Een ambitieuze knuffelbeer en een verlegen man met een zoontje: dit zijn al twee nieuwe kandidaten voor ‘Boer zkt vrouw’

Het huidige seizoen zit er nog niet op, maar Dina Tersago (45) stelt in de eerste aflevering van de special ‘Boer zkt vrouw – 20 jaar’ al meteen twee nieuwe boeren voor, die de komende maanden op zoek zullen gaan naar de liefde. Het gaat om Yarne (23), een vleesveeboer en slager uit Oplinter, en Michiel (32), een edelhertenkweker uit Frankrijk. 

Meer krantenkoppen in België

Myriam Alliet uit Roeselare springt toch opnieuw op de fiets voor goed doel: “Ik was er kapot van toen mijn fiets gestolen werd”

Myriam Alliet fietst vanaf 19 juni haar tiende sponsortocht ten voordele van Gidos, de sportclub verbonden aan Dominiek Savio. Nadat vorig jaar haar fiets gestolen werd in Maastricht twijfelde Myriam lang of ze een vervolg zou breien aan haar fietsavonturen. Mede dankzij een Amsterdamse schenker vond ze haar moed terug. “Door knieproblemen kies ik voor de minder heuvelachtige bijna duizend

Lees meer »

EXCLUSIEF. “Op volle kracht voeden ze wel 500 gezinnen”: medewerkers ontrafelen de succesformule achter K3

Nu ‘De 3 Biggetjes’ bijna zijn uitgezongen, ruikt K3 al volop de zee. Hun gloednieuwe show ‘Zeesterren’ kende de voorbije week een explosieve start van de ticketverkoop, later dit jaar lonkt alweer de bioscoop. Zangeressen komen en gaan, maar K3-het-merk blijft bezoekers en streams nog steeds in miljoenen tellen. Af en toe wat nieuw vernis om de succesformule te vrijwaren

Lees meer »

Antidepressiva Nortrilen en Redomex niet meer te krijgen, en geen alternatieven beschikbaar: wat nu voor 130.000 Belgen met depressie en chronische pijn?

De Deense fabrikant Lundbeck haalt tot ongenoegen van patiënten, psychiaters en minister Vandenbroucke (Vooruit) de antidepressiva Nortrilen en Redomex uit de Belgische apotheken. Voor 130.000 Belgen die de middelen dagelijks slikken, is geen alternatief beschikbaar. “Het risico is zeer groot dat zij nu opnieuw in een depressie belanden”, zegt professor Psychiatrie Manuel Morrens. Wat nu? Hoe kunnen de patiënten tóch

Lees meer »

“Ook in Kortrijk winnen we duidelijk”: Axel Ronse (N-VA) wil derde hond zijn in burgemeesterskwestie

Kortrijks schepen Axel Ronse zag hoe zijn partij N-VA op Vlaams en Federaal niveau de verkiezingen won. Ook in Kortrijk zijn de Vlaams-nationalisten duidelijk de grootste. “Ik heb me gestoord aan de opiniemakers die het steeds maar over twee kandidaat-burgemeester voor de Open VLD hadden”, zegt een opgeluchte Ronse.
The post “Ook in Kortrijk winnen we duidelijk”: Axel Ronse

Lees meer »

“Op een bepaald moment zei Max dat het op die manier niet meer hoefde”: jeugdcoach vertelt over hoe Maxim De Cuyper bijna stopte met voetballen

Woensdag maakte hij zijn debuut voor de Rode Duivels en volgende week wacht het EK. Het zijn spannende weken voor kersvers landskampioen en Rode Duivel Maxim De Cuyper. En dat terwijl hij vijf jaar geleden nog aan stoppen dacht. “Hij voetbalde gewoon heel graag, maar wilde er nog niet al heel vroeg maniakaal mee bezig zijn.”
The post “Op

Lees meer »

Flitsende Doku en scorende Lukaku, maar ook blessurezorgen achterin: álle Duivelse momenten tegen Luxemburg

Geslaagde generale repetitie voor de Rode Duivels. Luxemburg was duidelijk een maatje te klein en dat leverde heel wat hoogtepunten op. Doku toverde de ene na de andere fits uit z’n schoenen, waarvan één resulteerde in een assist voor Lukaku. ‘Big Rom’ stond gisteren alweer twee keer aan het kanon. Ook De Bruyne verkeerde in grote doen, maar de blessures

Lees meer »

LIVEBLOG RONDE VAN ZWITSERLAND. Lampaert virtueel in de leiderstrui, Nys en Uijtdebroeks spelen geen rol van betekenis

Een proloog van slechts 4,8 kilometer vormt het startschot van een loodzware Ronde van Zwitserland. Met onder anderen Cian Uijtdebroeks, Arnaud De Lie, Thibau Nys, Maxim Van Gils en Jordi Meeus oogt het Belgische deelnemersveld mooi. De topfavorieten zijn Richard Carapaz, Adam Yates en Lenny Martinez. Wie schiet het best uit de startblokken? Volg de tijdrit op de voet in

Lees meer »