Disney lanceert eerste, langverwachte trailer van ‘Moana 2’

Disneyprinses Moana, in de Nederlandse vertaling ook wel bekend als Vaiana, krijgt een vervolgfilm. Disney liet de eerste teaser-trailer van ‘Moana 2′ vandaag op de wereld los. 

Meer krantenkoppen in België

Zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt op Brusselse Grote Markt en aan Beurs

Op de Brusselse Grote Markt en aan de Beurs zijn donderdagnamiddag zestien pro-Palestijnse actievoerders opgepakt, omdat ze onaangekondigd een protestactie hielden en een Tomorrowland-evenement verstoorden. Dat meldt Bruzz en het nieuws wordt bevestigd door de Brusselse lokale politie. “We hebben ook drie gerechtelijke processen-verbaal opgesteld voor weerspannigheid”, klinkt het.

Lees meer »

Massaal protest tegen toerisme op Mallorca

Opnieuw is in Spanje massaal geprotesteerd tegen de negatieve gevolgen van het toerisme. Op het vakantie-eiland Mallorca gingen zondagavond volgens de politie 20.000 mensen de straat op in hoofdstad Palma om onder het motto “Minder Toerisme, Meer Leven” hun afkeer te tonen van de toenemende excessen, en een koerswijziging te eisen.

Lees meer »

Massaoptreden met bijna 800 saxofonisten aan kathedraal en uit de ramen van het Belfort tijdens Gentse Feesten 

Aan het Sint-Baafsplein in Gent hebben zo’n 800 saxofoonspelers samen opgetreden. Ze stonden op het plein en op de terrassen en balkons aan de kathedraal. Uitzonderlijk mochten muzikanten ook het Belfort beklimmen en uit de ramen spelen. Het optreden is een stunt om het instrument, dat aan populariteit verliest, meer aandacht te geven. "We waren bang voor valse noten, maar

Lees meer »