Brecht mag ziekenhuis verlaten na zware revalidatie en wint dezelfde dag vijf jaar lang gratis concerten: “Mijn jongste wil naar Camille”

Brecht Stevens (35) kreeg woensdag twee keer goed nieuws. Na vijf maanden mag hij eindelijk het ziekenhuis verlaten, na een jarenlange strijd tegen lymfeklierkanker. Diezelfde dag won Brecht een radiowedstrijd van Qmusic, waarmee hij de komende vijf jaar tickets voor alle belangrijke concerten en theatervoorstellingen krijgt. “Een mooie stap richting mijn herwonnen vrijheid”, glundert hij. “Mijn kinderen waren ook heel enthousiast.”

 

Meer krantenkoppen in België

Matthias Casse doet niet aan valse bescheidenheid in aanloop naar Spelen: “Weet dat ik de capaciteiten heb om goud te pakken”

Matthias Casse doet niet aan valse bescheidenheid. En dus kruipt de Antwerpse judoka ook niet in de rol van underdog of outsider. Over zes weken stapt hij in Parijs met één onmiskenbaar doel op de tatami: olympisch goud. “Ik kan van iedereen winnen.” Om er in één adem wel aan toe te voegen: “Maar ook verliezen.” Dan toch niet zo

Lees meer »

Graspop Metal Meeting. Nu regen blijft vallen én alle parkings en deel van de camping sluiten: alles wat jij moet weten voor je naar de wei vertrekt

Donderdag gaat Graspop Metal Meeting officieel van start. Al dreigt een deel van deze editie van het festival in Dessel in het water te vallen. Voor woensdag schakelde de organisatie al over naar het noodplan en volgde er een crisisoverleg om te bekijken of er ook aanpassingen moeten komen op de andere dagen. Veel onduidelijkheden dus. Wat wél al zeker

Lees meer »

Günther Neefs zorgt met zijn nieuwe single voor een ‘Zomerse Dag’

Na de afgelopen regenmaanden snakken we allemaal naar zon, iets waar Günther Neefs muzikaal voor zorgt met zijn heerlijke nieuwe single ‘Zomerse Dag’. Hij werkte samen met producer Yannic Fonderie en Belinda Meuldijk (Rob de Nijs) aan het nummer. “Dit liedje doet mij terugdenken aan de tijd dat we met de kinderen in de zomermaanden naar zee gingen. Dertig jaar

Lees meer »

Mauro Degroote uit Deerlijk is één van de jonge avonturiers én de enige West-Vlaming die meespeelt in de musical ‘Peter Pan’

Vanaf 7 december 2024 presenteert Deep Bridge een volledig eigen musicalversie van het tijdloze verhaal van ‘Peter Pan’ in Antwerpen, Gent en Hasselt. Sophie Janssens (Peter Pan), Nordin De Moor (Kapitein Haak), Lotte De Clerck (Wendy), Jozefien Grossen (Nana) en Jervin Weckx (Mr. Smee) krijgen op deze betoverende reis een stevige lading zeer jong musicaltalent mee, want maar liefst 14

Lees meer »

Gewezen Carrefour in Marktstraat wordt vervangen door klein park: “Willen er iets mooi van maken”

De gemeente laat een deel van de gewezen Carrefour Market in de Marktstraat afbreken en in de plaats komt er een klein park. Een kleine achterliggende woning in de Poststraat gaat ook tegen de vlakte. Op die manier komt er een verkeersveilige doorgang van en naar de gemeentelijke basisschool Klavertje Vier en de drukke Roeselarestraat. De afbraakwerken en de aanleg

Lees meer »

Thuisbatterijen vallen uit de gratie

12:51 De belangstelling voor thuisbatterijen keldert, blijkt uit cijfers van de netwerkbeheerder Fluvius. Ze zijn te duur om de investering bij de huidige elektriciteitsprijzen terug te verdienen en bovendi…

Lees meer »