China blokkeert accounts van “extravagante” influencers

China heeft de accounts van verschillende influencers in China die bekendstaan om luxecontent en extravagante content geblokkeerd. Het land treedt momenteel harder op tegen publicaties die het als vulgair of ongepast beschouwt.

 

Meer krantenkoppen in België

Perskring brengt ‘Metal Art’ naar stadhuis: vijf getalenteerde kunstenaars met Tieltse link stellen er hun werken tentoon

Dankzij de Tieltse Perskring kan je straks twee weekends op rij ‘Metal Art’ bewonderen in de voorhal van het stadhuis. Met zware gitaren of Graspop heeft de expo voor alle duidelijkheid niets te maken. Wel zullen er werken te bewonderen zijn van vijf getalenteerde kunstenaars die allemaal een link hebben met Tielt.
The post Perskring brengt ‘Metal Art’ naar

Lees meer »

Na de uitspraken van Linde Merckpoel en Siska Schoeters: schrikken ook deze bekende vrouwen mannen af?

“Ik geloof oprecht dat er heel veel mannen rondlopen die het écht niet aankunnen dat hun vrouw succesvoller is dan zijzelf.” Het is een opmerkelijke uitspraak van Siska Schoeters (42) en Linde Merckpoel (39) in het weekblad ‘HUMO’. Maar klopt het ook? Voelen mannen zich bedreigd door het succes van hun partner? ‘TV Familie’ vroeg het aan onder meer Joke

Lees meer »

Leerlingen Futura en kunstacademie werken samen voor uniek boek Lino: “Zo kunnen anderstaligen zich makkelijker in het Nederlands uitdrukken”

Nederlands leren lezen en spreken? Dat kan vanaf nu samen met Lino. Zestig leerlingen uit het FUTURA secundair onderwijs in Menen sloegen, samen met de kunstacademie, de handen in elkaar. Het resulteerde in een uniek boek, dat het voor anderstaligen eenvoudiger moet maken zich in het Nederlands uit te drukken.
The post Leerlingen Futura en kunstacademie werken samen voor

Lees meer »

Boeren beschermen kievitsnesten in Bilzen: “Mooi voorbeeld van samenwerking tussen landbouw en natuur” 

Natuurbeschermers en boeren blikken tevreden terug op een nieuw project dat kievitsnesten moest beschermen tegen tractors op het veld. De stad Bilzen gaf boeren 50 euro per nestje dat beschermd werd tijdens het maaien. Slechts 2 landbouwers namen al deel aan het project, maar ook dat is een overwinning, vindt Joke Rymen van Regionaal Landschap Haspengouw en Voeren: "Het is

Lees meer »

“Zo’n dierenkop is voor het leven”: Wild & Soft uit Oekene maakt pluchen woonaccessoires voor meer dan 60 landen

Je zou het niet meteen zeggen, maar achter de kerk in Oekene zit een wereldbedrijf verstopt. Wild & Soft oogt klein, maar ze leveren pluchen dierenkoppen, -capes, -kapstokjes en andere accessoires aan webshops en winkels in meer dan 60 landen. Ze werken samen met de Britse luxewinkel Harrods en hotelketen Ritz. “De opdracht voor mode-ontwerper Yves Saint Laurent heeft veel

Lees meer »