Het Koninklijk Paleis maak je niet vuil: Bart De Wever poetste zijn Tongerse schoenen voor bezoek aan de koning

Bart De Wever (N-VA) ging gisteren op audiëntie met de koning. Daarvoor poetste hij traditiegetrouw zijn schoenen. En die komen uit… Tongeren.

 

Meer krantenkoppen in België

Jongen (16) overleden bij tragisch ongeval in Ichtegem: slachtoffer valt met fiets en wordt aangereden door auto

Bij een tragisch verkeersongeval in de Veldstraat in Ichtegem is vrijdagavond een 16-jarige jongen om het leven gekomen. Hij was op de baan met de fiets, toen hij ten val kwam. Daarop werd hij aangereden door een automobilist die uit de tegenovergestelde richting kwam.
The post Jongen (16) overleden bij tragisch ongeval in Ichtegem: slachtoffer valt met fiets en

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Russische militairen voeren aanvallen in Oekraïne op – Kremlin dreigt met hardere eisen als voorwaarden voor vredesgesprekken worden afgewezen

Het Kremlin heeft de druk op Oekraïne verhoogd met de dreiging dat het op nog meer gebied aanspraak zal maken. Alle vredesinitiatieven van president Vladimir Poetin zijn ook met de toestand aan het front verbonden, klinkt het. En de eerste topbijeenkomst over vrede in Oekraïne roept ertoe op “alle partijen” in het conflict te betrekken om een einde te maken

Lees meer »

Onze landgenoot Dirk drumt al 8 jaar bij Megadeth: “Soms sta ik in LA een krop sla te kiezen, en dan word ik plots herkend”

“Als klein jongetje droomde ik ervan om ooit op een podium te staan. Maar dat het zo’n proporties zou aannemen: dat had ik nooit verwacht.” Nochtans mag Dirk Verbeuren (49) zich al acht jaar de drummer van Megadeth noemen, en behoort hij daarmee tot de groten van het genre. Donderdagavond stond de band op Graspop, en speelde Dirk een thuismatch.

Lees meer »

Caroline Maes heeft na woelige periode haar leven weer op de rails: “Mijn scheiding heeft haar weerslag gehad”

In de seizoensfinale van ‘Familie’ is een belangrijke rol weggelegd voor Mieke, die gespeeld wordt door Caroline Maes (48). Niet dat de actrice daar zelf om is gaan vragen, want de huidige verhaallijn blijkt een serieuze uitdaging. “Ik erger mij aan het gedrag van Mieke”, klinkt het doodeerlijk in ‘Primo’. Een gesprek over de evolutie van haar personage, haar rol

Lees meer »