Disneyland Paris onthult een koninklijke ervaring met de grote heropening van het iconische Disneyland® Hotel

In de laatste fase van de grote transformatie, is Disneyland Paris blij om de langverwachte heropening van het beroemde vijf-sterren Disneyland Hotel op 25 januari 2024 aan te kondigen. Elke centimeter van het interieur van dit legendarische etablissement ondergaat een complete “heruitvinding”, van de spectaculaire grote lobby tot de weelderige kamers en suites, om zijn toekomstige gasten een nieuw luxe concept te bieden verweven met geliefde koninklijke Disney Personages, zowel klassiek als nieuw.

“Dit luidt een nieuw hoofdstuk in voor Disneyland Paris, terwijl we verder een van de leiders blijven in de Europese toeristische industrie met onze unieke mix van meeslepende storytelling en gastvrijheid van wereldklasse,” zei Natacha Rafalski, President van Disneyland Paris. “We zijn verheugd om het onlangs vernieuwde Disneyland Hotel te onthullen, een one-of-a-kind vijf-sterren ervaring die Disney’s geliefde royalty en storytelling viert. Onze toewijding aan innovatie en ongeëvenaarde gastervaringen blijft standvastig, en we kijken ernaar uit om gasten te verwelkomen in een van de meest meeslepende hotels in Europa.“

Het Disneyland Hotel is het eerste Disney hotel dat een vijfsterren verblijf aanbiedt die Disney royalty in al zijn uitingen viert. Van Assepoester tot Frozen, Merlijn de Tovenaar en De Prinses en de Kikker tot Vaiana, de gasten krijgen de kans om deel uit te maken van het verhaal en hun eigen magische momenten te creëren. Door hun creativiteit te combineren met de expertise van Europese leveranciers en ambachtslieden, heeft het team van Walt Disney Imagineering Paris een unieke, meeslepende ervaring ontwikkeld die een levendig eerbetoon is aan zowel de koninklijke verhalen van Disney als gevierde Europese monumenten zoals Le Château de Versailles of Kasteel Neuschwanstein.

Het nieuwe verfijnde ontwerp en de architectuur van het hotel omvat de lobby, restaurants, bar en lounges met een koninklijk thema en zal zijn gasten ook een uniek entertainmentprogramma bieden dat het hart raakt en herinneringen creëert samen met geliefde koninklijke Disney Personages, of Mickey, Minnie en hun vrienden in nieuwe exclusieve koninklijke outfit en zelfs het exclusieve “la Troupe Royale Disney”. Alle 487 kamers en suites – 346 Superior Rooms, 82 Deluxe Rooms, 41 Castle Club Rooms, 16 Signature Suites, 1 Princely Suite en 1 Royal Suite – zijn volledig opnieuw ontworpen met een elegante sfeer en modern comfort en luxe voorzieningen. De traditie van Disney storytelling is terug te vinden in alle kamers en suites, van kunstwerken en subtiele accenten die iconische elementen van Walt Disney Animation Studios koninklijke verhalen vieren tot de laatste decor details. Kinderen zullen worden verwelkomd als prinsessen en prinsen tijdens hun verblijf. Er zullen zelfs ruimtes speciaal voor hen zijn, zoals de Royal Kids Club, waar ze zullen worden ondergedompeld in augmented reality magie en onvergetelijke ontmoetingen. Of My Royal Dream ervaring, waar jonge gasten in staat zullen zijn om te transformeren in hun favoriete Disney royalty met de hulp van vorstelijke kapsels, speciale outfits, accessoires en een beetje elfenstof. En na een hele dag magische herinneringen maken in de parken, hebben gezinnen de mogelijkheid om samen te genieten van een spa-ervaring in Disneyland Hotel Spa by Clarins(1) of een ontspanningssessie in een speciale ruimte. Bovendien bieden alle restaurants, bars en lounges van het hotel kindvriendelijke traktaties en voortreffelijk thematisch gebak. Het kloppend hart van deze betoverende ervaring, een team van onberispelijk getrainde Cast Members zorgvuldig geselecteerd uit het hele resort en daarbuiten, zullen persoonlijke service bieden om ervoor te zorgen dat elke gast een koninklijke behandeling krijgt – van een Royal Greeter die hen zal begroeten vanaf het moment dat ze het hotel binnenstappen tot een conciërge die toegewijd is aan het anticiperen op al hun behoeften. Voor degenen die op zoek zijn naar meer inzicht over het hotel, zullen Story Keepers(2) beschikbaar zijn om gasten door alle ongelooflijke details en verborgen juweeltjes van het hotel te leiden.

Disneyland Hotel legt de lat hoog in vijf-sterrenhotel onderdompeling met speciale aandacht voor kinderen. Met deze transformatie, blijft Disneyland Paris de industrie herdefiniëren, en consolideert zijn positie als de nummer een toeristische bestemming van Europa, met zeven hotels en meer dan 5.700 kamers. Boeken kan vanaf nu op www.disneylandparis.com.Gasten die verblijven in The Castle Club – een exclusief hotel binnen het hotel – zullen genieten van een reeks VIP-voordelen en diensten, waaronder extra privacy met een eigen privélift en check-in gebied, evenals een ontbijt met Disney Prinsessen in de Castle Club Lounge. Suites zullen ongekende niveaus van onderdompeling in koninklijke Disney verhalen bieden. Dezelfde krachtige storytelling wordt ook toegepast in andere delen van het hotel, zowel The Royal Banquet en La Table de Lumière restaurants zullen een unieke gastronomische diner ervaring aanbieden, doordrenkt met een Franse savoir-faire en de geest van creativiteit die inherent is aan alles van Disney.

Kinderen zullen worden verwelkomd als prinsessen en prinsen tijdens hun verblijf. Er zullen zelfs ruimtes speciaal voor hen zijn, zoals de Royal Kids Club, waar ze zullen worden ondergedompeld in ‘augmented reality’ magie en onvergetelijke ontmoetingen. Of My Royal Dream ervaring, waar jonge gasten in staat zullen zijn om te transformeren in hun favoriete Disney royalty met de hulp van vorstelijke kapsels, speciale outfits, accessoires en een beetje elfenstof. En na een hele dag magische herinneringen maken in de parken, hebben gezinnen de mogelijkheid om samen te genieten van een spa-ervaring in Disneyland Hotel Spa by Clarins(1) of een ontspanningssessie in een speciale ruimte. Bovendien bieden alle restaurants, bars en lounges van het hotel kindvriendelijke traktaties en voortreffelijk thematisch gebak. Het kloppend hart van deze betoverende ervaring, een team van onberispelijk getrainde Cast Members zorgvuldig geselecteerd uit het hele resort en daarbuiten, zullen persoonlijke service bieden om ervoor te zorgen dat elke gast een koninklijke behandeling krijgt – van een Royal Greeter die hen zal begroeten vanaf het moment dat ze het hotel binnenstappen tot een Conciërge die toegewijd is aan het anticiperen op al hun behoeften. Voor degenen die op zoek zijn naar meer inzicht over het hotel, zullen Story Keepers(2) beschikbaar zijn om gasten door alle ongelooflijke details en verborgen juweeltjes van het hotel te leiden. Disneyland Hotel legt de lat hoog in vijf-sterrenhotel onderdompeling met speciale aandacht voor kinderen. Met deze transformatie, blijft Disneyland Paris de industrie herdefiniëren, en consolideert zijn positie als de nummer een toeristische bestemming van Europa, met zeven hotels en meer dan 5.700 kamers. (PADI & Disneyland Paris)

Boeken kan vanaf nu op www.disneylandparis.com

The post Disneyland Paris onthult een koninklijke ervaring met de grote heropening van het iconische Disneyland® Hotel is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Ook in ons land oppassen voor lokale wateroverlast: “De eerstvolgende dagen blijft de situatie erg onstabiel”

Het noordoosten van Frankrijk heeft sinds vrijdagochtend te kampen met overstromingen. In de regio Moselle is er intussen al code rood afgekondigd. Maar ook in ons land wordt het oppassen voor lokale wateroverlast. In Luik werd de code oranje afgeroepen. En er is de eerstvolgende dagen geen beterschap in zicht, volgens weerman Frank Deboosere. “Er zijn zelfs weerkaarten die nog

Lees meer »

Enkele dagen na dodelijk voorval met riooldeksel op E42 deed andere chauffeur al aangifte van soortgelijk incident

Vijf jongeren uit Andenne, een stad in de provincie Namen, zijn opgepakt in het kader van het onderzoek naar de dood van een Roemeense vrachtwagenchauffeur vrijdagnacht. De man overleed nadat een riooldeksel vanop een brug op de snelweg gegooid werd op de E42 tussen Andenne en Héron. Enkele dagen voordien vond op diezelfde plaats ook al een soortgelijk incident plaats,

Lees meer »

Studenten ontwikkelen afhaalsysteem voor lokale handelaars in Waregem

Waregemnaar Jasper Falepin (23) en Gil Feys (23) uit Zulte stellen een gloednieuw afhaalsysteem voor. De twee studenten Handelsingenieur willen er met hun ‘Versbox’ voor zorgen dat klanten van bijvoorbeeld bakkers en slagers op elk moment van de dag hun bestelling kunnen ophalen.
The post Studenten ontwikkelen afhaalsysteem voor lokale handelaars in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Je moet het zien als een soort natuurlijk vaccin”: onderzoek bewijst dat zeelucht is goed voor ons immuunsysteem

Onderzoekers van het Vlaams Instituut voor de Zee (VLIZ) uit Oostende hebben samen met de Universiteit van Gent en Antwerpen voor het eerst aangetoond dat zeelucht het immuunsysteem van mensen versterkt. “Zeelucht is geen medicijn, maar het kan er wel voor zorgen dat je minder snel ziek wordt”, aldus Maarten De Rijcke van het VLIZ.
The post “Je moet

Lees meer »

Fluxys worstelt met Russische lng

22:07 Op zijn aandeelhoudersvergadering heeft Fluxys Belgium zich moeten verdedigen tegen de kritiek dat het niets doet om de overslag van Russisch gas tegen te houden. Het gasbedrijf zegt dat het nu wettel…

Lees meer »

Rellen op Nieuw-Caledonië gaan onverminderd voort: 6 doden, meer dan 200 arrestaties 

In Nieuw-Caledonië, een Frans overzees gebied in de Stille Oceaan, zijn ondertussen al 6 mensen omgekomen bij de rellen tegen de stemming van een grondwetswijziging die Franse onderdanen meer stemrecht geeft. Relschoppers hebben op verschillende plekken blokkades opgeworpen. Volgens de regering bevindt het eiland zich op een "destructief pad". "Blokkades van de relschoppers kosten mensenlevens, mensen hebben geen toegang tot

Lees meer »

De Russische economie is klaar voor een permanente oorlog

Net nu het Russische leger snel terrein verovert in het noordoosten van Oekraïne, vervangt de Russische president Poetin zijn minister van Defensie. Nog opvallender is dat de nieuwe minister van Defensie geen militair is, maar een econoom. Hij moet ervoor zorgen dat de Russische oorlogseconomie als een tierelier blijft draaien. Hoe sterk is die oorlogseconomie? En maakt Poetin zich klaar

Lees meer »

Jos en Imelda vieren goud

Jos Verjans en Imelda Berx zijn allebei afkomstig uit Limburg. Jos is geboren in Hasselt in 1947 en Imelda zag het levenslicht in Bilzen in 1950.
The post Jos en Imelda vieren goud appeared first on KW.be.

Lees meer »