Voetbalbond maakt ruim 10 miljoen euro verlies

 

De voetbalbond heeft in 2023 ruim 10 miljoen euro verlies gemaakt. Een geslaagd EK moet helpen om het tekort dicht te rijden.

 

Meer krantenkoppen in België

Eerste bewoners nemen intrek in wooncomplex ‘De Klaproos’ in Geluwe: “Het is toch een hele aanpassing”

De eerste bewoners hebben hun intrek genomen in het nieuwe wooncomplex ‘De Klaproos’ in Geluwe bij Wervik, op de site waar vroeger het zorgbedrijf Triamant was. Daar verbleven ouderen en mensen met een beperking, tot het zorgbedrijf failliet ging. De nieuwe site heeft 35 sociale woningen en ruim 80 woningen, voor oudere mensen en mensen met een beperking.
The

Lees meer »

“Groener, veiliger en vrolijker”: Vergroening Stationsplein sluitstuk van twee jaar durende metamorfose stadscentrum Roeselare

De vergroening van het Stationsplein is het sluitstuk van een twee jaar durende metamorfose van het stadscentrum. Het speelpleintje, verschillende kunstwerken en een pak meer groen moeten voor een veiliger en vrolijker gevoel zorgen, aldus burgemeester Kris Declercq.
The post “Groener, veiliger en vrolijker”: Vergroening Stationsplein sluitstuk van twee jaar durende metamorfose stadscentrum Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Wat Mbappé zegt, is als signaal krachtiger dan welke influencer dan ook”: hoe politiek statement Franse openingspartij overschaduwt

De kapitein van Les Bleus die z’n voeten veegt aan het protocol van de UEFA en z’n persconferentie op het EK voetbal bewust benut om een politiek statement te maken: wat Kylian Mbappé zondag in Düsseldorf deed en zei, is ongezien op het Europese toneel. Ook professor sportsociologie Jeroen Scheerder heeft het over een “historisch en krachtig signaal”. Maar laat

Lees meer »

3 cipiers gewond na aanval door gedetineerde in gevangenis Antwerpen, vakbonden dreigen met nationale stakingsactie

In de gevangenis van Antwerpen zijn gisteren 3 cipiers gewond geraakt toen ze werden aangevallen door een gedetineerde. Eén daarvan raakte zwaargewond aan het hoofd. Toen het personeel de man naar de strafcel wilde brengen, viel de gedetineerde hen aan met een metalen hoekprofiel dat hij mogelijk uit de muur had losgepeuterd. De vakbonden dreigen met een nationale stakingsactie.

Lees meer »

Kunstwerk van Geertrui Cazaux in Nationale Expo

Geertrui Cazaux mag haar collagequilt ‘Als haringen in de oceaan. En niet in een ton’ tentoonstellen in de Nationale Expo in Brussel. Het stuk werd uit 3.000 kunstwerken gekozen en is van 28 juni tot 31 juli te bekijken in de Koninklijke Bibliotheek van België.
The post Kunstwerk van Geertrui Cazaux in Nationale Expo appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mugshot vrijgegeven na Justin Timberlake’s arrestatie voor dronken rijden: “Hij begon weer te drinken door Britney”

Justin Timberlake (43) heeft zijn beste week niet. Maandag werd hij gearresteerd omdat hij dronken achter het stuur zat, en de politie gaf intussen zijn ‘mugshot’ vrij. Volgens insiders hadden de agenten er geen idee van wie hij was, toen ze hem van straat plukten. Vrienden van de zanger bevestigen dat het momenteel niet zo goed met hem gaat. “Hij

Lees meer »

Leerkracht Joost Denuwelaere gaat met pensioen: “Elke les moet een optreden zijn om leerlingen te boeien”

Na 35 jaar vol enthousiasme voor de klas te hebben gestaan, neemt Joost Denuwelaere afscheid van het Ieperse College. Hij gaf er de lessen plastische opvoeding. “Leerlingen moet je inspireren en boeien”, zegt Joost.
The post Leerkracht Joost Denuwelaere gaat met pensioen: “Elke les moet een optreden zijn om leerlingen te boeien” appeared first on KW.be.

Lees meer »