LIVEBLOG. Kompany spreekt Bayern-fans toe in het Duits: “Ik moet het nog een beetje oefenen, maar dat komt snel goed”

De langverwachte handtekeningen staan op papier: Vincent Kompany (38) is nu ook officieel coach van Bayern München. Morgen om 11u wordt hij voorgesteld aan de pers. Het laatste nieuws omtrent de straffe trainingswissel leest u in de liveblog hieronder. 

Meer krantenkoppen in België

Armie Hammer spreekt voor het eerst over beschuldigingen van kannibalisme: “Dankbaar voor elk hoofdstuk in mijn leven”

Armie Hammer (37) heeft voor het eerst sinds hij begin 2021 beschuldigd werd van seksueel misbruik een interview gegeven. In de podcast ‘Painful Lessons’ praat hij openhartig over de aantijgingen die het einde van zijn acteercarrière betekenden. “Ik ben nu op het punt in mijn leven waar ik dankbaar ben voor alles wat me overkomen is.”

Lees meer »

Vlaamse popartieste Marcy Cortega is gemaakt met artificiële intelligentie, “maar binnenkort staat ze live op het podium”

Ligt de toekomst van de popmuziek in het AI-sterrendom? Da’s alvast waar de maker van Marcy Cortega op hoopt. Marcy is een 22-jarige Vlaamse popzangeres met Spaanse roots. Virtueel weliswaar, want de zangeres met het blauw-roze haar en haar feilloze uiterlijk bestaat enkel online. “Maar haar droom is om zoveel mogelijk connectie te maken met de echte wereld”, zegt bedenker

Lees meer »

Landelijke stroomstoring in Ecuador

Ecuador is woensdag getroffen door een landelijke stroomstoring, meldt minister Roberto Luque van Openbare Werken op X. De autoriteiten werken aan een oplossing van het probleem. Sinds 15 uur lokale tijd (22 uur in België) kwamen meldingen van stroomstoringen binnen, meldt dagblad ‘El Universo’.

Lees meer »

WEERBERICHT. Tijdelijk droger vandaag, maar dan weer buien à volonté

Er lijkt geen einde te komen aan het kwakkelweer. De zwakke regenzone verlaat vrijdagochtend dan wel ons land, maar het blijft nog vrij grijs. In de namiddag verschijnen er enkele opklaringen en ontwikkelen er zich enkele buien, vooral dan in het westen. ‘s Avonds bereikt een gestructureerde buienlijn ons land. Enkele donderslagen zijn niet uitgesloten.

Lees meer »