Vrees voor nieuwe aardverschuiving in Papoea-Nieuw-Guinea: 7.900 mensen geëvacueerd

De autoriteiten in Papoea-Nieuw-Guinea trachten zowat 7.900 mensen te evacueren uit vrees voor een nieuwe aardverschuiving. Dat hebben ze dinsdag bekendgemaakt.

 

Meer krantenkoppen in België

VTI laat u op een… bom zitten: “herinnering aan bommenwerper die neerstortte in Wingene”

De leerlingen van het vijfde jaar mechanische vormgevingstechnieken van het Torhoutse VTI hebben een herdenkingszitbank gemaakt in de vorm van een… bom. Een explosief ontwerp, al is de bom uiteraard nep. De zitbank is bestemd voor Wingene, waar 80 jaar geleden een bommenwerper neerstortte.
The post VTI laat u op een… bom zitten: “herinnering aan bommenwerper die neerstortte in

Lees meer »

Michèle De Bruyne is er weer bij met zoontjes, ook partners Vertonghen en De Ketelaere supporteren

Net zoals tijdens de Belgische opener tegen Slovakije, toen onder andere De Bruyne charmeerde met zijn zoontjes, zijn ook de Belgische WAG’s in Keulen vandaag van de partij. Tekenen onder anderen present in het Rheinenergiestadion om te supporteren voor hun Rode Duivels: Michèle De Bruyne opnieuw met de zonen Mason Milian en Rome, Sophie de Vries van Jan Vertonghen en

Lees meer »

Dansers getuigen over “psychologisch geweld” van Anne Teresa De Keersmaeker: “Ze kan je echt het gevoel geven dat je waardeloos bent”

Rosas behoort al veertig jaar tot de wereldtop in dans. Maar achter de schermen viel het gezelschap de voorbije jaren uiteen door financiële problemen, een onveilige werkcultuur tijdens corona en klachten over “psychologisch geweld” door choreografe Anne Teresa De Keersmaeker. “Ze is een fantastische kunstenares, maar een incompetente manager.”

Lees meer »