Zomerbar De Voart in Pollinkhove biedt gevarieerd programma aan

Zomerbar De Voart opent op vrijdag 14 juni de deuren. Twee maanden lang valt er in de pop-upbar langs de Lovaart in Pollinkhove van alles te beleven. Op de activiteitenkalender staan onder meer vier optredens, een kidsweekend en het EK voetbal.

Zomerbar De Voart opent op vrijdag 14 juni voor het vijfde jaar op rij de deuren. Dat is twee weken vroeger dan normaal en dat heeft alles te maken met het EK voetbal en de matchen van de Rode Duivels.

Die worden in de zomerbar namelijk getoond op groot scherm en vermits de eerste wedstrijd van de nationale ploeg al op maandag 17 juni is, konden uitbaters Thomas Arnaert en Clara Vandenbroucke niet anders dan de deuren al half juni te openen.

Akoestische coverband

Ook dit jaar valt er in de zomerbar heel wat te beleven. Zo is er op de openingsavond op vrijdag 14 juni om 20.30 uur een optreden van 2 The Limits. Deze akoestische coverband brengt nummers van onder meer Bob Marley, Neil Young, CCR, Ed Sheeran, The Eagles, Laïs, AC/DC, INXS en R.E.M.

Er staan trouwens nog drie optredens op het programma. Op zondag 14 juli komt om 16 uur Bridgit langs. Zij brengt zowel Nederlandstalige nummers met Ik hou van u van Noordkaap, Een beetje verliefd van André Hazes en Het is een nacht van Guus Meeuwis als Engelstalig werk met Simply the best van Tina Turner, Delilah van Tom Jones en Just Say Hello van René Froger.

Op zaterdag 27 juli staat om 20 uur Mona & Friends op de affiche. Dries mag met Franse chansons op zaterdag 3 augustus om 20 uur de reeks zomeroptredens afsluiten.

Kidsweekend

“We organiseren op 10 en 11 augustus ook een kidsweekend”, vervolgen Thomas en Clara. “Een datum die ouders, grootouders, maar vooral de kinderen in hun agenda moeten noteren. Het worden twee dagen vol speelplezier.”

“Naast het springkasteel, de trampoline en de gocarts zal op onze speelweide nog heel wat te beleven zijn. Meer verklappen we nog niet. We houden iedereen even in spanning.”

Alle info over de activiteiten in Zomerbar De Voart is terug te vinden op de Facebookpagina van Zomerbar De Voart.

The post Zomerbar De Voart in Pollinkhove biedt gevarieerd programma aan is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Julie Vanloo en Washington Mystics lijden nieuwe nederlaag in WNBA

Na twee overwinningen op rij hebben Julie Vanloo en de Washington Mystics woensdag opnieuw een nederlaag moeten incasseren in de WNBA, de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie voor vrouwen. De Mystics beten met 88-81 (rust: 46-43) in het zand bij Indiana Fever.
The post Julie Vanloo en Washington Mystics lijden nieuwe nederlaag in WNBA appeared first on KW.be.

Lees meer »

Komen ‘Galaxy Park’ en ‘Ghost Rockers’ terug tot leven op tweede ‘SingAlong’ van Studio 100? Hoofdrolspeelsters aan het woord

Het grote publiek leerde hen kennen door hun hoofdrollen in een Studio 100-reeks, nu gaan Tinne Oltmans (31) en Lauren De Ruyck (28) samen de bühne op. “Wij hebben allebei een rol beet de musical ‘Grease”, glundert Tinne. De voormalige ‘Ghost Rockers’-ster kruipt in de huid van Sandy, Lauren (Femke in ‘Galaxy Park’) transformeert tot Rizzo. Die laatste nam mediapauze

Lees meer »

Animatoren verklappen hoe het er echt aan toegaat in hotels: “Ze heeft pas achteraf verteld dat ze maar 15 jaar was”

“Een dubbele bonus als je met een meisje jonger dan 16 jaar in bed dook.” Als we schrijver Dimitri Verhulst moeten geloven, tart de wereld van hotelanimatoren alle verbeelding. Maar wat speelt zich écht af in hotels? En welke regels zijn er? HLN vroeg (ex)-animatoren naar hun verhalen: “Om de twee dagen had elk van ons een ander meisje in

Lees meer »