Axel Witsel gaat met zekerheid mee naar EK: ontdek hier een sneak preview van de selectie van Tedesco

Axel Witsel. Hij mag zich opmaken voor een selectie van Domenico Tedesco – daar mogen we zeker van zijn. Wie zijn de andere Rode Duivels die met zekerheid worden opgeroepen? En wie zijn de twijfelgevallen? De bondscoach maakt morgen zijn EK-selectie bekend en wij bieden u een eerste inkijk. 

Meer krantenkoppen in België

Tim Moriau op weg naar Club Brugge? Technisch directeur topsport legt na twee jaar functie neer bij Triatlon Vlaanderen

Tim Moriau legt zijn functie als technisch directeur topsport bij Triatlon Vlaanderen neer. Dat bevestigt de organisatie op zijn website. Moriau, de oprichter van het Runners Lab Athletics Team, zou volgens mediaberichten een aanbieding van Club Brugge op zak hebben.
The post Tim Moriau op weg naar Club Brugge? Technisch directeur topsport legt na twee jaar functie neer bij

Lees meer »

LIVEBLOG RODE DUIVELS. De Bruyne voor het eerst terug in stadion waar hij boete van 20.000 (!) euro kreeg: “Maar Wolfsburg betaalde”

Matchday! De openingsmatch van de Rode Duivels tegen Slovakije op het EK voetbal volgt vanavond om 18u. Gisteren had Tedesco goed nieuws rond Vertonghen en Theate, die vanavond zouden kunnen spelen. Meunier van zijn kant sluit dan weer na de tweede match, tegen Roemenië, aan bij de groep in Duitsland. Volg al het nieuws in de aanloop naar de Belgische

Lees meer »

Speelpleinwerking De (B)engels is 40 jaar jong: “Op piekdagen hadden we meer dan 100 kinderen”

Speelpleinwerking De Bengels bestaat dit jaar 40 jaar. Eén van de eerste medewerkers was Annie, die in 1990 de officiële naam De (B)engels koos. “Onder de vele kinderen zitten er kapoenen, dus Bengels, maar er zijn ook stillere kinderen, de engeltjes.”
The post Speelpleinwerking De (B)engels is 40 jaar jong: “Op piekdagen hadden we meer dan 100 kinderen” appeared

Lees meer »

Nog nooit zoveel inschrijvingen bij Examencommissie

De Examencommissie, vroeger de middenjury genoemd, was nooit populairder dan nu. In 2023 waren er 4.220 eerste inschrijvingen, allemaal jongeren die de school verlaten om hun diploma op een andere manier proberen te halen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag.

Lees meer »

‘Onmisbare’ antidepressiva dan toch terug op Belgische markt: “Nog niet zeker of dit een duurzame oplossing is, maar paniek is niet nodig”

De productie van antidepressiva Nortrilen en Redomex wordt opnieuw opgestart in ons land. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en producent Lundbeck bevestigt het nieuws aan onze redactie. Het bedrijf zei vorige week nog dat het de medicatie uit de Belgische handel zou halen, hoewel de antidepressiva volgens hulpverleners onmisbaar zijn. "Dit is alvast goed nieuws op de korte termijn en

Lees meer »

Bejaarde fietser botst op agente die hem wil doen stoppen na gevaarlijk gedrag in het verkeer: “Ik heb haar zeker niet aangereden”

Een bejaarde man uit Ardooie wordt ervan beschuldigd opzettelijk een agente te hebben aangereden. Beiden waren met de fiets. De man riskeert vier maanden cel en 1.200 euro boete. “Ik kon gewoon niet meer stoppen.”
The post Bejaarde fietser botst op agente die hem wil doen stoppen na gevaarlijk gedrag in het verkeer: “Ik heb haar zeker niet aangereden”

Lees meer »