Minstens 765 euro per nacht: het chique hotel in München waar Kompany voorlopig verblijft

Vincent Kompany mag zich sinds gisteren officieel coach van Bayern München noemen. In afwachting van een huis in Duitsland verblijft onze landgenoot in het Mandarin Oriental, een vijfsterrenhotel met alles erop en eraan. De prijs voor de goedkoopste kamer? 765 euro per nacht. Al zal dat voor Bayern geen probleem zijn. 

Meer krantenkoppen in België

Buien en onweer komen opnieuw opzetten

Het wordt donderdag bewolkt met vooral boven de oostelijke landshelft soms buien, die geleidelijk onweerachtig worden vanuit het zuidoosten. In het westen van het land is het droger. De maxima liggen tussen 18 en 23 graden, voorspelt het KMI.

Lees meer »

Arnaud De Lie bijzonder geëmotioneerd met Belgische driekleur na voorjaar vol miserie: “Mentaal gebroken”

De Belgische driekleur voor Lotto Dstny. Het plan De Lie tot in de perfectie uitgevoerd. In de spurt met veel machtsvertoon afgemaakt door ‘de Stier van Lescheret’, die met de Belgische driekleur naar de Tour kan. Alle miserie uit het voorjaar plotsklaps vergeten. Wat voor bijzonder veel emoties zorgde bij De Lie. “Hier heb ik geen woorden voor”, stamelde hij

Lees meer »

Amerikaans president Biden vergemakkelijkt staatsburgerschap voor 500.000 echtgenoten zonder papieren

De Amerikaanse president Joe Biden heeft maatregelen aangekondigd die het makkelijker moeten maken om verblijfs- en werkvergunningen af te leveren aan een grote groep migranten. Meer specifiek gaat het om zo’n 500.000 echtgenoten en 50.000 kinderen van Amerikaanse burgers. Het plan is een van de grootste beschermingsmaatregelen sinds het DACA-beleid, dat vandaag zijn 12-jarig bestaan viert.

Lees meer »

Sluis in Moen is terug open na ongeval

Het Nederlandse binnenschip dat vrijdagavond een ongeval had in het sluis op het kanaal Bossuit-Kortrijk in Moen, is uit de sluis kunnen varen.
The post Sluis in Moen is terug open na ongeval appeared first on KW.be.

Lees meer »

Loslopende herdershonden verscheuren jack russel Obi: “Ik hoorde mijn vriendin krijsen en Obi piepen”

Drie loslopende Turkse herdershonden van een schapenboer hebben in Vremde een jack russel doodgebeten en verscheurd. Het hondje lag thuis gewoon op het terras. “Mijn vriendin is in shock. Ze zal hulp nodig hebben om dit te verwerken”, zegt baasje Koen Mortelmans. Het is het tweede bijtincident met deze honden in een half jaar. Burgemeester Johan De Ryck (N-VA) van

Lees meer »

KIJK – Bekende fontein met zwevende kraan op rotonde in Ieper bedekt met schuim: “7.500 liter water verspild, we dienen klacht in”

In Koekelare ontstond afgelopen woensdag een schuimtapijt in de fontein van een rotonde door een flesje Dreft, zaterdag vloog het schuim in het rond op een rotonde in Ieper.
The post KIJK – Bekende fontein met zwevende kraan op rotonde in Ieper bedekt met schuim: “7.500 liter water verspild, we dienen klacht in” appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het moment dat mama haar verhaal vertelt, stop je te denken als een kind”: de beklijvende familiegeschiedenis van EK-revelatie Nico Williams

“Wat mijn ouders voor ons gedaan hebben… Ik zal hen dat nooit kunnen teruggeven.” Nico Williams. 21 jaar. Broer van Iñaki (30). Winger van Athletic Bilbao. Orkaan op links bij La Roja. Maar vooral: zoon van Maria en Felix – zij doorkruisten de woestijn, zagen er mensen rondom hen sterven, op zoek naar een beter leven. “Wanneer ik blij ben?

Lees meer »

Iconische rode vlek op Jupiter zou jonger zijn dan gedacht

De kenmerkende rode vlek op de planeet Jupiter zou volgens nieuw onderzoek ‘amper’ 190 jaar oud zijn, en niet meer dan 300 jaar oud zoals tot nu toe werd aangenomen. Dat betekent dat de rode vlek die een Italiaanse astronoom tijdens de 17e eeuw kon waarnemen, een andere vlek was die intussen verdween van de oppervlakte van de planeet.

Lees meer »

Gaslek in Berchem: 30 buurtbewoners tijdlang geëvacueerd

In de Coremansstraat in Berchem zijn 30 bewoners van een appartementsblok en enkele huizen in de buurt een tijdlang geëvacueerd. Door een breuk in de gasleiding op straat was er een grote gasophoping ontstaan in de kelder van een gebouw en de riolering. Uit voorzorg werd iedereen in de buurt geëvacueerd. De gasmaatschappij heeft alles hersteld, en de bewoners konden

Lees meer »