China blokkeert accounts van “extravagante” influencers

China heeft de accounts van verschillende influencers in China die bekendstaan om luxecontent en extravagante content geblokkeerd. Het land treedt momenteel harder op tegen publicaties die het als vulgair of ongepast beschouwt.

 

Meer krantenkoppen in België

Britse politie slaat alarm over toenemend geweld tegen vrouwen

In Engeland en Wales worden dagelijks gemiddeld 3.000 meisjes en vrouwen het slachtoffer van geweld. De Britse politie slaat alarm en heeft het over een “nationale noodtoestand”. Ze wijst met een beschuldigende vinger naar influencers zoals Andrew Tate die vrouwenhaat propageren en Britse jongeren negatief beïnvloeden.

Lees meer »

Luc en Martine sluiten hun warme bakkerij in Ettelgem na 32 jaar: “Het was een soort dorpswinkel zoals er vroeger heel veel bestonden”

De inwoners van Ettelgem moeten het sinds eind juni zonder Bakkerij Maene doen. Zaakvoerders Luc Maene (63) en Martine Vanhessche (63) beslisten om er een punt achter te zetten na 32 jaar. “Wij waren al de 4de generatie van de familie achter deze bakkerij. Ooit werd het brood nog rondgebracht met paard en kar”, reageert Martine.
The post Luc

Lees meer »

Flora schrijft naar ‘mama en papa’… maar kampbrief toch terecht dankzij meester Wouter (35): “Ik herkende haar handschrift meteen”

Flora stuurde vanop kamp een brief met op de enveloppe enkel ‘mama en papa, Juliaan Claerhoutstraat, 8572 Kaster’. Om de postbode een handje te helpen, werd er in verschillende Facebookgroepen binnen Groot-Anzegem woensdag een oproep gedaan om uit te zoeken voor wie deze brief bestemd was. “Ik herkende de schrijfstijl van Flora en vooral haar verbindingen van de letters“, vertelt

Lees meer »

Wie durft Kamala Harris uit te dagen?

Zo lang Joe Biden weigerde om zich terug te trekken als presidentskandidaat, zo snel is Kamala Harris op het schild gehesen als zijn vervanger. Maar kan de kandidaat van het establishment ook de kandidaat van de basis worden?

Lees meer »

Waarom mosselen in de supermarkt zoveel goedkoper zijn dan op restaurant

Tussen de 28 en 32 euro: dat blijkt de courante prijs voor mosselen op restaurant. Toch pakten verschillende supermarkten vorige week uit met promo’s vanaf 2,15 euro per kilogram. Een serieus verschil. Nochtans is mosselen bereiden geen culinair hoogstandje: vijf minuten op het vuur met enkele groenten en klaar, niet waar? We vroegen enkele horeca-uitbaters van waar dat prijsverschil juist

Lees meer »

EXCLUSIEF. In dit landgoed verblijven Brad Pitt en Ines de Ramon: “De oprijlaan alleen al is een kilometer lang”

Geen vijfsterrenhotel in de stad. Wel een prachtig landgoed temidden kilometers groen. Brad Pitt en Ines de Ramon kozen voor hun verblijf in ons land het prestigieuze Manoir de Lébioles. Een architecturale parel in Spa die gekend staat om z’n fenomenale spa en culinaire hoogstandjes. Al vinden de geliefden er vooral hun hoogste goed. “Wij beloven iedere bezoeker onvoorwaardelijke discretie.”

Lees meer »