Disney lanceert eerste, langverwachte trailer van ‘Moana 2’

Disneyprinses Moana, in de Nederlandse vertaling ook wel bekend als Vaiana, krijgt een vervolgfilm. Disney liet de eerste teaser-trailer van ‘Moana 2′ vandaag op de wereld los. 

Meer krantenkoppen in België

Biden en Trump leggen regels voor tv-debat vast

De Amerikaanse president Joe Biden en zijn uitdager Donald Trump zijn het eens geworden over de regels die zullen gelden tijdens hun eerste tv-debat in de aanloop naar de komende presidentsverkiezingen. Dat is zondag meegedeeld door de Amerikaanse nieuwszender CNN, die het debat zal uitzenden.

Lees meer »

Familieopstelling: (hoe) werkt het?

Show, don’t tell, het geldt ook voor familieopstellingen. Die populaire therapeutische methode focust op tonen en voelen, in de plaats van weten en praten.“Er is een emotioneel kluwen van me afgevallen.”

Lees meer »

LIVE. Voor het eerst in het openbaar sinds kankerdiagnose: prinses Kate arriveert aan Buckingham Palace

Vandaag vindt Trooping the Colour plaats, de jaarlijkse militaire parade ter gelegenheid van de verjaardag van de Britse vorst. Alle ogen zijn gericht op prinses Kate (42). Zij verschijnt na een maandenlange afwezigheid voor de eerste keer, sinds de aankondiging dat ze aan kanker lijdt, in het openbaar. De echtgenote van prins William kondigde haar aanwezigheid aan in een bericht

Lees meer »

LIVE. Ontploffing Hoboken: tweede dodelijk slachtoffer gevonden onder puin

Elf uur na de explosie in Hoboken is een tweede dodelijk slachtoffer teruggevonden. Er vielen ook drie zwaargewonden en twee lichtgewonden. Twee verdiepingen zijn ingestort, een deel van het gebouw is weggeblazen. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Mogelijk gaat het om een gasexplosie in het gebouw. De brandweer zoekt nog naar minstens drie vermisten onder het

Lees meer »

Matthias Casse doet niet aan valse bescheidenheid in aanloop naar Spelen: “Weet dat ik de capaciteiten heb om goud te pakken”

Matthias Casse doet niet aan valse bescheidenheid. En dus kruipt de Antwerpse judoka ook niet in de rol van underdog of outsider. Over zes weken stapt hij in Parijs met één onmiskenbaar doel op de tatami: olympisch goud. “Ik kan van iedereen winnen.” Om er in één adem wel aan toe te voegen: “Maar ook verliezen.” Dan toch niet zo

Lees meer »

Uitvaartcentrum Snoeck wil uitbreiden en heeft plannen voor nieuwe aula: “Met ruimte voor 400 mensen”

Uitvaartcentrum Snoeck in de Bellevuestraat in Izegem is klaar voor de toekomst. De vierde generatie deed al zijn intrede en men koestert uitbreidingsplannen. Er zou een nieuwe, ruimere aula komen die voldoet aan de meest recente eisen.
The post Uitvaartcentrum Snoeck wil uitbreiden en heeft plannen voor nieuwe aula: “Met ruimte voor 400 mensen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Twee miljoen mensen klimmen heuvel op voor hadj

De hadj, de jaarlijkse pelgrimstocht naar Mekka, loopt stilaan ten einde. Zaterdag hebben talloze gelovigen zich verzameld in Arafat, waar de profeet Mohammed zijn laatste preek zou hebben gegeven. Daar werd onder meer gebeden voor de Palestijnen in de door oorlog geteisterde Gazastrook.

Lees meer »

Bart Kaëll kan voor zomersingle rekenen op muzikaal talent Jan Leyers: “M’n eerste gedachte was: moet ik die tekst echt zingen?”

De zomer wordt hij 64, maar Bart Kaëll is nog lang niet uitgezongen. Na het succesvolle ‘Wat is jou geheim’, waar hij bijna de zomerhit van 2023 mee scoorde, komt hij nu met het makkelijk meezingbare ‘Sha la la’. “Ik heb enorm veel goesting in de zomer, met m’n liveband vol gepassioneerde muzikanten trek ik ook dit jaar Vlaanderen rond

Lees meer »

De opvallende anekdote rond Cristiano Ronaldo en de gymzaal: “‘Wat ben jij nu aan het doen?’, vroeg hij hem”

Je moet het Cristiano Ronaldo (39) nageven: de pensioengerechtigde leeftijd voor een voetballer al even bereikt, maar ook nu nog dé grootste ster op het EK voetbal. Nog overal en altijd een item, zoals ook bij de podcast FIVE van Rio Ferdinand in de aanloop naar Duitsland. Sami Khedira, die zowel bij Real Madrid als Juventus samenspeelde met Ronaldo, pakte

Lees meer »

Peilingen duwen partij van Rishi Sunak nog dieper in het verlies voor Britse parlementsverkiezingen

De komende parlementsverkiezingen in het Verenigd Koninkrijk dreigen voor de Conservative Party van de Britse eerste minister Rishi Sunak uit te draaien op een historische afstraffing. Dat blijkt uit drie verschillende peilingen waarmee de Britse zondagskranten uitpakken. In een van de peilingen wordt – met enige zin voor overdrijving – zelfs gewaarschuwd voor het “electoraal uitsterven” van de Tories.

Lees meer »