“Hij verwees naar Tedesco met emoji van Pinokkio! – We gaan hem niet missen”: niet-selectie Courtois logisch voor ‘Deviltime’

Een opvallende quote op de persconferentie van Tedesco na de bekendmaking van de EK-selectie, was die over Thibaut Courtois: “Hij was er zelf héél duidelijk over en vroeg bij, hij kent zijn lichaam het beste.” Maar voor onze analisten Jan Mulder en Marc Degryse in ‘Deviltime’, was de niet-selectie van de doelman een logische. En gaan we Courtois niet missen, dixit Mulder. 

Meer krantenkoppen in België

Israëlische premier Benjamin Netanyahu ontbindt oorlogskabinet

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft zijn uit 6 leden bestaande oorlogskabinet ontbonden, dat hebben verschillende Israëlische media gemeld en werd bevestigd door een Israëlische functionaris. Vorige week nog stapte minister Benny Gantz op uit het kabinet. Het kabinet werd opgericht na de aanval van Hamas op Israël in oktober.

Lees meer »

Diesel tanken wordt donderdag duurder

Diesel tanken wordt vanaf donderdag opnieuw duurder, dat meldt de FOD Economie woensdagvoormiddag. De maximumprijs voor een liter diesel (B7) zal dan 1,831 euro bedragen, 4 eurocent meer dan vandaag.

Lees meer »

IN BEELD. Electric Callboy maakt hype waar op Graspop

Ze zijn een van de favoriete bands van Thibault Christiaensen, en geef het brein achter Equal Idiots maar eens ongelijk. De Duitsers van Electric Callboy vulden eerder al de Lotto Arena met hun aanstekelijke metalcore, en ook tijdens eerdere passages op Belgische festivals ontketenden ze een heuse wervelwind. Maar het ultieme feestje? Dat bewaarden ze – mét passage van de

Lees meer »

De junibraderie gaat van start. Nu nog het mooie weer

Op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni is er opnieuw de braderie in de Kortrijkse binnenstad. Het centrum is afgesloten voor alle verkeer. Op zaterdag en zondag is het winkelwandelgebied afgesloten vanaf 9 uur. Elke dag om 19 uur eindigt de braderie en is doorgaand verkeer opnieuw mogelijk.
The post De junibraderie gaat van start. Nu nog

Lees meer »