Parket wil Sven Pichal ook laten vervolgen voor verkoop van drugs

Het parket wil voormalige radiopresentator Sven Pichal niet alleen laten vervolgen voor het delen van beelden van seksueel kindermisbruik, maar ook voor het bezit en de verkoop van drugs.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVE. Secret Service vraagt Trump geen buitenevenementen meer te houden – Harris wipt over Trump in nieuwe peiling

De Amerikaanse president Joe Biden is uit de presidentsrace gestapt. Alles lijkt erop dat vicepresident Kamala Harris de fakkel over zal nemen. Zij heeft intussen voldoende gedelegeerden achter zich om de nominatie van de Democraten veilig te stellen. Het ziet er dus naar uit dat zij het op 5 november zal opnemen tegen Republikeins kandidaat Donald Trump. Volg de aanloop

Lees meer »

Israël roept op zuiden Gazastrook te evacueren, zeker 70 Palestijnen gedood bij Israëlische aanvallen op Khan Younis

Het Israëlisch leger heeft een deel van de inwoners van Khan Younis, een stad in het zuiden van de Gazastrook, het bevel gegeven om te evacueren, waar het een intensieve operatie zal uitvoeren. Dat laat het Israëlische leger weten op X. Even later zijn bij Israëlische aanvallen op Khan Younis zeker 70 Palestijnen, onder wie vrouwen en kinderen, gedood en

Lees meer »

Eén van deze vijf moet Kamala Harris helpen Trump te verslaan. Amerika-expert legt uit “waarom ze best een witte man kiest”

Nu alles erop wijst dat Kamala Harris de nominatie van de Democraten zal winnen, rijst de vraag wie haar running mate wordt. Waarnemers zijn het erover eens dat ze er goed aan zou doen een witte man op sleeptouw te nemen. Bart Kerremans, professor Amerikaanse politiek (KU Leuven), wikt en weegt vijf mogelijke kanshebbers: “De sterkste kanshebber heeft één nadeel:

Lees meer »

“We werden aangevallen door een hele zwerm”: eerste knijtenplaag dient zich aan en iedereen wijst naar zelfde schuldige

De vrees van menig Tielrodenaar komt uit: de eerste knijtenplaag dient zich aan. De grote schuldige is volgens de betrokkenen de ontpoldering van het Klein Broek. Het getijdengebied zorgt er voor de ideale habitat voor de kleine mugjes die voor pijnlijke, jeukende beten zorgen. “We werden aangevallen door een hele zwerm”, vertelt Conny, die zich met de fiets op de

Lees meer »

Cruiseschip veroorzaakt sterke golf: twee strandgangers gewond

Een voorbijvarend cruiseschip heeft in het Griekse Mykonos voor heel wat ravage gezorgd op het strand. De kracht van de golf was zo sterk dat zonnebedden, glijbanen en parasols werden weggespoeld. Op de videobeelden die een strandganger maakte, is te zien hoe sommige mensen tegen de grond worden geslagen door het water. Twee mensen raakten gewond, één van hen heeft

Lees meer »

Yves Lampaert wint individuele tijdrit op Na-Tourcriterium in Roeselare

Het Na-Tourcriterium in Roeselare werd afgetrapt met een individuele tijdrit over een ronde. Daarin bleek Yves Lampaert, de winnaar van de tijdrit van de Tour de France van 2022 in Kopenhagen, de beste. Mathieu van der Poel won vervolgens het Na-Tourcriterium.
The post Yves Lampaert wint individuele tijdrit op Na-Tourcriterium in Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Trump ontmoet Israëlisch premier Netanyahu voor het eerst sinds vertrek uit Witte Huis: “Hij zet persoonlijke vetes opzij”

De Amerikaanse oud-president Donald Trump en de Israëlische premier Benjamin Netanyahu hebben elkaar voor het eerst sinds het vertrek van Trump uit het Witte Huis in 2020 ontmoet. Trump noemde zichzelf tijdens zijn presidentschap "de meest pro-Israëlische president in de moderne geschiedenis", maar sinds de oorlog in Gaza is zijn relatie met de Israëlische premier wel verzuurd.

Lees meer »