Disneyland Paris onthult een koninklijke ervaring met de grote heropening van het iconische Disneyland® Hotel

In de laatste fase van de grote transformatie, is Disneyland Paris blij om de langverwachte heropening van het beroemde vijf-sterren Disneyland Hotel op 25 januari 2024 aan te kondigen. Elke centimeter van het interieur van dit legendarische etablissement ondergaat een complete “heruitvinding”, van de spectaculaire grote lobby tot de weelderige kamers en suites, om zijn toekomstige gasten een nieuw luxe concept te bieden verweven met geliefde koninklijke Disney Personages, zowel klassiek als nieuw.

“Dit luidt een nieuw hoofdstuk in voor Disneyland Paris, terwijl we verder een van de leiders blijven in de Europese toeristische industrie met onze unieke mix van meeslepende storytelling en gastvrijheid van wereldklasse,” zei Natacha Rafalski, President van Disneyland Paris. “We zijn verheugd om het onlangs vernieuwde Disneyland Hotel te onthullen, een one-of-a-kind vijf-sterren ervaring die Disney’s geliefde royalty en storytelling viert. Onze toewijding aan innovatie en ongeëvenaarde gastervaringen blijft standvastig, en we kijken ernaar uit om gasten te verwelkomen in een van de meest meeslepende hotels in Europa.“

Het Disneyland Hotel is het eerste Disney hotel dat een vijfsterren verblijf aanbiedt die Disney royalty in al zijn uitingen viert. Van Assepoester tot Frozen, Merlijn de Tovenaar en De Prinses en de Kikker tot Vaiana, de gasten krijgen de kans om deel uit te maken van het verhaal en hun eigen magische momenten te creëren. Door hun creativiteit te combineren met de expertise van Europese leveranciers en ambachtslieden, heeft het team van Walt Disney Imagineering Paris een unieke, meeslepende ervaring ontwikkeld die een levendig eerbetoon is aan zowel de koninklijke verhalen van Disney als gevierde Europese monumenten zoals Le Château de Versailles of Kasteel Neuschwanstein.

Het nieuwe verfijnde ontwerp en de architectuur van het hotel omvat de lobby, restaurants, bar en lounges met een koninklijk thema en zal zijn gasten ook een uniek entertainmentprogramma bieden dat het hart raakt en herinneringen creëert samen met geliefde koninklijke Disney Personages, of Mickey, Minnie en hun vrienden in nieuwe exclusieve koninklijke outfit en zelfs het exclusieve “la Troupe Royale Disney”. Alle 487 kamers en suites – 346 Superior Rooms, 82 Deluxe Rooms, 41 Castle Club Rooms, 16 Signature Suites, 1 Princely Suite en 1 Royal Suite – zijn volledig opnieuw ontworpen met een elegante sfeer en modern comfort en luxe voorzieningen. De traditie van Disney storytelling is terug te vinden in alle kamers en suites, van kunstwerken en subtiele accenten die iconische elementen van Walt Disney Animation Studios koninklijke verhalen vieren tot de laatste decor details. Kinderen zullen worden verwelkomd als prinsessen en prinsen tijdens hun verblijf. Er zullen zelfs ruimtes speciaal voor hen zijn, zoals de Royal Kids Club, waar ze zullen worden ondergedompeld in augmented reality magie en onvergetelijke ontmoetingen. Of My Royal Dream ervaring, waar jonge gasten in staat zullen zijn om te transformeren in hun favoriete Disney royalty met de hulp van vorstelijke kapsels, speciale outfits, accessoires en een beetje elfenstof. En na een hele dag magische herinneringen maken in de parken, hebben gezinnen de mogelijkheid om samen te genieten van een spa-ervaring in Disneyland Hotel Spa by Clarins(1) of een ontspanningssessie in een speciale ruimte. Bovendien bieden alle restaurants, bars en lounges van het hotel kindvriendelijke traktaties en voortreffelijk thematisch gebak. Het kloppend hart van deze betoverende ervaring, een team van onberispelijk getrainde Cast Members zorgvuldig geselecteerd uit het hele resort en daarbuiten, zullen persoonlijke service bieden om ervoor te zorgen dat elke gast een koninklijke behandeling krijgt – van een Royal Greeter die hen zal begroeten vanaf het moment dat ze het hotel binnenstappen tot een conciërge die toegewijd is aan het anticiperen op al hun behoeften. Voor degenen die op zoek zijn naar meer inzicht over het hotel, zullen Story Keepers(2) beschikbaar zijn om gasten door alle ongelooflijke details en verborgen juweeltjes van het hotel te leiden.

Disneyland Hotel legt de lat hoog in vijf-sterrenhotel onderdompeling met speciale aandacht voor kinderen. Met deze transformatie, blijft Disneyland Paris de industrie herdefiniëren, en consolideert zijn positie als de nummer een toeristische bestemming van Europa, met zeven hotels en meer dan 5.700 kamers. Boeken kan vanaf nu op www.disneylandparis.com.Gasten die verblijven in The Castle Club – een exclusief hotel binnen het hotel – zullen genieten van een reeks VIP-voordelen en diensten, waaronder extra privacy met een eigen privélift en check-in gebied, evenals een ontbijt met Disney Prinsessen in de Castle Club Lounge. Suites zullen ongekende niveaus van onderdompeling in koninklijke Disney verhalen bieden. Dezelfde krachtige storytelling wordt ook toegepast in andere delen van het hotel, zowel The Royal Banquet en La Table de Lumière restaurants zullen een unieke gastronomische diner ervaring aanbieden, doordrenkt met een Franse savoir-faire en de geest van creativiteit die inherent is aan alles van Disney.

Kinderen zullen worden verwelkomd als prinsessen en prinsen tijdens hun verblijf. Er zullen zelfs ruimtes speciaal voor hen zijn, zoals de Royal Kids Club, waar ze zullen worden ondergedompeld in ‘augmented reality’ magie en onvergetelijke ontmoetingen. Of My Royal Dream ervaring, waar jonge gasten in staat zullen zijn om te transformeren in hun favoriete Disney royalty met de hulp van vorstelijke kapsels, speciale outfits, accessoires en een beetje elfenstof. En na een hele dag magische herinneringen maken in de parken, hebben gezinnen de mogelijkheid om samen te genieten van een spa-ervaring in Disneyland Hotel Spa by Clarins(1) of een ontspanningssessie in een speciale ruimte. Bovendien bieden alle restaurants, bars en lounges van het hotel kindvriendelijke traktaties en voortreffelijk thematisch gebak. Het kloppend hart van deze betoverende ervaring, een team van onberispelijk getrainde Cast Members zorgvuldig geselecteerd uit het hele resort en daarbuiten, zullen persoonlijke service bieden om ervoor te zorgen dat elke gast een koninklijke behandeling krijgt – van een Royal Greeter die hen zal begroeten vanaf het moment dat ze het hotel binnenstappen tot een Conciërge die toegewijd is aan het anticiperen op al hun behoeften. Voor degenen die op zoek zijn naar meer inzicht over het hotel, zullen Story Keepers(2) beschikbaar zijn om gasten door alle ongelooflijke details en verborgen juweeltjes van het hotel te leiden. Disneyland Hotel legt de lat hoog in vijf-sterrenhotel onderdompeling met speciale aandacht voor kinderen. Met deze transformatie, blijft Disneyland Paris de industrie herdefiniëren, en consolideert zijn positie als de nummer een toeristische bestemming van Europa, met zeven hotels en meer dan 5.700 kamers. (PADI & Disneyland Paris)

Boeken kan vanaf nu op www.disneylandparis.com

The post Disneyland Paris onthult een koninklijke ervaring met de grote heropening van het iconische Disneyland® Hotel is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

INTERVIEW. Melissa Depraetere: “Ik hoef binnen vijf jaar niet meer per se in de politiek te zitten”

Dé verrassing van de voorbije verkiezingscampagne was Melissa Depraetere. De noodvoorzitter van Vooruit begon er schuchter aan, won met de dag aan star quality, behaalde een monsterscore en eindigt de rit wellicht als minister. Met haar zou Vooruit voor lange tijd goed kunnen zitten, maar daar denkt zij zelf toch anders over. “Politieke carrières duren te lang.”

Lees meer »

Deelnemers Start-to-run Ledegem bereiken hun doel

Onlangs werd in het centrum van Rollegem-Kapelle de jaarlijkse start-to-run feestelijk afgesloten. Een vijftigtal deelnemers, die de voorbije tien weken deelnamen aan de looptrainingen, toonden dat ze inmiddels vijf à tien kilometer kunnen lopen.
The post Deelnemers Start-to-run Ledegem bereiken hun doel appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fouad (37) van de dood ontsnapt na explosie in Hoboken op de derde verdieping: “Hij wurmde zich tussen het puin door”

Mohamed (44), Mostafa (53), Mina (47) en haar dochtertje Houda (10). Dat zijn de vier slachtoffers die stierven bij de ontploffing in een appartementsgebouw in Hoboken. Tóch wist iemand de instorting bovenaan het gebouw ternauwernood te overleven: Fouad Ibrahmen (37). Wat weten we over hem? Zijn broer getuigt bij HLN: “Plots viel het dak op zijn bed. Hij kon alleen

Lees meer »

Vrouw kon haar geëlektrocuteerde man in jacuzzi niet redden, ze eist nu 1 miljoen dollar schadevergoeding van resort

Drama op vakantie in Mexico vorige week voor Jorge Guillen (43) en Lizette Zambrano (35), een Amerikaanse koppel uit El Paso in Texas. Toen Guillen met zijn voet het water van de jacuzzi beroerde, kreeg hij meteen elektrische schokken te verwerken. Zijn partner probeerde hem te redden, maar raakte zelf gewond en moest naar het ziekenhuis. Zambrano overleefde en eist

Lees meer »

Sihame El Kaouakibi verschijnt op 20 juni voor raadkamer

Voormalig Vlaams volksvertegenwoordiger Sihame El Kaouakibi verschijnt op donderdag 20 juni voor de raadkamer in Antwerpen. Dat werd vrijdag vernomen bij het parket en bij haar advocaat Joris Vercraeye. Het parket wil haar vervolgen voor subsidiefraude met haar vzw Let’s Go Urban. Ook voor de vzw en haar partner wordt de doorverwijzing naar de correctionele rechtbank gevraagd.

Lees meer »

KIJK “Onze renners ook op culinair vlak het allerbeste serveren”: Soudal Quick-Step neemt eigen foodtruck mee naar Ronde van Frankrijk

Soudal Quick-Step laat niets aan het toeval over om tijdens de Ronde van Frankrijk te schitteren. Remco Evenepoel en co zullen elke avond kunnen aanschuiven bij de eigen foodtruck van het team. Die werd door de Lava Group uit Gullegem ontwikkeld. “Dit is een enorme meerwaarde voor onze ploeg”, stelt Patrick Lefevere.
The post KIJK “Onze renners ook op

Lees meer »

Britse ‘Love island’-ster in het ziekenhuis na allergische reactie tijdens vlucht: “Kans was groot dat ik in het vliegtuig zou sterven”

De Britse ‘Love island’-ster Jack Fowler (28) wil dat vliegtuigmaatschappijen voedselallergieën serieuzer nemen, nadat hij onlangs tijdens een vlucht allergisch heeft gereageerd op een maaltijd met noten. Nochtans had hij meermaals gevraagd of er noten inzaten. “Ik wist dat ik onmiddellijk een noodbehandeling nodig had.”

Lees meer »

Niemand wil aan Steven (38) en Melissa (37) en hun twaalf kinderen een huis verhuren: “We voelen ons gediscrimineerd”

Ze zijn met veertien, maar staan op 1 augustus mogelijk op straat. Steven (38) en Melissa (37) Van Gansbeke en hun twaalf kinderen slagen er niet in om een nieuwe woning te vinden. Want niemand ziet het zitten om aan hun kroostrijk gezin te verhuren. “Tientallen pogingen haalden niets uit. Op één plaats verdubbelde de huur zelfs voor ons”, zucht

Lees meer »