Dirk, Luc, Lorraine en Koen met pensioen bij Euro Shop in Roeselare

Bij Euro Shop in Roeselare gingen vier personeelsleden met pensioen. Ze werden uitgebreid in de bloemetjes gezet.

De eerste is Dirk Sabbe, ook wel dé alleskunner van Euro Shop genoemd. Hij heeft meer dan twintig jaar trouwe dienst en was de tuinspecialist. Zijn technische kennis overbrengen aan de klant deed hij op zijn eigen nonchalante manier. Als tweede is er Luc Geldhof. Hij begon bij Euro Shop als ontvanger in het magazijn. Het vlotte heel goed met de chauffeurs die leverden. Later als orderpicker kende hij het magazijn door en door.

Gezwind ladder op en af

Ook Lorraine Pollet gaat met pensioen. De huishoudafdeling bleek haar op het lijf geschreven. “Je collega’s zullen je hard missen bij het aanvullen van de onderhoudsproducten, want niemand klom zo gezwind de ladder op en af als jij”, klinkt het met een knipoog. Tot slot is er Koen Pante. Hij werkte in twee periodes bij de winkel. De eerste keer twee jaar en nu net geen tien jaar. Hij was verkoper van badkamers.

The post Dirk, Luc, Lorraine en Koen met pensioen bij Euro Shop in Roeselare is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Amerikaanse rapper Snoop Dogg gaat olympische vlam dragen

De Amerikaanse rapper Snoop Dogg zal vrijdag een van de fakkeldragers zijn in Saint-Denis in aanloop naar de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Parijs, die vrijdagavond op de agenda staat. Dat heeft het gemeentebestuur van de stad uit de Parijse agglomeratie maandag bevestigd aan het Franse persbureau AFP.

Lees meer »

EH Messiaen mag zo’n 180 tractors wijden

Tijdens de tractorwijding in Heestert mocht priester Marc Messiaen zo’n 180 voertuigen wijden. Het merendeel waren tractors, maar ook andere landbouwmachines en vrachtwagens kwamen aan de priester voorbij. Na de wijding werd nog een rondrit verreden om te eindigen op een landbouwbedrijf op de Keiberg. De organisatoren, KLJ Heestert en de Groene Kring, waren heel
The post EH Messiaen

Lees meer »

LIVE WORLD MATCHPLAY. Van den Bergh-killer Humphries wint hoogstaande partij van Wade, Van Gerwen en Smith strijden om laatste finaleticket

Op de World Matchplay darts staan vanavond de halve finales op het programma. Luke Humphries, de man die donderdag Dimitri Van den Bergh huiswaarts stuurde, neemt het in de eerste wedstrijd op tegen James Wade. Daarna is er de clash tussen Michael van Gerwen en Michael Smith. De wedstrijden zijn ook LIVE te bekijken op VTM 2 en VTM GO!

Lees meer »

Camp Lophem steunt ’t Wit Huis: beleef de oorlogsjaren met re-enactments, rondritten en lichtwandelingen

Het Park van Loppem wordt van 15 tot en 18 augustus een WO II-decor voor het ruime publiek. Met onder andere meer dan 100 legervoertuigen, re-enactments, rondritten en lichtwandelingen kan je de oorlogsjaren levensecht beleven. De tweede editie van Camp Lophem is ten voordele van de mensen met een beperking van ’t Wit Huis.
The post Camp Lophem steunt

Lees meer »

Koksijde stimuleert klimaatideeën: “Gemeente nog aantrekkelijker, gezonder en comfortabeler maken”

Wie als buurt of vereniging een klimaatidee heeft om het leven in de buurt nog beter te maken, kan bij het lokaal bestuur aankloppen voor een burgerbudget. Koksijde moedigt dergelijke projecten aan met een budget van 500 tot 5.000 euro. In totaal wordt er 15.000 euro verdeeld.
The post Koksijde stimuleert klimaatideeën: “Gemeente nog aantrekkelijker, gezonder en comfortabeler maken”

Lees meer »