Man die duizenden euro’s uitgaf om als hond door het leven te gaan, is van gedachten veranderd

Toco, de Japanner die duizenden euro’s uitgaf om als een hond door het leven te gaan, heeft zich bedacht. Hij wil niet langer een hond zijn. Maar hij heeft zijn droom om een dier te zijn niet volledig opgeborgen.

 

Meer krantenkoppen in België

Lokale sportdienst wint gouden VIP2024 Award

Stad Waregem mag zich een gouden VIP2024-stad noemen. Met de VIP-campagne (Vlamingen in Parijs) wil Sport Vlaanderen de Olympische spirit overbrengen naar scholen, sportclubs, steden en gemeenten.
The post Lokale sportdienst wint gouden VIP2024 Award appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kelly Pfaff over massale reacties na verdwijnen van docusoap op VTM GO: “We hebben compassie met Frances Lefebure”

“De Pfaffs moeten te állen tijde beschikbaar zijn op tv.” Deze hartenkreet zwierde Frances Lefebure (35) online nu de herhalingen van de realityreeks op VTM GO ten einde lopen. En ze staat niet alleen. Veel fans uiten hun teleurstelling dat ‘De Pfaffs’ wordt afgevoerd. In ‘Dag Allemaal’ reageert Kelly Pfaff (46) voor het eerst op de massale steun en verklapt

Lees meer »

Milieumisdrijf vastgesteld op Tomorrowland door gebruik wegwerpbekers: festival riskeert boete van 2 miljoen euro

Milieutoezichthouders hebben afgelopen zaterdag een milieumisdrijf vastgesteld op Tomorrowland in Boom, dat laat het Departement Omgeving weten. Het festival gebruikt deze zomer als enig grootschalig muziekfestival een voorraad wegwerpbekers op, ondanks de wettelijke verplichting om herbruikbare bekers in te zetten. De organisatie riskeert daardoor een boete tot 2 miljoen euro.

Lees meer »

LIVE GENTSE FEESTEN. De KetnetBand brengt covers op Korenmarkt en 18-koppige band Free The Folk! maakt indruk op Luisterplein

Het is weeral dag drie van de Gentse Feesten! De KetnetBand brengt covers van populaire kinderartiesten op de Korenmarkt en Free The Folk! staat met 18 muzikanten op een podium en doet dat prima. Straks staat er onder meer een misviering in het Gents in de Sint-Jacobskerk op het programma en om 23 uur treedt Urbanus op op het Sint-Baafsplein.

Lees meer »

Asusena (23) opent met Cascade nieuwe damesboetiek in centrum Oostende: “Passie voor mode combineren met zin voor ondernemen”

In de Koningsstraat vind je sinds kort de nieuwe hippe damesboetiek Cascade. Zaakvoerster Asusena Vandenameel (23) combineert haar liefde voor kledij en accessoires met haar ambitie om mensen op een toegankelijke manier zichzelf te laten uitdrukken door middel van mode. In Cascade komen klanten niet louter shoppen, ze krijgen een totaalbeleving. “In Cascade vind je klassieke, maar ook heel hippe

Lees meer »

Belgen vast op luchthavens door wereldwijde computerstoring: “Dat heeft ons uiteindelijk bijna 1.800 euro gekost”

Verschillende luchtvaartmaatschappijen ondervonden hinder door de storing die werd veroorzaakt door de mislukte software-update van het cybersecuritybedrijf CrowdStrike. Reizigers strandden op verschillende plaatsen wereldwijd. Heel wat Belgische passagiers zaten vast in onder meer Napels en Boedapest. Door de chaos moesten veel Belgen zelf op zoek naar oplossingen.

Lees meer »

India slaat alarm na overlijden van tiener door Nipah-virus

De gezondheidsautoriteiten in de Indiase deelstaat Kerala, in het zuidwesten van het land, hebben alarm geslagen nadat een 14-jarige jongen is overleden aan het Nipah-virus. Iedereen die in contact stond met de jongen, die afkomstig was uit de stad Pandikkad, werd in isolatie geplaatst en getest. Volgens de regionale minister van Gezondheid vertonen een 100-tal contactpersonen een hoog risico.

Lees meer »