Lenen wordt duurder: Belgische langetermijnrente stijgt naar hoogste niveau dit jaar

De Belgische tienjaarsrente schommelde woensdag rond de 3,177 procent, het hoogste niveau dit jaar. Een hogere rente maakt lenen duurder en is ook slecht nieuws voor de schatkist.

 

Meer krantenkoppen in België

Mbappé verschijnt met brede lach maar zonder masker op training, veel mysterie of hij clash tegen Oranje haalt

Plots was hij daar, Kylian Mbappé (25). Een halfuurtje nadat zijn Franse teamgenoten aan de training waren begonnen, stapte ook de sterspeler het veld op. Met pleister en een klein verband op die gebroken neus. Mbappé trainde apart en voorzichtig, maar trapte aan het einde van de sessie samen met de andere aanvallers toch wat ballen richting doel. Het is

Lees meer »

Ypres Rally: Maxime Potty wint Qualifying Stage in Nieuwkerke

Maxime Potty heeft in Nieuwkerke de snelste tijd neergezet tijdens de Qualifying Stage van de Ypres Rally. Stéphane Lefebvre was de grote verliezer de avond nadat hij in de laatste run overkop ging.
The post Ypres Rally: Maxime Potty wint Qualifying Stage in Nieuwkerke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rode Duivels starten EK met verrassende nederlaag tegen Slowakije, 2 treffers Lukaku afgekeurd

De Rode Duivels zijn maandagavond in het Deutsche Bank Park in Frankfurt am Main hun EK gestart met een verrassende 0-1-nederlaag tegen Slowakije. Voor Domenico Tedesco was het de eerste nederlaag als Belgisch bondscoach, na een ongeslagen reeks van vijftien wedstrijden.
The post Rode Duivels starten EK met verrassende nederlaag tegen Slowakije, 2 treffers Lukaku afgekeurd appeared first on

Lees meer »

Discussie tussen automobilisten op Rijksweg ontaardt in vluchtmisdrijf: “Hallucinante feiten”

Een akkefietje in het verkeer langs de Rijksweg in Roeselare escaleerde in een achtervolging en een aanrijding op het eerstvolgende kruispunt. “Hallucinante feiten”, vond de openbare aanklager. Een 40-jarige automobiliste kreeg een boete en een rijverbod van één maand.
The post Discussie tussen automobilisten op Rijksweg ontaardt in vluchtmisdrijf: “Hallucinante feiten” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Filip Dewinter (Vlaams Belang) ziet rooskleurige toekomst voor Jos D’Haese (PVDA): “U wordt een van de volgende burgemeesters van Antwerpen”

Dat de uiterst linkse PVDA afgelopen zondag de tweede partij in de stad Antwerpen is geworden, wijt Filip Dewinter (Vlaams Belang) aan de "massa-immigratie". Volgens hem is de PVDA "de partij voor de allochtonen" en maakt D’Haese daarom kans om een van de volgende burgemeesters van Antwerpen te worden. D’Haese spreekt dat tegen. "Je kan geen 23 procent halen door

Lees meer »

“Homofilie is een gevolg van slechte opvoeding”: document onthult homofobe uitspraak van Vlaams Belang-kopstuk

Vlaams Belang-kopstuk Tom Vandendriessche zou een denigrerende uitspraak over homo’s hebben gedaan tijdens een gesprek met een ex-medewerker. “Homofilie is een gevolg van een slechte opvoeding”, zou hij hebben gezegd tijdens een lunch in het Europees Parlement. Het citaat duikt op in een document van de bewuste ex-medewerker dat Apache en Humo konden inkijken. Vandendriessche zegt op X dat men

Lees meer »