De gelovigen vallen op de grond, ze rillen van extase én ze doneren gul: op bezoek bij gebedsgenezer Tom de Wal

De regering roept op om niet in zijn val te trappen, maar toch groeit de schare volgers van de Nederlandse gebedsgenezer Tom de Wal. In Maastricht lieten honderden gelovigen zich genezen. “Jezus is geen kwakzalver. Migraine: eruit! Kanker: eruit! Halleluja!”

 

Meer krantenkoppen in België

Finland verdenkt Russisch schip van schending territoriale wateren

Finland verdenkt een Russisch schip ervan vrijdagmiddag de Finse territoriale wateren te zijn binnengevaren. In een verklaring van het Finse ministerie van Defensie staat dat de kustwacht het incident onderzoekt en dat verdere informatie in de loop van het onderzoek vrijgegeven zal worden. Het incident vond plaats in het oostelijke deel van de Finse Golf.

Lees meer »

Dartskampioenviering bij Hummeltje uit Ichtegem

Tijdens een gezellige feestviering met barbecue in Café Brouwershof maakte dartsclub Hummeltje uit Ichtegem tijd om de kampioenen in de kijker te plaatsen.
The post Dartskampioenviering bij Hummeltje uit Ichtegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jan Peumans wordt lijstduwer voor N-VA in Riemst, Dirk Jacobs is lijsttrekker

Jan Peumans wordt de lijstduwer voor N-VA in Riemst bij de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober. Dat schrijft Het Belang van Limburg en het nieuws wordt bevestigd aan VRT NWS. Vanop dezelfde plek haalde hij bij de Vlaamse verkiezingen op 9 juni 22.000 persoonlijke voorkeurstemmen en raakte hij verkozen. Peumans zetelt momenteel in de gemeenteraad in Riemst. De lokale arm van

Lees meer »

Luchthaven Catania tijdlang dicht door uitbarsting Etna

De luchthaven van Catania in Sicilië heeft heel wat vertrekkende en aankomende vluchten geschrapt door een uitbarsting van de Etna, de grootste actieve vulkaan in Europa. Door de uitbarsting is as in het luchtruim terechtgekomen. Intussen is de situatie weer genormaliseerd en wordt er weer gevlogen.

Lees meer »

TikTokkers Neal (19) en Senne (19) breken in op Tomorrowland: “Nu kunnen we het van onze bucketlist schrappen”

In hun laatste TikTok-stunt tonen Neal Remmerie (19) en Senne Haverbeke (19) uit Ingelmunster hoe ze wisten binnen te glippen op de weide van Tomorrowland. Het duo kon uit de handen van de security blijven en zo meegenieten van de laatste dag van het festival. “Het was echt insane, maar de inbraak was allesbehalve gemakkelijk”, klinkt het bij de TikTokkers.

Lees meer »

Dag na brand in Oostende worden via gat in muur 500 wietplanten ontdekt bij de buren: “En dat met kinderen in het gebouw”

Opvallend nieuws uit de Kaaistraat in Oostende, een dag na de brand in een flatgebouw waarbij een man (35) naar veiligere oorden moest springen. In het aangrenzende gebouw werd via een gat in de muur een wietplantage aangetroffen. Alles wijst erop dat het eerder een toevallige ontdekking was. Een 21-jarige man werd opgepakt. “En zeggen dat er kinderen in die

Lees meer »

Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende

Skeeleraar Bart Swings heeft donderdag in Oostende de Europese titel op de marathon veroverd. Onze landgenoot bleef Indra Médard en de Spanjaard Patxi Peula voor. Voor Swings was het al de derde Europese titel.
The post Bart Swings wint ook marathon op EK skeeleren in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »