Vrees voor meer dan 2.000 doden bij aardverschuiving in Papoea-Nieuw-Guinea

Papoea-Nieuw-Guinea schat dat meer dan 2.000 mensen zijn bedolven door de aardverschuiving van vorige week. Het land meldt dat aantal in een brief aan de VN, waarin het spreekt van een "enorme verwoesting". 

Meer krantenkoppen in België

Beernem maakt zich opnieuw op voor foodtruckfestival aan De Kleine Beer: “17 verschillende gerechten in evenveel foodtrucks”

Aan het plein voor oc De Kleine Beer organiseert The Bread Barn samen met Franky Van Hulle van Mobile Foodbarn opnieuw een foodtruckfestival. Van 21 tot en met 23 juni kan je er terecht voor heel wat lekkers van zeventien verschillende foodtrucks.
The post Beernem maakt zich opnieuw op voor foodtruckfestival aan De Kleine Beer: “17 verschillende gerechten in

Lees meer »

Klokken Ginstekerk Oostrozebeke zwijgen even

In augustus moeten de Ginstenaars het zonder het vertrouwde klokkengeluid van de Sint-Jozefskerk stellen. De draagbalk waaraan de klokken zijn bevestigd is aan een grondig onderhoud toe.
The post Klokken Ginstekerk Oostrozebeke zwijgen even appeared first on KW.be.

Lees meer »

Fietsster treft levenloos lichaam aan vlakbij woonzorgcentrum: Hulp kan niet meer baten, man overleden

Woensdagochtend trof een fietsster vlakbij het woonzorgcentrum De Plataan langs de Meensesteenweg in Izegem het levenloze lichaam van een zeventiger aan. De hulpdiensten snelden nog ter plaatse, maar hulp kon niet meer baten. De man stierf waarschijnlijk een natuurlijk overlijden.
The post Fietsster treft levenloos lichaam aan vlakbij woonzorgcentrum: Hulp kan niet meer baten, man overleden appeared first on

Lees meer »

Van Grieken over pijnlijke vertoning met Petra De Sutter in ‘Het conclaaf’: “Ik heb mijn excuses aangeboden”

Vlaams Belangvoorzitter Tom Van Grieken heeft na een vervelende situatie tijdens een woke-debat in ‘Het conclaaf’ zijn excuses aangeboden aan Petra De Sutter (Groen). Dit bevestigde hij in ‘De Afspraak’. “Plots ging het over Petra’s persoon”, zegt Van Grieken. “Dat heb ik nooit gewild. Wie mij kent, weet dat ik nooit de intentie heb om mensen te kwetsen.”

Lees meer »

“Nozems, vechtersbazen en satanisten? Nee, metalheads zijn echt heel aardig”: onze showbizz-reporter (63) maakt kennis met Graspop

Als boomer en kleinkunstliefhebber voor het eerst ontdekken hoe Graspop in Dessel de grond laat daveren? Onze reporter Hans Luyten (63) ging de challenge aan. Onze senior van de showbizz-redactie waagde zich ver buiten zijn comfortzone en trok met open mind maar ook met oordopjes naar de moshpits en muur van decibels op het grootste hardrock- en metalfestival van de

Lees meer »