Voetbalbond bevestigt recordverlies: “Er zullen inspanningen zullen moeten worden geleverd”

De Belgische voetbalbond heeft in 2023 een verlies van ruwweg 11 miljoen euro geleden. Dat verneemt HLN uit goede bron en bevestigt de KBVB. Nooit eerder kleurden de cijfers van de bond zo rood. “Er zullen financiële inspanningen moeten worden geleverd.” 

Meer krantenkoppen in België

Verdeling Europese topjobs: wie volgt Charles Michel op, en mag Ursula von der Leyen op post blijven?

De 27 Europese regeringsleiders komen vanavond in Brussel bijeen om te praten over de verdeling van de Europese topjobs, de belangrijkste posities in de Europese instellingen. Vorige week hebben de Europese kiezers de machtsverhoudingen in het Europees Parlement bepaald. Nu is het aan de ‘chefs’ om op basis daarvan keuzes te maken. Over welke topjobs gaat het en wie wordt

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Een gewonde bij nachtelijke Russische droneaanval op Lviv

In Azov, in de Russische regio Rostov, is na een nachtelijke droneaanval brand uitgebroken in een olieraffinaderij. Volgens gouverneur Vasili Goloebev vlogen er olietanks in brand, maar zijn er voorlopig geen slachtoffers gemeld. Oekraïne, dat al meer dan twee jaar te lijden heeft onder een Russisch offensief, gaat regelmatig in de tegenaanval door drones te lanceren richting Russisch grondgebied. Kiev

Lees meer »

KIJK. Taylor Swift zingt megahit die ze met bekende ex schreef, voor het eerst live tijdens ‘The Eras Tour’

De fans in Liverpool brulden het uit toen ze hoorden welk verrassingsnummer Taylor Swift voor hen in petto had. De zangeres bracht een akoestische versie van de megahit ‘This Is What You Came For’ van Calvin Harris, haar ex. Dat nummer werd oorspronkelijk ingezongen door Rihanna. Swift schreef in het geniep mee aan het nummer onder het pseudoniem Nils Sjöberg.

Lees meer »

9 jaar cel voor flamboyante priester voor oplichten parochiaan: zelf ook bestolen voor 1 miljoen dollar aan juwelen tijdens mis

Lamor Whitehead (45) is veroordeeld tot 9 jaar gevangenisstraf voor oplichting van, onder anderen, een van zijn parochianen. De flamboyante priester van Brooklyn is een opvallend figuur. Hij zat in het verleden al eens in de cel en werd zelf twee jaar geleden overvallen tijdens een mis, die live werd gestreamd. Dieven gingen toen aan de haal met juwelen van

Lees meer »

Raoul Lambert viert mee met Blauw Zwart Veurne

Supportersclub Blauw Zwart Veurne ontving alle leden op het jaarlijkse eetfestijn. Ongeveer 80 Club Brugge-supporters konden smullen van heel wat lekkers op de barbecue. Hun eregast Raoul ‘Lotte’ Lambert, een icoon binnen de blauw-zwarte familie, stond centraal bij het feestgedruis.
The post Raoul Lambert viert mee met Blauw Zwart Veurne appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Identiteit vierde slachtoffer bekend – Zoekactie gaat verder: “Willen 100 procent zekerheid”

Een dag na de explosie in Hoboken is een vierde dodelijk slachtoffer onder het puin teruggevonden. Op dit moment is het niet duidelijk of er nog vermisten zijn, aldus de politie. De zoekactie gaat vandaag wel verder, om te garanderen dat er geen slachtoffers meer onder het puin liggen. Bij de ontploffing gisterenochtend stortten twee verdiepingen in en werd een

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. EU-landen akkoord over 14de sanctiepakket voor Rusland – Droneaanvallen op Oekraïense energiecentrales

Moskou heeft 80 procent van de Russische grondtroepen aan de Finse grens verplaatst naar Oekraïne. Dat meldt de Finse publieke omroep ‘Yle’ op basis van een hooggeplaatste bron bij de inlichtingendiensten. De Russische president Vladimir Poetin en de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un hebben daarnaast een “alomvattend strategisch partnerschap” getekend. Maar het is nog niet duidelijk op welke vlakken Rusland en

Lees meer »

Poetin herhaalt Russische eisen voor vredesgesprekken: “Oekraïne moet zich terugtrekken uit deze regio’s”

De Russische president Vladimir Poetin heeft zijn eisen voor vredesgesprekken met Oekraïne nog eens op tafel gelegd. Zo herhaalde hij dat Rusland zou akkoord gaan met een staakt-het-vuren als het Oekraïense leger zich terugtrekt uit de oblasten Donetsk, Loegansk, Cherson en Zaporizja: de vier regio’s die Rusland al langer formeel heeft geannexeerd.

Lees meer »