Dirk, Luc, Lorraine en Koen met pensioen bij Euro Shop in Roeselare

Bij Euro Shop in Roeselare gingen vier personeelsleden met pensioen. Ze werden uitgebreid in de bloemetjes gezet.

De eerste is Dirk Sabbe, ook wel dé alleskunner van Euro Shop genoemd. Hij heeft meer dan twintig jaar trouwe dienst en was de tuinspecialist. Zijn technische kennis overbrengen aan de klant deed hij op zijn eigen nonchalante manier. Als tweede is er Luc Geldhof. Hij begon bij Euro Shop als ontvanger in het magazijn. Het vlotte heel goed met de chauffeurs die leverden. Later als orderpicker kende hij het magazijn door en door.

Gezwind ladder op en af

Ook Lorraine Pollet gaat met pensioen. De huishoudafdeling bleek haar op het lijf geschreven. “Je collega’s zullen je hard missen bij het aanvullen van de onderhoudsproducten, want niemand klom zo gezwind de ladder op en af als jij”, klinkt het met een knipoog. Tot slot is er Koen Pante. Hij werkte in twee periodes bij de winkel. De eerste keer twee jaar en nu net geen tien jaar. Hij was verkoper van badkamers.

The post Dirk, Luc, Lorraine en Koen met pensioen bij Euro Shop in Roeselare is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

LIVEBLOG DUITSLAND-SCHOTLAND. Fans komen toe aan Allianz Arena – Nagelsmann op z’n hoede: “Geen supersterren, wel gevaarlijk”

Gastland Duitsland en Schotland trappen het EK voetbal vanavond op gang. En de sfeer zit al een hele dag goed in München. Duitse en Schotse fans verbroederden op het bekende Marienplatz en in het fandorp aan het Olympiapark. Ondertussen zijn ook de eerste fans gearriveerd in de Allianz Arena. Volg alle ontwikkelingen op de voet in de liveblog hieronder.

Lees meer »

De must-reads van het weekend

06:00 Het Vlaams Belang is er zondag niet in geslaagd zichzelf incontournable te maken en onderhandelt niet mee. Sneuvelt het cordon sanitaire straks wel op het platteland?

Lees meer »

Rond 20 uur daalde er een stilte neer over al wie dan al uren zocht naar leven tussen de brokstukken: Houda (10) was dood

Soms zijn er momenten waarop hoop verbrijzelt, en net als gebroken baksteen en vermolmd hout tot stof verpulvert. Om iets voor acht uur gisteravond was er zo’n moment. Ergens tussen het puin verscheen een lichaampje. Houda. Het meisje van tien dat met haar moeder Mina nog niet zo lang geleden naar België was verhuisd. Het kind met het syndroom van

Lees meer »

Petanqueclub Stella Maris kan voortaan indoor spelen

In Zeebrugge kan de Petanqueclub Stella Maris voortaan ook indoor spelen bij slecht weer. Ze speelden al een tijdje op de buitenterreinen aan de Stella Mariskerk, vlak naast de tennis en minigolf. Nu kunnen ze gebruikmaken van het oude zwembad langs het pad van de Brusselstraat naar de kerk. Het gebouw was vele jaren eigendom
The post Petanqueclub Stella

Lees meer »