Bart Kaëll, Lindsay en George Baker verzorgen de ambiance op de ‘Uilenfeesten 2024’ in Brugge

Voor wie van de betere ambiance, Nederlands- én Engelstalige meezingers, en een occasioneel polonaisetreintje houdt, is er méér dan goed nieuws. De unieke eventlocatie Owla Brugge ontvangt op de vierde editie van de felgesmaakte Uilenfeesten, die plaatsvinden op 21 augustus 2024, met Bart Kaëll, Lindsay en George Baker een toptrio pur sang ambiancemakers uit deLage Landen.

Ga dus op woensdag 21 augustus vanaf 20.30 uur op en neer in Owla Brugge met De Marie-Louise of Zeil je voor het eerst mee met Bart Kaëll en zijn La mamadora naar Duizend terrassen in Rome? Feest Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat en Voor 100% mee met Lindsay of geniet met volle teugen van de onvergetelijke meezingers van de legendarische George Baker, zoals Little Green Bag, Paloma Blanca en Morning Sky. Een niet te missen feestje kondigt zich dus weer aan met de Uilenfeesten 2024 in Owla Brugge. (PADI)

Lindsay © Daniël

Tickets & info voor de Uilenfeesten 2024 via owlabrugge.be

The post Bart Kaëll, Lindsay en George Baker verzorgen de ambiance op de ‘Uilenfeesten 2024’ in Brugge is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

‘Special guest’ Jean-Marie Pfaff opent Bar Madam in Zedelgem: “Ons groot scherm is klaar voor Rode Duivels”

Op vrijdag 14 juni opent pop-up Bar Madam opnieuw de deuren in Zedelgem. “Jean-Marie Pfaff zal erbij zijn voor de opening. Ons groot scherm werd ondertussen geïnstalleerd om alle matchen van de Rode Duivels op te vertonen”, zegt uitbater Nico Vanoost.
The post ‘Special guest’ Jean-Marie Pfaff opent Bar Madam in Zedelgem: “Ons groot scherm is klaar voor Rode

Lees meer »

Na dramatische score wordt Van Quickenborne geen lijsttrekker bij gemeenteraadsverkiezingen: “Ik zal de kamp niet aangaan met Ruth Vandenberghe”

Met voorsprong was Van Quickenborne de populairste Kortrijkzaan bij de verkiezingen in 2019. In 2024 is die populariteit ferm gedaald voor de huidige burgemeester. Een teken aan de wand voor de komende gemeenteraadsverkiezingen en dus kiest hij de vlucht vooruit. Ruth Vandenberghe wordt lijsttrekker, Van Quickenborne duwer. “Mijn ambitie? Ruth helpen burgemeester te worden”

Lees meer »

“Op een bepaald moment zei Max dat het op die manier niet meer hoefde”: jeugdcoach vertelt over hoe Maxim De Cuyper bijna stopte met voetballen

Woensdag maakte hij zijn debuut voor de Rode Duivels en volgende week wacht het EK. Het zijn spannende weken voor kersvers landskampioen en Rode Duivel Maxim De Cuyper. En dat terwijl hij vijf jaar geleden nog aan stoppen dacht. “Hij voetbalde gewoon heel graag, maar wilde er nog niet al heel vroeg maniakaal mee bezig zijn.”
The post “Op

Lees meer »

Nummer 1722 geactiveerd voor risico op storm of wateroverlast

De FOD Binnenlandse Zaken activeert tijdelijk het nummer 1722 vanwege de weersvoorspellingen en om overlast van de hulpdiensten te vermijden. Wie storm- of waterschade geleden heeft waarvoor bijstand van de brandweer nodig is, kan via het e-loket www.1722.be een aanvraag indienen of het nummer 1722 bellen. Enkel voor mogelijk levensbedreigende situaties mag 112 gebeld worden.
The post Nummer 1722

Lees meer »

‘Annabel’-zanger Hans de Booij raakt maar niet uit sukkelstraatje: “Optreden lukt niet en straks moet ik m’n huis uit”

Het blijft tegenslagen regenen voor Hans de Booij (65), de zanger van de monsterhit ‘Annabel’ uit 1983. In de herfst van zijn leven kampt de Nederlander met zoveel fysieke klachten dat optreden te zwaar is geworden. Financieel zit hij aan de grond en binnen afzienbare tijd is hij dakloos. “Maar ik weiger een uitkering aan te vragen”, zegt hij stellig.

Lees meer »

Verkiezingsresultaten in Jabbeke: zo heeft jouw gemeente gestemd

Ook de inwoners van Jabbeke trokken naar het stemhokje. Wie kozen zij om hen te vertegenwoordigen in het Vlaams Parlement, de Kamer en Europa? Ontdek hier de verkiezingsuitslag van 2024 in Jabbeke.
The post Verkiezingsresultaten in Jabbeke: zo heeft jouw gemeente gestemd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Politicologen zien twee redenen voor succes van Vlaams Belang in West-Vlaanderen: “Ventilus en stikstof”

De woede van de landbouwers omwille van het stikstofdossier én de onvrede over de beslissingen van de Vlaamse regering over van de Ventilus-hoogspanningsverbinding. Dat zijn volgens politicologen Herwig Reynaert en Carl Devos (UGent) de redenen voor het eclatante succes van Vlaams Belang in onze provincie.
The post Politicologen zien twee redenen voor succes van Vlaams Belang in West-Vlaanderen: “Ventilus

Lees meer »

Ieperling haalt op zijn 82e verjaardag 1 van de hoogste graden in het judo

Norbert Poissonnier uit Ieper heeft op zijn 82ste verjaardag zijn 8ste Dan behaald, dat is 1 van de hoogste graden in het judo. Poissonnier is al jaren hoofdtrainer van een judoclub in Wervik. Als judoka nam hij deel aan de Olympische Spelen en enkele Europese en wereldkampioenschappen. Daarna was hij ook een tijd bondscoach, onder meer van de Oostendse judoka

Lees meer »

Vier Amerikaanse professoren neergestoken in een park in China

In een park in China zijn vier Amerikaanse professoren van Cornell College in Iowa neergestoken. De professoren waren in China voor een samenwerking met een universiteit in het noordelijke Jilin. Ze raakten alle vier zwaargewond. De Chinese autoriteiten beschrijven de aanval als “een geïsoleerd incident” en zeggen dat ze maatregelen nemen om de “veiligheid van buitenlanders te waarborgen.”

Lees meer »

Explosie aan woning nabij Antwerps stadspark, vermoedelijk brandstichting in goudwinkeltje: hotel ontruimd, 25 mensen geëvacueerd

Bij een brand op de hoek van het Astridplein en de De Keyserlei hebben de hulpdiensten zaterdagmorgen een hotel ontruimd. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting. In dezelfde wijk werd een half uur eerder een aanslag met een explosief gepleegd op een woning. Het is niet duidelijk of er een verband is tussen beide incidenten.

Lees meer »