Recordverlies voor voetbalbond: meer dan 10 miljoen euro in het rood

De Belgische voetbalbond heeft in 2023 een verlies van ruwweg 10 miljoen euro geleden. Dat verneemt HLN uit goede bron. Nooit eerder kleurden de cijfers van de KBVB zo rood. 

Meer krantenkoppen in België

Jakke baart kijkt uit naar duels tegen Apolloon Kortrijk Spurs en Izegem: “Wordt een onbeschrijfelijke ervaring”

Jakke Baart werd met HUBO Handbal Belgisch kampioen bij de U18. In de finale versloeg HUBO Visé met 32-36. De Desselgemnaar, die een hoofdrol opeiste, is ook geselecteerd voor het Europees Kampioenschap in Kosovo. “Dat wordt een beetje leven zoals de profs.”
The post Jakke baart kijkt uit naar duels tegen Apolloon Kortrijk Spurs en Izegem: “Wordt een onbeschrijfelijke

Lees meer »

Jos D’Haese en Peter Mertens (PVDA): “Jammer dat De Wever zo goed is, maar dat zal hij ook van ons zeggen”

De plaats van afspraak voor dit interview was voor PVDA’ers Peter Mertens, federaal lijsttrekker, en Jos D’Haese, eerste op de Vlaamse lijst, niet moeilijk te bepalen: restaurant De Rode 7 op het Sint-Jansplein in Antwerpen. Hier stelden ze in januari hun lijsten voor, hier vierden ze hun overwinning in Antwerpen. Met 22,9 procent van de stemmen zijn ze de tweede

Lees meer »

“Kies in het volgende regeerakkoord eens voor wat écht belangrijk is, in plaats van overal drie kiezels te willen verleggen”

“Met een krappe meerderheid in het Vlaams Parlement valt te vrezen dat de toekomstige regering-Diependaele zichzelf weer zal opzadelen met een uitgebreide catalogus aan maatregelen voor elk microprobleem in de samenleving”, schrijft politiek journalist Astrid Roelandt. “Maar zo’n uitpuilend regeerakkoord stimuleert de middelmatigheid die we de afgelopen jaren zagen.”

Lees meer »

Dansers getuigen over “psychologisch geweld” van Anne Teresa De Keersmaeker: “Ze kan je echt het gevoel geven dat je waardeloos bent”

Rosas behoort al veertig jaar tot de wereldtop in dans. Maar achter de schermen viel het gezelschap de voorbije jaren uiteen door financiële problemen, een onveilige werkcultuur tijdens corona en klachten over “psychologisch geweld” door choreografe Anne Teresa De Keersmaeker. “Ze is een fantastische kunstenares, maar een incompetente manager.”

Lees meer »

Bye bye Jude? “Bellingham vormt helemaal geen koppel met Nederlands model. Het is louter een stunt”

Waar was Jude? Neen, ‘t was – in tegenstelling tot zijn opener tegen Servië – niet de avond van Bellingham gisteren in Frankfurt. Een 4,5/10 voor ‘Daily Mail’: “Van Roy of the Rovers (een Engelse voetbalstripheld, nvdr) naar Doncaster Rovers.” En waar menig Engelse WAG (Wives and Girlfriends van spelers) present tekende, was er opnieuw geen spoor van het Nederlandse

Lees meer »