KIJK. Paris Hilton post schattige zwembadvideo van zoontje, maar krijgt storm van bezorgde reacties

Paris Hilton toont op TikTok hoe ze samen met haar 1-jarig zoontje Phoenix geniet van wat quality time in het zwembad. Een schattige video, maar toch komen er heel wat reactie op. Volgens verschillende fans heeft de kleine Phoenix zijn zwembandjes achterstevoren aan. Verschillende moeders zijn dan ook oprecht bezorgd en dat neemt Paris hen niet kwalijk. Ze bedankt zelfs een van de moeders: “Oeps! Dankjewel! Gelukkig heb ik hem de hele tijd vastgehouden.” 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG DUITSLAND-HONGARIJE (18u). Het Duitse 60/30-model als offensieve luxe: lukt plan A niet, staat met Füllkrug een fenomeen als joker klaar

Treft Duitsland vandaag even vlot raak tegen Hongarije als bij de 5-1-pletwals tegen Schotland? Het thuisland kent offensieve luxe met verschillende profielen. Lukt plan A met Kai Havertz als ‘valse negen’ niet, staat plan B met Niclas Füllkrug als diepe spits klaar: de joker is een heus fenomeen. Volg de wedstrijd vanaf 18u in onze liveblog onderaan dit artikel!

Lees meer »

Sihame El Kaouakibi verschijnt op 20 juni voor raadkamer

Voormalig Vlaams volksvertegenwoordiger Sihame El Kaouakibi verschijnt op donderdag 20 juni voor de raadkamer in Antwerpen. Dat werd vrijdag vernomen bij het parket en bij haar advocaat Joris Vercraeye. Het parket wil haar vervolgen voor subsidiefraude met haar vzw Let’s Go Urban. Ook voor de vzw en haar partner wordt de doorverwijzing naar de correctionele rechtbank gevraagd.

Lees meer »

“Flavas is een uniek en erg toegankelijk biertje”: driesterrenrestaurant Boury en stadsbrouwer Kazematten slaan handen in elkaar

Het driesterrenrestaurant Boury heeft de krachten gebundeld met de stadsbrouwerij Kazematten uit Ieper om een eigen bier op de wereld te zetten. Flavas is een blond en kruidig gerstenat en smaakt meteen naar meer. “Wie onze creatie drinkt, moet meteen zin hebben in een tweede glas.”
The post “Flavas is een uniek en erg toegankelijk biertje”: driesterrenrestaurant Boury en

Lees meer »

“Meer dan 2.300 toeschouwers voor eerste boksgala”: Lee Ingelrest Belgisch bokskampioen in Oostende

Oostendenaar Liridon Fazliu mag terecht fier zijn op zijn eerste organisatie van een boksgala in de Coretec Dôme in ‘zijn’ stad. Met de vip’s waren er 2.300 toeschouwers. En ook heel wat pittige kampen. De Oost-Vlaming Lee Ingelrest knokte zich in een mooie titelkamp tot kampioen van België halfzwaargewicht.
The post “Meer dan 2.300 toeschouwers voor eerste boksgala”: Lee

Lees meer »

Bel20 krijgt Franse slag

13:40 De Europese beurzen noteren fors in het rood nu het renteverschil tussen Frankrijk en Duitsland stevig oploopt. Syensqo en Solvay dragen de rode lantaarn, terwijl Umicore nieuwe dieptes opzoekt.

Lees meer »

Digitalisering van weefselstalen en AI helpen Limburgse ziekenhuizen kanker sneller en efficiënter opsporen

De Universiteit Hasselt en Limburgse ziekenhuizen zullen sneller en efficiënter kanker kunnen opsporen. Door de glasplaatjes met weefselstalen met een scanner te digitaliseren kunnen ze makkelijker gedeeld worden met andere onderzoekers voor een tweede mening of voor wetenschappelijk onderzoek. Daarnaast maakt het ook analyse door artificiële intelligentie mogelijk.

Lees meer »

Vlaamse popartieste Marcy Cortega is gemaakt met artificiële intelligentie, “maar binnenkort staat ze live op het podium”

Ligt de toekomst van de popmuziek in het AI-sterrendom? Da’s alvast waar de maker van Marcy Cortega op hoopt. Marcy is een 22-jarige Vlaamse popzangeres met Spaanse roots. Virtueel weliswaar, want de zangeres met het blauw-roze haar en haar feilloze uiterlijk bestaat enkel online. “Maar haar droom is om zoveel mogelijk connectie te maken met de echte wereld”, zegt bedenker

Lees meer »

Algerijnse man krijgt 4 jaar cel voor foltering van partner: “Hij stak opzettelijk haar dekentje in de zetel in brand”

Een 60-jarige man van Algerijnse afkomst uit Kortrijk stak een dekentje in de zetel in brand om zijn partner schrik aan te jagen. Foltering, zo oordeelt de rechter maar hij stuurde de man niet terug naar de cel. Als hij zich aan een contact- drugs- en alcoholverbod houdt, blijven de rest van zijn 4 jaar cel voorwaardelijk. “Hij behandelde haar

Lees meer »