Selectie Rode Duivels voor EK is bekend: Witsel is weer van de partij

Bondscoach Domenico Tedesco heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het EK Voetbal in Duitsland. Axel Witsel is weer van de partij. Ontdek de volledige selectie op Sporza. 

Meer krantenkoppen in België

Rusland stuurt gevechtsvliegtuigen voor Amerikaanse bommenwerpers boven Barentszzee

Rusland zegt zondag dat het gevechtsvliegtuigen heeft laten opstijgen om te verhinderen dat twee Amerikaanse strategische bommenwerpers de grens boven de Barentszzee zouden oversteken, in het noordpoolgebied. “Toen de Russische vliegtuigen naderden, corrigeerden de Amerikaanse strategische bommenwerpers hun traject, weg van de grens met Rusland”, zegt het Russische ministerie van Defensie.

Lees meer »

Boris Van Severen – Hippo uit ‘The Masked Singer’ – showt zijn zangtalent nog eens, al lijkt Frances geen fan

Boris Van Severen (35) vervoerde zijn vrouw Frances Lefebure (35) in de bakfiets naar de Gentse Feesten, waar ze op date gingen. De acteur besloot nog eens zijn zangtalent te laten horen. Boris werd vierde tijdens het derde seizoen van ‘The Masked Singer’. Al lijkt zijn echtgenote Frances niet echt fan. “De Uberdriver die je niet wilt”, schrijft ze bij

Lees meer »

Dokter Trump geeft update over herstel na moordaanslag: “De kogel was minder dan 0,5 centimeter verwijderd van zijn hoofd”

Een halve centimeter. Zoveel heeft het gescheeld of de kogel die het oor van Amerikaans ex-president Donald Trump raakte, had zich in zijn schedel geboord. Dat zegt Ronny Jackson Jr, die tijdens Trump’s presidentschap zijn persoonlijke dokter was, in een brief aan het Huis van Afgevaardigden. Daarin geeft hij de Amerikaanse burgers een update over de toestand van Trump, en

Lees meer »