Staat Blake Lively naast haar man Ryan Reynolds in nieuwe ‘Deadpool & Wolverine’? Trailer doet vermoeden van wel

Zal Blake Lively (36) verschijnen in ‘Deadpool & Wolverine’? Fans speculeren dat de actrice haar opwachting zal maken in de nieuwe superheldenfilm. In de trailer zijn er namelijk plots onbekende vrouwelijke voeten te zien. Ryan Reynolds (47), die de rol van Deadpool vertolkt, is in het echte leven getrouwd met Lively, wat de geruchten alleen maar versterkt. 

Meer krantenkoppen in België

Koerdische gemeenschap in Gent boos op burgemeester Mathias De Clercq (Open VLD) na selfie met Grijze Wolven 

De Koerdische gemeenschap is boos op de burgemeester van Gent, Mathias De Clercq (Open VLD), na een selfie met iemand van de Grijze Wolven. Dat is een ultra-nationalistische Turkse beweging. De foto werd genomen tijdens de live-uitzending van de EK-wedstrijd Turkije-Nederland. De burgemeester betreurt de commotie en stelt dat hij niet besefte met wie hij op de foto ging.

Lees meer »

LIVE. Biden roept Amerikanen vanuit Oval Office op tot kalmte – Trump in Milwaukee aangekomen voor Republikeinse partijconventie

Ex-president Donald Trump is zaterdag met bloed aan zijn oor van het podium geëvacueerd nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania. De Republikeinse presidentskandidaat hief vlak na de moordpoging zijn vuist omhoog, toen hij in veiligheid werd gebracht. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident.

Lees meer »

“Een onschuldig meisje heeft trauma voor het leven”: storm van kritiek omdat volleyballer die 12-jarige verkrachtte naar de Spelen mag

De Nederlandse topbeachvolleyballer Steven van de Velde (29) komt over enkele weken in actie op de Olympische Spelen in Parijs. Maar die deelname levert een storm aan kritiek op. Tien jaar geleden zat de Nederlander nog in de gevangenis voor verkrachting van een 12-jarig meisje. Ruim 35.000 mensen ondertekenden een petitie om hem weg te houden uit Parijs.

Lees meer »

Raf uit Rumbeke wordt 100: “Ik heb alle redenen om tevreden te zijn.”

Donderdag werd in Rumbeke de honderdste verjaardag van Raphaël ‘Raf’ Verstraete gevierd. De eeuweling gaf jarenlang les aan het VTI in Roeselare. In het bijzijn van zijn onder andere zijn meest recente achterachterkleinkind Raf genoot Raphaël met volle teugen van zijn verjaardag. “Ik heb alle redenen om tevreden te zijn.”
The post Raf uit Rumbeke wordt 100: “Ik heb

Lees meer »

“Moederbedrijf Google broedt op grootste overname ooit”

Alphabet, het moederbedrijf van Google, voert gesprekken om de cyberveiligheidsstart-up Wiz over te nemen. Dat melden persbureau Bloomberg en zakenkrant The Wall Street Journal op basis van anonieme bronnen. Met de inlijving is mogelijk 23 miljard dollar (omgerekend 21 miljard euro) gemoeid, waarmee het de grootste overname ooit zou worden voor het Amerikaanse technologieconcern.

Lees meer »

LIVE. Biden roept Amerikanen vanuit Oval Office op tot kalmte – Nieuwe beelden tonen hoe schutter in positie gaat liggen terwijl omstaanders alarm slaan

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De Amerikaanse oud-president raakte gewond aan het rechteroor nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnerally in Pennsylvania. Hij hief zijn vuist omhoog toen hij in veiligheid werd gebracht en riep de aanwezigen op om te “vechten”. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart

Lees meer »

AR-15: “het wapen dat Amerika doodt”

Bij de aanslag op de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump is volgens Amerikaanse media een AR-15 gebruikt, een halfautomatisch wapen dat eerder al gebruikt werd bij meerdere massaschietpartijen. Het wordt het “wapen dat Amerika doodt”, genoemd.

Lees meer »

Zwaantjes Roller Club maakt zich op voor EK Inline Skating: “Het is echt fenomenaal wat ze nu op skeelers kunnen brengen”

Er zijn deze maand twee grote evenementen voor de Zwaantjes Roller Club in Zandvoorde (ZRC): dit weekend de 56ste editie van de Flanders Grand Prix inline-speedskating en een week later, van 18 tot 25 juli, het Europees kampioenschap. “Het is niet ons eerste EK. We zijn in 1979 gestart met een EK en zijn stap voor stap gegroeid. We weten

Lees meer »

Hoe ‘Het eiland’ bijna in de prullenbak van bezieler Jan Eelen belandde: “De bazen waren razend”

Een moppenboek, slapeloze nachten, sloffen sigaretten en liters Red Bull. ‘Het eiland’ mag twintig jaar na de eerste aflevering dan springlevend zijn, het was een anarchistische uitputtingsslag om er te geraken. Op welk moment zag regisseur Jan Eelen het licht? Welke rol speelde zijn papa? En Geert Hoste? En waarin schuilt het succes? “Ik verwachtte dat de bazen blij zouden

Lees meer »