Klant haakt niet af als dienstencheque fors duurder wordt

Gebruikers van dienstencheques kunnen meer betalen voor hun poetshulp. Dat blijkt bij I-mens, dat de prijs voor een uur poetshulp verhoogde van 9 naar 14 euro en toch amper klanten zag opstappen. Dat meldt De Tijd dinsdag.

 

Meer krantenkoppen in België

Elke week marteling in Brussels drugsmilieu: “Jongens worden verkracht met metalen staaf”

Een vinger van een kind van 8 verbranden. Klappen met een wapenstok. Messteken. Zelfs verkrachtingen met een metalen staaf of tientallen hamerslagen. In het Brusselse drugsmilieu komen kinderen en jongeren uit Marokko en Algerije, die alleen als vluchteling België bereiken, in een hel terecht. HLN sprak met hulpverleners, federale politie en Child Focus die de problematiek goed kennen. Zij waarschuwen

Lees meer »

KIJK. Sexy dansbeweging doet Bad Bunny in netelige positie belanden: rapper hangt met broekrits vast aan danseres

De rapper Bad Bunny maakte een gênant momentje mee tijdens een concert op het Caraïbische eiland Puerto Rico. Een van zijn danseressen komt intiem tegen hem aanschuren, maar blijft met haar panty vasthangen aan zijn broekrits. De twee klungelen even tot dat de vrouw zich kan losrukken. Bad Bunny, die een knipperlichtrelatie heeft met topmodel Kendall Jenner, loopt snel van

Lees meer »

LIVE. Zoekactie wordt stopgezet: “Kans dat er nog slachtoffer onder puin ligt is klein” – Oorzaak explosie blijft onduidelijk

Een dag na de explosie in Hoboken is een vierde dodelijk slachtoffer onder het puin teruggevonden. De politie laat weten dat de zoekactie stopgezet wordt. Bij de ontploffing gisterenochtend stortten twee verdiepingen in en werd een deel van het gebouw weggeblazen. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Volg hier alles in onze liveblog.

Lees meer »

Nu hoofdrolspelers uit ‘Máxima’ ook in het echt samen zijn: deze liefdeskoppels vonden elkaar op de set

Spelen dat je hartstochtelijk verliefd bent, kan grote gevolgen hebben. Vraag dat maar aan Martijn Lakemeier en Delfina Chaves, die Willem-Alexander en Máxima vertolken in de Nederlandse tv-serie ‘Máxima’. De twee acteurs vielen als een blok voor elkaar tijdens de opnamen en vormen sindsdien een stel. Geen unicum, schrijft ‘Dag Allemaal’. Er zijn immers nog BV’s die hun hart verloren

Lees meer »

Eernegemse trucker vraagt in beroep vrijspraak voor dood Athena (18): “Hij heeft die bromfiets niet gezien”

Ruim twee jaar geleden kwam Athena Spencer (18) in Oostende om het leven onder de wielen van een vrachtwagen. Ze zat achteraan de bromfiets van haar vriendje, die het afdraaiende voertuig niet meer kon ontwijken. Volgens de politierechter was enkel de trucker aansprakelijk, maar daar legt de man zich niet bij neer. In beroep vraagt hij nu de vrijspraak. “Wat

Lees meer »

Vincent Van Quickenborne geen kandidaat-burgemeester bij gemeenteraadsverkiezingen: Ruth Vandenberghe trekt Stadslijst Kortrijk

Vincent Van Quickenborne zal geen lijsttrekker zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober. Ruth Vandenberghe neemt de eerste plaats in bij de nieuwe Stadslijst Kortrijk. Die beslissing neemt Quick na de mokerslag die Open VLD én hijzelf op verkiezingszondag kregen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.
The post Vincent Van Quickenborne geen kandidaat-burgemeester bij gemeenteraadsverkiezingen: Ruth Vandenberghe trekt Stadslijst Kortrijk appeared

Lees meer »

Bel20 krijgt Franse slag

13:40 De Europese beurzen noteren fors in het rood nu het renteverschil tussen Frankrijk en Duitsland stevig oploopt. Syensqo en Solvay dragen de rode lantaarn, terwijl Umicore nieuwe dieptes opzoekt.

Lees meer »