Björn (46) klemgereden en in elkaar geslagen op pechstrook: “Ze lieten mij voor dood achter en reden verder”

“De laatste dagen voelde het alsof ik in een slechte actiefilm meespeelde”, getuigt de 46-jarige Björn. Hij werd zondagavond door enkele wegpiraten klemgereden op de E17 in Zwijndrecht. Hij werd uit zijn auto getrokken, in elkaar geslagen op de pechstrook en vervolgens voor dood achtergelaten. Op Facebook plaatste hij een oproep naar getuigen. “Zolang er geen verdachten zijn opgepakt, blijf ik onrustig.”

 

Meer krantenkoppen in België

Koor Alfabet viert 40-jarig jubileum met speciaal concert: “We zijn naast een koor ook een echte vriendenbende”

Het Kortrijks koor Alfabet, opgericht in 1984, viert dit jaar zijn 40-jarig bestaan onder leiding van de nieuwe dirigent Jürgen Vandenberghe, die sinds september 2023 aan het roer staat. Met een indrukwekkende geschiedenis van 777 optredens is en blijft Alfabet een muzikale kracht in Kortrijk.
The post Koor Alfabet viert 40-jarig jubileum met speciaal concert: “We zijn naast een

Lees meer »

Schoten vlak bij Oranje-fans in Hamburg: politie stelt situatie veilig, supporters verzocht kalm te blijven

In Hamburg zijn rond het middaguur meerdere schoten gelost. Dat gebeurde vlak bij de plek waar duizenden Nederlandse supporters bij elkaar zijn verzameld voor de wedstrijd van Oranje. Er is een man gewond geraakt die een bijl bij zich zou hebben gehad. De Nederlandse fans worden opgeroepen vooral rustig te blijven. Je kan hier de updates over de situatie volgen.

Lees meer »

Assisen Caroline Kint – OM vraagt veroordeling voor doodslag

Openbaar aanklager Patty T’Jonck heeft aan de volksjury gevraagd om Athena Man (33) en Lorine De Witte (53) schuldig te verklaren aan doodslag op Caroline Kint (65). Volgens de procureur-generaal kon Athena Man het misdrijf enkel plegen dankzij de essentiële hulp van Lorine De Witte.
The post Assisen Caroline Kint – OM vraagt veroordeling voor doodslag appeared first on

Lees meer »

Britse inflatie zakt naar doelstelling

10:37 Hoewel de inflatie in het VK tot 2 procent is gedaald, de doelstelling van de Bank of England (BoE), blijven beleggers ongerust over de hoge diensteninflatie. ‘Het is uitgesloten dat de Britse central…

Lees meer »

an (77) gewond na botsing met vrachtwagen aan kruispunt in Koekelare

Een 77-jarige man raakte maandagochtend gewond bij een verkeersongeval op de Ringlaan in Koekelare. Hij schatte een situatie ter hoogte van een kruispunt niet goed in en knalde tegen een vrachtwagen. Die kreeg daardoor een klapband. Door het ongeval was de weg anderhalf uur versperd.
The post an (77) gewond na botsing met vrachtwagen aan kruispunt in Koekelare appeared

Lees meer »

Doden en vermisten na overstromingen in China

De regenval en overstromingen in China hebben meer slachtoffers gemaakt. In Guangdong zijn volgens de staatstelevisie maandag zeker vijf mensen omgekomen bij aardverschuivingen rond de stad Meizhou. Van vijftien mensen is er geen spoor en dertien mensen zaten vast in de massa’s water en modder.

Lees meer »

Ook zijn kleinkinderenwillen keukens maken alsof ze voor zichzelf zijn “Dat reclamespotje heeft vooral impact gehad op opa zelf”: kleinkinderen van bekende keukenbouwer Donald Muylle starten in familiezaak

“Al 30 jaar maak ik keukens alsof ze voor mezelf zouden zijn.” De legendarische slagzin van hun opa Donald Muylle kennen Simon (22) en Dagmar (26) maar al te goed. Wie weet kunnen ze die ooit zélf gebruiken, nu ze allebei voor Dovy werken. “Maar ook zij beginnen onderaan de ladder”, aldus hun opa.

Lees meer »