Parket wil Sven Pichal ook laten vervolgen voor verkoop van drugs, naast bezit en verspreiding van beelden van kindermisbruik

Ex-radiopresentator Sven Pichal verschijnt op 17 juni voor de raadkamer in Antwerpen. Het parket zal daar zijn doorverwijzing naar de correctionele rechtbank vragen in het dossier over beelden van seksueel kindermisbruik. Twee dagen later verschijnt hij al opnieuw voor de raadkamer, ditmaal voor verwijzing voor het bezit en verkoop van drugs. Dat bevestigen de advocaat van Sven Pichal en het parket van Antwerpen.

 

Meer krantenkoppen in België

Sluis in Moen is terug open na ongeval

Het Nederlandse binnenschip dat vrijdagavond een ongeval had in het sluis op het kanaal Bossuit-Kortrijk in Moen, is uit de sluis kunnen varen.
The post Sluis in Moen is terug open na ongeval appeared first on KW.be.

Lees meer »

Mooi beeld: Kevin De Bruyne haalt zoontjes uit tribune om ze te troosten na teleurstellende nederlaag

Het mooiste beeld ondanks de teleurstelling? Dat moet toch de foto zijn waarbij Kevin De Bruyne zijn zoontjes Mason Milian (8) en Rome (5) na de wedstrijd knuffelde. Net als tienduizend andere Belgische fans woonden ze de teleurstellende Belgische opener van het EK voetbal bij. De Duivels verloren met 0-1 van Slovakije. Ook Obel(g)ix, Amy Sonck en enkele andere WAGS

Lees meer »

Elias al drie maanden tevergeefs op zoek naar tandarts aan de kust: “Hij kan ’s nachts bijna niet slapen door de pijn”

Aicha Geryl, een 34-jarige vrouw uit Nieuwpoort, is radeloos. Haar man, Ilyas Marito, lijdt al drie maanden aan ondraaglijke tandpijn. “Het is reeds twee maanden dat ik overal aan het bellen ben, tot in Roeselare en Ieper,” vertelt Aicha. “Mijn man zit al drie maanden met pijn in zijn tanden. Er is een tand die dringend moet getrokken worden, maar

Lees meer »

“Nozems, vechtersbazen en satanisten? Nee, metalheads zijn echt heel aardig”: onze showbizz-reporter (63) maakt kennis met Graspop

Als boomer en kleinkunstliefhebber voor het eerst ontdekken hoe Graspop in Dessel de grond laat daveren? Onze reporter Hans Luyten (63) ging de challenge aan. Onze senior van de showbizz-redactie waagde zich ver buiten zijn comfortzone en trok met open mind maar ook met oordopjes naar de moshpits en muur van decibels op het grootste hardrock- en metalfestival van de

Lees meer »

Akkoord tussen Rusland en Noord-Korea “voorziet in wederzijdse bijstand bij agressie”

Het strategische partnerschapsakkoord dat Rusland en Noord-Korea woensdag hebben ondertekend, voorziet onder andere in wederzijdse bijstand in geval van een agressie tegen een van de twee landen. Dat heeft de Russische president Vladimir Poetin na de ondertekening van het document gezegd aan journalisten. “Rusland en Korea voeren beide een onafhankelijk buitenlands beleid en weigeren te luisteren naar de taal van

Lees meer »