Klanten haken niet af als dienstencheque duurder wordt: “We hebben onze nek uitgestoken”

Gebruikers zijn bereid om fors meer te betalen voor dienstencheques. Dat blijkt bij i-mens, dat de prijs voor een uur poetshulp verhoogde van 9 naar 14 euro en toch amper klanten zag opstappen. “De vraag van mensen die op zoek zijn naar poetshulp is nog altijd veel groter dan het aanbod.”

 

Meer krantenkoppen in België

Luchthaven Catania tijdlang dicht door uitbarsting Etna

De luchthaven van Catania in Sicilië heeft heel wat vertrekkende en aankomende vluchten geschrapt door een uitbarsting van de Etna, de grootste actieve vulkaan in Europa. Door de uitbarsting is as in het luchtruim terechtgekomen. Intussen is de situatie weer genormaliseerd en wordt er weer gevlogen.

Lees meer »

Verliefd tijdens trouwfeest

Roger Bouttelgier (72) en Nicole De Clerck (73) vierden onlangs hun 50ste huwelijksverjaardag. Voorafgaand aan het feest werd het gouden paar ontvangen in het gemeentehuis door een delegatie van het gemeentebestuur en de Ezelsorde van Kuurne.
The post Verliefd tijdens trouwfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dit is de bakermat van de Belgian Cats”: samen supporteren voor Emma Meesseman op de Spelen kan in Iepers sportcentrum

In het Ieperse sportcentrum met muurschildering van Emma Meesseman kunnen haar stadsgenoten de basketster aan het werk zien tijdens de Olympische Spelen. Piet en Nathalie plaatsen een groot scherm op de plek waar Emma en andere Belgian Cats groot werden.
The post “Dit is de bakermat van de Belgian Cats”: samen supporteren voor Emma Meesseman op de Spelen kan

Lees meer »

Treinverkeer in heel het land zwaar verstoord door informaticaprobleem: treinen rijden opnieuw, maar hinder blijft mogelijk

Het treinverkeer is in heel het land ernstig verstoord door een informaticaprobleem. Dat bevestigen infrastructuurbeheerder Infrabel en spoorwegmaatschappij NMBS aan onze redactie. Verschillende treinen stonden een tijdlang stil en de schermen vielen uit. Intussen zijn de problemen opgelost. Alle treinen rijden opnieuw, maar de komende uren zijn vertragingen niet uit te sluiten.

Lees meer »

“Waarom CD&V al met de gemeenteraadscampagne gestart is”

Wat zeggen politici niet, maar dénken ze wel? In zijn nieuwe analyse, exclusief voor HLN, gunt opiniemaker Noël Slangen jou elke week een blik achter de schermen van de politiek. Vandaag: hoe CD&V zich kant tegen de verplichte gemeentefusies met oog op de gemeenteraadsverkiezingen. “Met het huidige verzet wil CD&V zich vooral profileren als de partij van het platteland, van

Lees meer »

Trotse papa in het publiek en bonkende beats op het terrein: Lucca van Damme trakteert Tomorrowland op gesmaakte set

Zijn vuurdoop op Tomorrowland kende ie vorig jaar al, en sindsdien heeft Lucca van Damme – zoon van topchef Roger – niet stilgezeten. Tijdens zijn set op de Rise Stage deed de 15-jarige dj, ondanks het vroege aanvangsuur, de massa meedansen. “Is die jongen écht minderjarig? Dan staat hem nog een grote carrière te wachten”, oordeelden de aanwezige feestbeesten.

Lees meer »

“Er is een stuk van ons hart weggenomen”: herdenkingstornooi voor Dieter Sohier uit Voormezele, die één jaar geleden overleed na ongeval

Op woensdag 31 juli is het één jaar geleden dat Dieter Sohier op 23-jarige leeftijd stierf na een zwaar verkeersongeval in Vlamertinge. Een jaar later organiseren zijn gezinsleden op 10 augustus de DieterS Cup, een herdenkingstornooi met delegaties van de zes voetbalploegen waarbij Dieter was aangesloten.
The post “Er is een stuk van ons hart weggenomen”: herdenkingstornooi voor Dieter

Lees meer »

Dokters Combes en Declerk zetten zich in voor twee goede doelen: “Bekende veilingmeester leidt kunstveiling voor Oeganda”

De Knokse huisarts Laurence Combes organiseert in augustus een online kunstveiling voor twee liefdadigheidsprojecten in Oeganda. Ze krijgt daarvoor de hulp van Rob Michiels Auctions, het bekende Brugse veilinghuis.
The post Dokters Combes en Declerk zetten zich in voor twee goede doelen: “Bekende veilingmeester leidt kunstveiling voor Oeganda” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Julie Puype neemt deel aan Miss België:“Wil jongeren altijd helpen”

Het kroontje van Miss België, een droom voor veel meisjes, ook voor de Hertsbergse Julie Puype (17). Ze droomt in de eerste plaats van de titel ‘Miss West-Vlaanderen’. Ze zal samen met 20 andere meisjes uit de provincie strijden voor die titel. De overwinning zou haar een ticket geven om deel te nemen aan de nationale Miss België-verkiezing.
The

Lees meer »

Jaar na het verlies van ‘Juliettetje Kroketje’ verwelkomt Annelies (42) nieuwe baby: “Ik kon de tijd niet nemen om jarenlang te rouwen”

In april vorig jaar moest Annelies Segaert (42) afscheid nemen van haar vierjarige dochtertje Juliette, die onverwacht overleed. Ondanks het zware verlies kreeg Juliette een bijzondere manier om herinnerd te worden: op Annelies’ verzoek werden de sociale media met roze hartjes overspoeld als eerbetoon aan ‘Juliettetje Kroketje’. Nu, een jaar later, heeft Annelies haar gezin uitgebreid met zoontje Clément. “Ik

Lees meer »