Kanye West heeft zijn social media verwijderd na heisa rond plannen voor eigen pornobedrijf

Deze week kwam het nieuws naar buiten dat Kanye West (46) overweegt om een Yeezy Porn-studio op te starten. Het regende boze reacties op de sociale media van de rapper – en dat is niet de eerste keer. Kanye is het duidelijk beu en haalde ondertussen zijn socialemediakanalen weg. 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG DAUPHINÉ. “Sliepen in een hotel met tapijt”: Evenepoel heeft veel last van pollen – Ploegmaat Van Wilder geeft op

Na de eerste bergrit van gisteren is het opnieuw klimmen geblazen in de Dauphiné. Sterker nog, de zevende en voorlaatste etappe is nog een stukje zwaarder, met drie beklimmingen van eerste categorie en een aankomst bergop buiten categorie. Kan Remco Evenepoel na z’n moeilijk moment gisteren een stap(je) zetten? Mis niets van de rit in onderstaande liveblog!

Lees meer »

Gemeente koopt buurthuisin Sint-Lodewijk aan

De gemeenteraad zette unaniem het licht op groen voor de aankoop van het buurthuis Sint-Lodewijk in de Pladijsstraat. De kostprijs bedraagt 250.000 euro.
The post Gemeente koopt buurthuisin Sint-Lodewijk aan appeared first on KW.be.

Lees meer »

Pakkend afscheid van dappere ‘Spider Siem’ (7), die overleed aan leukemie: “Je hebt bij veel mensen een diepe indruk nagelaten”

Familie, vrienden en klasgenoten namen zaterdag afscheid van Siem ‘Spider Siem’ Van den Dries (7) in de aula van funerarium De Ryck in Heist-op-den-Berg. De jongen uit Booischot overleed op dinsdag 28 mei, vlak voor zijn achtste verjaardag, aan leukemie. “Schitter hierboven lieve schat, zoals je bijna acht jaar gedaan hebt voor ons. Duizenden, honderdduizenden kusjes voor jou.”

Lees meer »

Lore verbijt emoties wanneer ze hoort dat ze niet zal verhuizen in ‘Blind gekocht’: “Ik zou nu de verkeerde dingen zeggen”

Primeur in ‘Blind gekocht’. Voor het eerst in zes seizoenen zijn de makers er niet in geslaagd een renovatieproject klaar te krijgen voor de uitzenddatum. Kop van jut zijn Lore (32) en haar zoontje Armand, die hun frustratie nauwelijks kunnen wegsteken. Tegelijk zijn ook Chloé en Tony compleet radeloos in de laatste aflevering. “Hoe is het mogelijk om met ons

Lees meer »

Psychotische twintiger uit Aalter trekt spoor van vernieling en spuwt naar politie: vijftien maanden voorwaardelijke celstraf

Geplaagd door psychoses trok een dakloze twintiger een spoor van vernieling door Brugge en Oostende. Bovendien spuwde J.V. een agent in het gezicht toen hij op diefstal betrapt werd.
The post Psychotische twintiger uit Aalter trekt spoor van vernieling en spuwt naar politie: vijftien maanden voorwaardelijke celstraf appeared first on KW.be.

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Oostende: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Oostende trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Oostende.
The post Verkiezingsresultaten in Oostende: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Hoffelijk en hulpvaardig” tot hij plots radicaliseerde: Sulaiman A. waarschijnlijk geïnspireerd door islamitisch extremisme, zegt nu ook minister

Een schoolvoorbeeld van een geslaagde integratie. Dat was de 25-jarige Afghaan Sulaiman A., voor hij afgelopen vrijdag in Mannheim een politieagent doodstak en zes mensen verwondde, onder wie een bekende Duitse islamcriticus. Zijn asieldossier, dat de Duitse krant ‘Bild’ kon inkijken, vertelt het verhaal van een “vriendelijke, hulpvaardige jongeman” die ongemerkt radicaliseerde. Dinsdag kon hij nog altijd niet verhoord worden.

Lees meer »

PORTRET. Wie is de vermiste Michael Mosley, Britse dieetgoeroe en tv-presentator?

Een in een dieet-jas gehuld liefdeskind van Lieven Scheire en Tom Waes: zo kan je Michael Mosley (67) het best omschrijven. De Britse beroemdheid at lintwormen, injecteerde slangenvergif, raakte bij een tv-programma ooit gekneld in een grot en liet de wereld kennismaken met ‘intermittent fasting’. Nu is hij al twee dagen spoorloos op een Grieks eiland. Een portret.

Lees meer »

Staat Blake Lively naast haar man Ryan Reynolds in nieuwe ‘Deadpool & Wolverine’? Trailer doet vermoeden van wel

Zal Blake Lively (36) verschijnen in ‘Deadpool & Wolverine’? Fans speculeren dat de actrice haar opwachting zal maken in de nieuwe superheldenfilm. In de trailer zijn er namelijk plots onbekende vrouwelijke voeten te zien. Ryan Reynolds (47), die de rol van Deadpool vertolkt, is in het echte leven getrouwd met Lively, wat de geruchten alleen maar versterkt.

Lees meer »

Lore verbijt emoties wanneer ze hoort dat ze niet zal verhuizen in ‘Blind gekocht’: “Ik zou nu de verkeerde dingen zeggen”

Primeur in ‘Blind gekocht’. Voor het eerst in zes seizoenen zijn de makers er niet in geslaagd een renovatieproject klaar te krijgen voor de uitzenddatum. Lore (32) en haar zoontje Armand zijn kop-van-jut: zij kunnen hun frustratie nauwelijks wegsteken. Tegelijk zijn ook Chloé en Tony compleet radeloos in de laatste aflevering. “Hoe is het mogelijk om met ons budget geen

Lees meer »