Dirk en Erwin openen ‘Entertainment Shop’ in de Vissersstraat: “Complementair waren we al”

Dirk Coryn en Erwin Vanbesien slaan de handen in elkaar voor een nieuw multimediaconcept in de Vissersstraat. De ‘Entertainment Shop’ opent daar zijn deuren op 1 december. “Staat Kustradio op in je zaak? Dan krijg je gratis publiciteit op Blankenberge Leeft”, knipoogt Coryn.

Radio en sociale media, professioneel drukwerk en een boekingskantoor voor artiesten, allemaal onder één dak: dat is in een notendop het concept van de ‘Entertainment Shop’ die op 1 december de deuren opent in de Vissersstraat. “Ik werkte vorig jaar al met Erwin samen voor de promotie van Winterpret. Een formule die goed bleek te werken, en dus besloten we de handen in elkaar te slaan”, zegt eventplanner Dirk Coryn (58). Erwin Vanbesien (62) is de beheerder van Blankenberge Leeft, een Facebookgroep met meer dan 27.000 leden. “Maar vooral de kijkcijfers zijn vandaag van tel: mijn promofilmpjes worden dagelijks door meer dan tienduizend mensen bekeken. Interessant voor adverteerders”, klinkt het.

Wildplakker

Vanuit het voormalig snoepwinkeltje De Spekke zal de Blankenbergenaar ook dagelijks op de hoogte gehouden worden van het reilen en zeilen in de badstad. “Kustradio Blankenberge gaat van hieruit uitzenden”, zegt Coryn. “Bedoeling is om onze badstad in de kijker te zetten met live verslaggeving van evenementen. Staat Kustradio Blankenberge op in je zaak? Dan krijg je gratis publiciteit op Blankenberge Leeft.” Coryn kwam ooit als wildplakker aan de bak. “Miljoenen affiches heb ik aangeplakt – van Werchter en de Proms tot Michael Jackson en Queen. Ik ging vaak ’s nachts op pad, iemand anders stond dan op de uitkijk voor de politie. Maar die tijden zijn voorbij”, aldus Coryn. Vandaag opereert hij onder de noemer alledrukwerk.com. “Naast alle drukwerk voor de horeca, geef ik ook jaarlijks een eindejaarskrant en een evenementenpocket uit. Lokale handelaars kunnen hierin adverteren, maar er zitten ook kortingsbonnen in en we publiceren het volledige programma van Winterpret en carnaval.”

Ideale tandem

De Entertainment Shop zal ook een copycenter huisvesten met vooraan een showroom. “We denken onder meer aan bedrukte tassen en T-shirts”, zegt Erwin. Hij is er net als Dirk van overtuigd dat ze de ideale tandem zijn. “Ons verhaal overlapt: Dirk kent alles van sponsoring, ikzelf heb ook altijd een voet in de reclamewereld gehad. Complementair waren we dus al”, zegt Erwin. Hij is ook overtuigd dat het een groeiverhaal wordt. “Geen idee waar dit gaat eindigen, maar de verwachtingen zijn alvast hooggespannen.”

The post Dirk en Erwin openen ‘Entertainment Shop’ in de Vissersstraat: “Complementair waren we al” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Zutendaal geeft 14 percelen in de beekvalleien in beheer van Limburgs Landschap: lappendeken wordt stilaan een groot geheel

Natuurvereniging Limburgs Landschap vzw gaat in de beekvalleien in Zutendaal 14 percelen beheren. Samen zijn ze goed voor 2,25 hectare natuurgebied. Het gaat om stukken waar vroeger weekendhuisjes op stonden. Eigenaars hebben ze aan de gemeente geschonken in ruil voor de sanering van die huisjes. Limburgs landschap gaat nu verder aan de slag met de gronden door de hooilanden te

Lees meer »

LIVE VERKIEZINGEN VS. Trump verschijnt met verband om rechteroor op partijcongres – “Musk wil maandelijks 45 miljoen dollar uitgeven voor herverkiezing Trump”

Op 5 november trekken de Amerikanen voor de zestigste keer naar de stembus voor de presidentsverkiezing. Houdt huidige president Joe Biden de strijd vol tot november en gooien de rechtszaken nog roet in het eten voor Donald Trump? Volg de aanloop naar deze verkiezingen met wereldwijde impact in onze liveblog.

Lees meer »

Jeline Vandromme strandt in kwartfinales op juniorentoernooi van Wimbledon

Jeline Vandromme heeft zich vrijdag niet weten plaatsen voor de halve finales op het juniorentoernooi van Wimbledon. De zestienjarige Brugse, nummer elf van de wereld bij de junioren, verloor in haar kwartfinale tegen haar Tsjechische leeftijdsgenote Vendula Valdmannova (ITF 36) in drie sets met 3-6, 6-3 en 6-4. De partij duurde twee uur en acht minuten.
The post Jeline

Lees meer »

“Liever down-to-earth dan een zakenman die met cijfers bezig is”: bekende opticien Jeroen Porteman uit Ieper heeft een enorme passie voor de natuur

Hij ging naar de Himalaya sneeuwluipaarden en in Afrika zwarte panters spotten, maar Jeroen Porteman (50) tuurt met evenveel verwondering naar de Ieperse slechtvalken op de kathedraal. Hij doet dat vanuit de tuin van Optiek Porteman, die hij samen met echtgenote Gudrun uitbouwde tot een van de beste optiekzaken van Vlaanderen.
The post “Liever down-to-earth dan een zakenman die

Lees meer »

Schot met jachtgeweer om burenruzie stil te krijgen in Kortemark

Tijdens een burenruzie in Kortemark heeft een man van 40 een schot gelost met een jachtgeweer. 2 andere mannen waren afgelopen nacht ruzie aan het maken op straat. De man van 40 maande hen om stiller te zijn en schoot met zijn jachtgeweer. Daarbij werd niemand geraakt. Maar het schietincident ontaardde in een vechtpartij. Daarbij raakten de 3 mannen lichtgewond.

Lees meer »

Noord-Korea stuurt opnieuw ballonnen naar Zuid-Korea

Noord-Korea heeft donderdag opnieuw ballonnen met vermoedelijk afval naar Zuid-Korea gestuurd, melden Zuid-Koreaanse media. De ballonnen lijken volgens het Zuid-Koreaanse leger onderweg te zijn naar het noordelijke deel van de provincie Gyeonggi, die aan Noord-Korea grenst en de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoel omringt.

Lees meer »

LIVE. Amerikaanse nieuwszender: “Dak vooraf geïdentificeerd als veiligheidsprobleem door Secret Service”

Donald Trump heeft zaterdagavond een moordaanslag overleefd. De dader werd meteen gedood en lijkt alleen te hebben gehandeld. Er is een onderzoek gestart naar zijn motief. Afgelopen nacht reisde Trump naar Milwaukee in Wisconsin voor een vierdaags partijcongres, waar hij officieel aangesteld zal worden als Republikeins presidentskandidaat. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident.

Lees meer »