Björn (46) klemgereden en in elkaar geslagen op pechstrook E17 in Zwijndrecht: “Ze lieten mij voor dood achter en reden verder”

“De laatste dagen voelde het alsof ik in een slechte actiefilm meespeelde”, getuigt de 46-jarige Björn. Hij werd zondagavond door enkele wegpiraten klemgereden op de E17 in Zwijndrecht. Hij werd uit zijn auto getrokken, in elkaar geslagen op de pechstrook en vervolgens voor dood achtergelaten. Op Facebook plaatste hij een oproep naar getuigen. “Zolang er geen verdachten zijn opgepakt, blijf ik onrustig.”

 

Meer krantenkoppen in België

Peilingen duwen partij van Rishi Sunak nog dieper in het verlies voor Britse parlementsverkiezingen

De komende parlementsverkiezingen in het Verenigd Koninkrijk dreigen voor de Conservative Party van de Britse eerste minister Rishi Sunak uit te draaien op een historische afstraffing. Dat blijkt uit drie verschillende peilingen waarmee de Britse zondagskranten uitpakken. In een van de peilingen wordt – met enige zin voor overdrijving – zelfs gewaarschuwd voor het “electoraal uitsterven” van de Tories.

Lees meer »

Politie betrapt verschillende bestuurders tijdens controleactie ‘smallboats’

Politiezone Westkust hield donderdag tussen 16 uur en middernacht een nieuwe controleactie ‘smallboats’. Daarbij wordt gericht gecontroleerd op eventuele signalen die kunnen wijzen op mensenhandel of mensensmokkel. Er werd in die zin niets verdachts opgemerkt, maar verschillende andere bestuurders liepen wel tegen de lamp.
The post Politie betrapt verschillende bestuurders tijdens controleactie ‘smallboats’ appeared first on KW.be.

Lees meer »

EnergyVision werkt aan beursgang

De zonnepanelen- en laadpalengroep EnergyVision werkt aan een beursintroductie, zo schrijft De Tijd woensdag. Het proces zit wel nog in een pril stadium, maar het zou de ­eerste beursgang van enige ­omvang zijn op de Brusselse beurs in jaren. De laatste grote introducties waren – de afsplitsing van DEME en Syensqo niet meegerekend – die van chemiedistributeur Azelis (september 2021)

Lees meer »