelijke samenwerking: Christoff (48) strikte de vijftienjarige remixer Lucca van Damme voor zijn zomersingle ‘Terug bij mij’. In een dubbelinterview met ‘Primo’ vertelt het duo uitgebreid over hun plannen. Al wil de zanger de zoon van

Lees meer »

Dokter Trump geeft update over herstel na moordaanslag

Een halve centimeter. Zoveel heeft het gescheeld of de kogel die het oor van Amerikaans ex-president Donald Trump raakte, had zich in zijn schedel geboord. Dat zegt Ronny Jackson Jr, die tijdens Trump’s presidentschap zijn persoonlijke dokter was, in een brief aan het Huis van Afgevaardigden. Daarin geeft hij de Amerikaanse burgers een update over de toestand van Trump, en

Lees meer »