Klant haakt niet af als dienstencheque fors duurder wordt

Gebruikers van dienstencheques kunnen meer betalen voor hun poetshulp. Dat blijkt bij I-mens, dat de prijs voor een uur poetshulp verhoogde van 9 naar 14 euro en toch amper klanten zag opstappen. Dat meldt De Tijd dinsdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Carpoolparking in Oelegem breidt fors uit: “Bosjes waar vaak overlast is verdwijnen ten voordele van extra parkeerplaatsen”

De carpoolparking aan de op- en afrit van de E34 in Oelegem wordt dit najaar een stuk groter. Daarvoor heeft Vlaams minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) een vergunning verleend aan het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). Heel wat struiken moeten plaatsmaken voor de grotere park-and-ride. "Al is dat geen slechte zaak, want er is veel overlast in die bosjes",

Lees meer »

Ilona Vandenberghe (PVDA) in de wolken met zetel in Vlaams Parlement: “Nu kan ik iets doen met mijn verontwaardiging over onrecht”

Oostende stuurt voor het eerst een PVDA-verkozene naar Brussel. Lijsttrekker Ilona Vandenberghe (59) werd verkozen in het Vlaams Parlement met 6.488 stemmen, waarvan 1.013 uit Oostende. “Ik ben al mijn hele leven verontwaardigd over onrecht. Dit mandaat geeft me de kans daar iets aan te doen. Dat is beter dan aan de kant blijven staan.”
The post Ilona Vandenberghe

Lees meer »

Toneelleraar voor rechter na seksueel misbruik van leerlingen: “Hij filmde ook onder rokken van meisjes op muziek- en basisschool”

Het parket van Halle-Vilvoorde eist een straf met probatie-uitstel tegen een voormalige toneel- en muziekleraar uit Beersel voor het seksueel misbruik van verschillende jonge meisjes die les bij hem volgden. Bij een huiszoeking bleek de man ook een gigantische collectie foto’s en video’s van gruwelijk seksueel kindermisbruik te bezitten.

Lees meer »

Trimm- en Roeiclub organiseert jeugdtriatlon

Zaterdag organiseerde de Brugse Trimm- en Roeiclub (BTR) nabij de Herdersbrug in Dudzele de jaarlijkse triatlon voor jonge roeiers. Een soort criterium dat in diverse clubs in Vlaanderen wordt ingericht.
The post Trimm- en Roeiclub organiseert jeugdtriatlon appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nieuwe fase voor ‘Recht naar Zee’ in Middelkerke

Het project “Recht naar Zee” gaat een nieuwe fase in. De Bestendige Deputatie heeft na goedkeuring van het voorlopige tracé nu ook het voorontwerp van het provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan (PRUP) voorlopig goedgekeurd. Dit betekent dat de gemeenteraad advies moet uitbrengen over dit ontwerp. Burgemeester Jean-Marie Dedecker lichtte het belang van dit project toe en besprak de aanpassingen die zijn doorgevoerd

Lees meer »

INTERVIEW. “Ik ben bezorgd om het oprukkend Vlaams Belang”: Hilde Crevits na haar tegenvallende resultaat

Hilde Crevits (CD&V) haalde dan wel de meeste voorkeurstemmen in West-Vlaanderen (77.533), het waren er wel 50.000 minder dan 5 jaar geleden. Er drukte dan ook méér op haar dan enkel de verkiezingen: doordat haar mama met kanker op intensieve zorgen was beland, bleef ze opvallend onzichtbaar tijdens de campagne. Maar nu praat ze wel: over haar mama, over het

Lees meer »

Jordan Bardella (28), de extreemrechtse “leeuw” die Macron in verlegenheid bracht, klaar om te regeren: “Bereid me elke dag voor”

Jordan Bardella, de 28-jarige voorzitter van de extreemrechtse Franse partij Rassemblement National, is naar eigen zeggen klaar om de macht over te nemen. Bardella dwong de Franse president Emmanuel Macron (46) zondag om nieuwe parlementsverkiezingen te organiseren na diens grote nederlaag bij de Europese verkiezingen. “Ik doe op mijn 28ste wat ik eigenlijk op mijn 45ste of 50ste zou moeten

Lees meer »

Assisen Caroline Kint – “Iedereen weet dat ze onschuldig is” (vader Lorine De Witte)

Op het assisenproces over de doodslag op Caroline Kint (65) zijn de getuigenverhoren afgerond. De vader van Lorine De Witte (53) schreeuwde donderdagnamiddag de onschuld van zijn dochter uit. Ook de zware jeugd van de beschuldigde kwam opnieuw aan bod.
The post Assisen Caroline Kint – “Iedereen weet dat ze onschuldig is” (vader Lorine De Witte) appeared first on

Lees meer »