Opnieuw zwaar busongeval in Duitsland: 21 gewonden, onder wie één zwaargewonde

Bij een busongeval in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen zijn donderdagnacht 21 gewonden gevallen. Eén persoon is er ernstig aan toe, aldus de Duitse politie.

 

Meer krantenkoppen in België

Laatste fase van heraanleg stationsomgeving in Diksmuide gestart: “Nieuwe pendelparking met 160 plaatsen op komst”

De laatste fase van de heraanleg van de stationsparking in Diksmuide start. Daarbij zullen zowel de parking als de overweg tijdelijk zijn afgesloten. “Er komt een volledig nieuwe pendelparking met 160 plaatsen, een fiets- en wandeltunnel onder de sporen en een veilige in- en uitrit”, geeft burgemeester Lies Laridon mee.
The post Laatste fase van heraanleg stationsomgeving in Diksmuide

Lees meer »

Voormalig ‘K3 zkt K3’-finaliste Lauren duikt op in ‘Sing again’: “Leg jezelf niet zoveel druk op: dat zou ik tegen mijn jongere zelf zeggen”

“Ik wilde terug naar het normale leven.” Nee, de aanwezigheid van Lauren De Ruyck (28) in ‘Sing again’ lag niet voor de hand. Nadat ze in 2015 nét niet een van de nieuwe K3’tjes werd, keerde de zangeres het showbizzleven volledig de rug toe. “Ik vond het niet meer leuk”, aldus Lauren. Wat ze in tussentijd deed en of ze

Lees meer »

Albert Heijn kondigt komst van drie nieuwe winkels aan in West-Vlaanderen

Er staan drie nieuwe winkels in West-Vlaanderen op de planning van Albert Heijn: namelijk Ruiselede, Jabbeke en Sint-Michiels in Brugge. Met die aankomende openingen kleurt Albert Heijn de provincie opnieuw een stuk blauwer.
The post Albert Heijn kondigt komst van drie nieuwe winkels aan in West-Vlaanderen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nomineer jouw superbuur!

Op vrijdag 31 mei is het Dag van de Buren en dat laat ook Ichtegem niet onopgemerkt voorbijgaan. Inwoners kunnen hun superbuur nomineren om hem of haar in de bloemetjes te zetten. “Onder het motto: beter een goede buur dan een verre vriend, roepen we al onze inwoners op om een buur waar ze altijd
The post Nomineer jouw

Lees meer »

Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en degraderen uit de provinciale reeksen

De eindrondes in het provinciaal voetbal zitten er op. Er moest ook nog gewacht worden op de inschrijvingen van de verschillende ploegen. KSV Rumbeke promoveert niet via de interprovinciale eindronde, waardoor er geen extra stijger komt in de reeksen eronder. De voetbalbond bevestigde net de volgende stijgers en dalers.
The post Het is nu officieel: deze ploegen stijgen en

Lees meer »

“Veel bochten en enorm veel volk”: talrijk publiek op zonovergoten TVH kwarttriatlon

Op donderdag 9 mei konden topsporters en recreanten weer het beste van zichzelf tonen op de TVH kwarttriatlon in Izegem. De weergoden zaten zeker mee. De volledige dag stralende zon en 20 graden. Ideale omstandigheden voor de triatleten én de toeschouwers die opnieuw talrijk aanwezig waren.
The post “Veel bochten en enorm veel volk”: talrijk publiek op zonovergoten TVH

Lees meer »

Hoe ‘De Vlieg’, Brussel en de ‘Blacks’-clan verbonden zijn met de drugsoorlog in Marseille: “Kinderen van 14 jaar worden in kelders gemarteld”

Al jarenlang kleuren de kasseien van Marseille bloedrood door een drugsoorlog die woedt tussen een achttal clans. De ‘Blacks’ zijn daar één van. Hun tentakels reiken tot in onze hoofdstad en ze worden gelinkt aan Mohamed Amra (30), de voortvluchtige crimineel die in Frankrijk bevrijd werd door een gewapend commando en bekendstaat als ‘De Vlieg’. Dit is het verhaal van

Lees meer »

Ghislain en Christien vieren gouden huwelijksjubileum

Ghislain Desreumaux (74) en Christien Gesquière (69) huwden op 22 maart 1974 in Wervik. Nu wonen ze in de Bikschotestraat in Langemark. Ghislain werkte eerst als zetelgarnierder, toerde na zijn legerdienst zeven jaar rond met een toeristenbus en beëindigde zijn beroepsloopbaan in Lakebos. In bijberoep restaureert en stoffeert hij nog steeds zetels en zitmeubels. Christien
The post Ghislain en

Lees meer »

Ophef na ontslag vakbondskandidaat ArgenX in Gent: “Directie maakt sociaal overleg onmogelijk”

Bij biotechbedrijf Argenx in Gent eisen vakbonden dat het ontslag van een vakbondskandidaat ongedaan wordt gemaakt. De werknemer was 1 van de 2 kandidaten om de vakbond te vertegenwoordigen. Volgens de vakbond is de werknemer ontslagen, omdat de directie zo geen sociaal overleg moet organiseren. Bij Argenx in Gent werken ongeveer 350 mensen. De directie was nog niet bereikbaar voor

Lees meer »

LIVEBLOG AA GENT-OHL. Komen Buffalo’s in slotfase nog langszij?

Zondagmiddag speelt AA Gent zijn achtste wedstrijd in Play-Off 2 tegen Oud-Heverlee Leuven. Vorige week behaalde Gent de eindwinst met een overwinning op KV Mechelen. De Buffalo’s kunnen zich nu perfect voorbereiden op de barragematch tegen de vierde of vijfde uit Play-Off 1. Kan OHL verrassen en een tweede overwinning boeken tegen Gent? Volg het hier op de voet.

Lees meer »

Nederland krijgt meest rechtse regering ooit

Zes maanden na de verkiezingen zijn ze er eindelijk uit: de PVV van Geert Wilders, de NSC van Pieter Omtzigt, de VVD van Dilan Yesilgöz en de BBB van Caroline van der Plas vormen het meest rechtse en speciale kabinet uit de Nederlandse geschiedenis.

Lees meer »