WIELERKORT. Lenny Martinez pakt vijfde seizoenszege, Ronde van Zwitserland eert betreurde Gino Mäder met bergprijs en herinneringsrit

Het wegseizoen is volop aan de gang. Op deze pagina blijft u op de hoogte van al het nieuws in wielerland. 

Meer krantenkoppen in België

Vijf Oostendse apotheken bieden voorverpakte pillenzakjes aan: “Zo nemen mensen altijd op juiste tijdstip medicatie”

Vijf apotheken zijn de eerste in Oostende om medicijnen aan te bieden via een nieuw systeem waarbij de pillen verpakt zijn per innamemoment. “Een oplossing om mensen te helpen om op de juiste tijdstippen de medicatie te nemen”, luidt het.
The post Vijf Oostendse apotheken bieden voorverpakte pillenzakjes aan: “Zo nemen mensen altijd op juiste tijdstip medicatie” appeared first

Lees meer »

Charlotte Fouquet is nieuwe coördinator Toerisme Damme: “Inzetten op samenwerkingen”

Na bijna negen jaar Francis Gevaert heeft de toeristische dienst van Damme een nieuwe coördinator. De Oost-Vlaamse Charlotte Fouquet mag voortaan het toeristische beleid uitwerken. “Ik kijk ernaar uit om ook met de mensen uit de horeca en middenstand samen te werken”, klinkt het.
The post Charlotte Fouquet is nieuwe coördinator Toerisme Damme: “Inzetten op samenwerkingen” appeared first on

Lees meer »

In Line Dansers Passendale vieren feest

In hun lokaal café De Mosselmarkt kwamen de leden van de In Line Dansers bijeen om het begin van hun seizoen te vieren.
The post In Line Dansers Passendale vieren feest appeared first on KW.be.

Lees meer »

PROMOJAGERS SUPERTIP. Albert Heijn geeft flinke kortingen op Cornetto’s, Calippo’s en Magnums

Opnieuw tropische temperaturen vandaag en wat is er dan heerlijker dan jezelf trakteren op een ijsje? Voor de liefhebbers pakt Albert Heijn uit met 40 procent korting op Magnums, Cornetto’s en Calippo’s van Ola, met dank aan de Bonusknallers van de warenhuisketen. Gunther Devisch van Promojagers België maakt er zijn wekelijkse supertip van voor de lezers van HLN.

Lees meer »

Nu ook blinde Barbie-pop op de markt

De bekende Barbie-poppen hebben nu ook een variant met een visuele beperking. Speelgoedfabrikant Mattel wil op die manier een bredere afspiegeling van de maatschappij in zijn producten tonen. De nieuwe pop heeft een stok en draagt een zonnebril, zo zegt het bedrijf.

Lees meer »

Bekerwinnaar Union pakt Supercup met 1-2-zege tegen landskampioen Club Brugge

Union Sint-Gillis heeft zaterdagavond voor de eerste keer in de clubgeschiedenis de Belgische Supercup in zijn prijzenkast mogen plaatsen. De bekerwinnaar van vorig seizoen was op Jan Breydel met 1-2 te sterk voor landskampioen Club Brugge.
The post Bekerwinnaar Union pakt Supercup met 1-2-zege tegen landskampioen Club Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Wat gaan ze doen? Middelkerke bij Oostende voegen? Over mijn lijk”: Jean-Marie Dedecker boort N-VA-voorstel over gemeentefusies de grond in

Hij mag dan in West-Vlaanderen de N-VA-lijst voor de federale verkiezingen hebben getrokken, het heeft Jean-Marie Dedecker niet belet om de plannen van die partij over verplichte fusies van gemeenten de grond in te boren.
The post “Wat gaan ze doen? Middelkerke bij Oostende voegen? Over mijn lijk”: Jean-Marie Dedecker boort N-VA-voorstel over gemeentefusies de grond in appeared first

Lees meer »