Huisarts Rudy Van Giel: ‘Het merkwaardige was dat sommigen een industrie begonnen te zien in aids’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Opnieuw koersexplosies voor GameStop en AMC: aandelen verdubbelen in waarde

De aandelen van GameStop en AMC zijn dinsdag al voor de tweede dag op rij zowat in waarde verdubbeld. Aanleiding zijn enkele tweets van Keith Gill, die op sociale media actief is onder het pseudoniem ‘Roaring Kitty’ en enkele jaren geleden met zijn beleggerstips tijdens corona al eens een koopgolf veroorzaakte op het aandeel van de Amerikaanse ketens van gamewinkels

Lees meer »

Maleisisch international zwaargewond na aanval met bijtend zuur, zijn topvoetballers er mikpunt van brutaal geweld?

Maleisië verkeert in shock na een brutale aanval op voetbalinternational Faisal Halim (26). De aanvaller werd zondag tijdens een winkelbezoek net buiten hoofdstad Kuala Lumpur overgoten met zwavelzuur en ligt met zware brandwonden in het ziekenhuis. Hoewel de motieven van de daders nog niet bekend zijn, is er mogelijk meer aan de hand. Want eerder deze week raakte Akhyar Rashid,

Lees meer »

Zeven Oostkampse kandidaten verkiesbaar op zondag 9 juni

Op zondag 9 juni vinden de verkiezingen voor het federale en het Vlaamse parlement plaats. Op de verschillende lijsten vinden we de namen terug van zeven Oostkampse kandidaten die ons willen vertegenwoordigen op verschillende niveaus. We stellen ze graag voor.
The post Zeven Oostkampse kandidaten verkiesbaar op zondag 9 juni appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wervik maakt zich op voor onthulling van tutjesboom in de bib

Naar het voorbeeld van ondertussen al veel andere gemeenten komt er ook in de bibliotheek in Wervik een tutjesboom. De tutjesboom staat bij de peutercollectie en moedigt kinderen aan om afscheid te nemen van hun fopspeen. De kinderen krijgen in ruil een boek als beloning.
The post Wervik maakt zich op voor onthulling van tutjesboom in de bib appeared

Lees meer »

Poetin ontslaat zijn defensieminister en jarenlange bondgenoot

De Russische president Vladimir Poetin brengt verschillende wijzigingen aan in zijn regering. Hij vervangt zijn trouwe bondgenoot Sergej Sjojgoe als minister van Defensie door de huidige vicepremier Andrej Beloöesov. Sjojgoe wordt nu secretaris van de Russische Veiligheidsraad, een functie die tot nu toe werd bekleed door de bijzonder machtig geachte Nikolaj Patroesjev.

Lees meer »