KIJK. DJ Khaled eist dat hij gedragen wordt door bodyguards om zijn schoenen niet vuil te maken

DJ Khaled (48) heeft op Instagram een video gedeeld waarin twee bodyguards hem moeten dragen van zijn auto naar het podium. De DJ moest optreden in Miami Beach en wou duidelijk niet dat er zand in zijn schoenen kwam. “Ik wil mijn Jordans niet vuilmaken, kan iemand me komen helpen?”, roept hij vooraleer de twee bodyguards komen toegesneld. Ondertussen maakt de video online heel wat reacties los. “Wat een clown, draag gewoon een ander paar schoenen” en “Hij weet duidelijk niet hoe kleinerend hij doet”, valt er te lezen. 

Meer krantenkoppen in België

Blikseminslag op 36 kilovoltlijn in Koekelare: tot 8.000 bewoners even zonder stroom

Tijdens het hevige onweer dat maandagavond over West-Vlaanderen trok is de bliksem ingeslagen op een 36 kilovolt middenspanningslijn in Koekelare. Tot 8.000 bewoners zaten daardoor even zonder stroom. Zowat heel Koekelare en een deel van Ichtegem was in de duisternis gehuld, op de talrijke bliksemflitsen na dan.
The post Blikseminslag op 36 kilovoltlijn in Koekelare: tot 8.000 bewoners even zonder

Lees meer »

Pieter Deknudt en Zinger stellen eerste album voor

Het zijn spannende tijden voor Pieter Deknudt, frontman van Zinger. Negen jaar na de overwinning in ‘De Nieuwe Lichting’ stelt hij met zijn band het debuutalbum ‘The going on’ voor tijdens een concert op woensdag 17 april in De Kreun in Kortrijk.
The post Pieter Deknudt en Zinger stellen eerste album voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voetbalclub PAOK Saloniki dient een klacht in na tumult in Brugge: “Ongeziene en willekeurige haat tegen Grieken”

Na de onrust bij de Europese voetbalwedstrijd in Brugge dient voetbalclub PAOK Saloniki een klacht in bij de UEFA en bij de Griekse ambassade in België. De club heeft het over "gevallen van ongeziene en willekeurige haat tegenover de Grieken in de stad Brugge door lokale autoriteiten". De Brugse politie ontkent de beschuldigingen en burgemeester Dirk De fauw (CD&V) zegt

Lees meer »

Waarom de meest grofgebekte Nederlander op tv mag blijven zeggen wat hij denkt

Ongenuanceerd. Niet empathisch. Ronduit racistisch. En ook: lomp, bot, stompzinnig, platvloers. Alweer ligt Johan Derksen onder vuur en sparen de Nederlanders geen woord om hun bekende presentator te omschrijven. De incidenten die hij ‘meetorst’ zijn intussen niet meer op één hand te tellen. Maar toch is Derksen nog altijd op tv en mag hij blijven zeggen én tonen wat hij

Lees meer »

Jeugdfestival ‘Je Veux Du Soleil’ slaat dit jaar twintigste editie over: “Volgend jaar zijn we terug met een nieuwe formule”

Het jeugdfestival ‘Je Veux Du Soleil’, dat ondertussen aan een twintigste editie was aangebroken, gaat dit jaar niet door. De organisatoren kregen niet genoeg vrijwilligers bijeen om het festival op een correcte manier vorm te geven. “Volgend jaar zijn we terug, maar dan met een nieuwe formule.”
The post Jeugdfestival ‘Je Veux Du Soleil’ slaat dit jaar twintigste editie over:

Lees meer »

Kerdavo Avelgem is uit de gevarenzone: “We zijn gebeten om te winnen”

Dit weekend staat het burenduel tussen Kerdavo Avelgem en Damesvolley Waregem op de kalender. De ploeg van coach Bart Dewilde boekte al enkele belangrijke zeges met het oog op het behoud, en wil zondag de drie punten thuishouden.
The post Kerdavo Avelgem is uit de gevarenzone: “We zijn gebeten om te winnen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Overleden Lydia (55) belde de avond voor de woningbrand naar hartsvriendin Cecile: “Ze was overstuur. C. had haar geslagen”

Een 53-jarige man zit in de cel op verdenking van opzettelijke brandstichting in zijn huis in Ronse, waarbij zijn vriendin Lydia Gryson (55) om het leven is gekomen. De avond voor de brand zou het koppel onderling nog slaande ruzie hebben gehad, vertelt Lydia’s hartsvriendin, die haar overstuur aan de telefoon kreeg: “Hem aangeven bij de politie heeft ze nooit

Lees meer »

Oppositie wint parlementsverkiezingen in Zuid-Korea

In Zuid-Korea heeft de sociaalliberale Democratische Partij (DP) haar meerderheid in het parlement aanzienlijk vergroot bij de parlementsverkiezingen van woensdag. Dat blijkt uit de exitpolls. Daarmee stevent de conservatieve partij PPP van de Zuid-Koreaanse president Yoon Suk-yeol af op een nederlaag.

Lees meer »

Vincent Mispelaere stoomt mensen klaar voor kunststofindustrie:“Met PlastIQ willen we in twee jaar 750 Oekraïners opleiden”

Vorig jaar heeft PlastIQ 250 Oekraïners klaargestoomd voor de kunststofindustrie, en in 2024 komen er nog eens 500 bij. In de sector komen ze woorden tekort om het Kortrijkse opleidingscentrum te prijzen. De man die daarvoor veel pluimen op zijn hoed mag steken, is CEO Vincent Mispelaere (51). “Zonder nieuwkomers valt onze welvaart terug.”
The post Vincent Mispelaere stoomt mensen

Lees meer »

Mollenvanger Marc Denys ziet in Charlotte een fantastische Mol

We zijn drie afleveringen ver en de theorieën rond ‘De Mol’ swingen de pan uit. Als mollenvanger van KW wist ik u vorige week al te vertellen dat het anti-molgedrag van Philippe niet ongestraft kon blijven duren en enkele dagen later was het al zover: een rood scherm voor de sympathieke bedrijfsleider. Maar wie is dan wel de Mol? In

Lees meer »

Man uit kanaal in Laken gered maar overleden in ziekenhuis: armen en benen waren vastgebonden met kettingen en hangsloten

Een man is dinsdag rond 9.30 uur uit het kanaal gered in de buurt van het Jules De Troozplein in Laken. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed kort na zijn opname. Dat meldt een woordvoerder van de politiezone Brussel-Hoofdstad-Elsene, die daarmee een bericht van Sudinfo bevestigt. Volgens mediaberichten was de man vastgebonden en verzwaard.

Lees meer »

“Eerst zonnig weekend, dan buien en amper 10 graden”: wat hebben ‘aprilse grillen’ voor ons in petto na paasvakantie?

Men zegt weleens: april doet wat hij wil. Tijdens de tweede maand van de lente laat deze weerspreuk zich regelmatig voelen. Zon, regen, wind, onweer, warmte en koude volgen elkaar soms in sneltempo op. Maar waar komen aprilse grillen vandaan? En wat hebben ze voor ons in petto na dit weekend? HLN-wetenschapsexpert Martijn Peters licht toe. “Aprilse grillen doen de

Lees meer »

“Hij is veel te vroeg van ons heengegaan”: ‘A Tribute to Tijl’ brengt zaterdag eerbetoon aan overleden hoofdinspecteur in Oostende

Op 2 juli 2022 nam de wereld afscheid van de 45-jarige Tijl Carrein, hoofdinspecteur bij politiezone Oostende en een gedreven gitarist in hart en nieren. Samen met zijn vriend Jimmy Capelle was hij medeoprichter van de metalband FixXxer. Hij was ook goed bevriend met de rockgroep Out Of Service. Beide bands organiseren op zaterdag 13 april een eerbetoon, ter nagedachtenis

Lees meer »

Europees Parlement stemt vandaag over migratiepact: wat betekent dat voor België? 5 vragen aan Hendrik Vos

Het nieuwe migratiepact wordt na jarenlange onderhandelingen vandaag goedgekeurd door het Europees Parlement. Of kan het nog worden geblokkeerd? Wat betekent het akkoord voor ons land? En hoe zal het de instroom van asielzoekers veranderen? “In de praktijk zijn er maar weinigen die hier écht in geloven”, zegt professor Europese politieke Hendrik Vos (UGent).

Lees meer »