De gelovigen vallen op de grond, ze rillen van extase én ze doneren gul: op bezoek bij gebedsgenezer Tom de Wal

De regering roept op om niet in zijn val te trappen, maar toch groeit de schare volgers van de Nederlandse gebedsgenezer Tom de Wal. In Maastricht lieten honderden gelovigen zich genezen. “Jezus is geen kwakzalver. Migraine: eruit! Kanker: eruit! Halleluja!”

 

Meer krantenkoppen in België

Volkstuinpark en Samentuin de Venning openen de deuren

Zondagnamiddag organiseerde Tuinhier-Kortrijk, in samenwerking met buurtwerk Kortrijk, de 4de editie van de ‘Dag van de volkstuinen’. Iedereen kon een bezoek brengen in de Vennestraat.
The post Volkstuinpark en Samentuin de Venning openen de deuren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Slotfeest en diploma-uitreiking voor de leesjury

In de theaterzaal op de Valkaart vond het slotfeest plaats van de leesjury. 38 kinderen uit Oostkamp, 67 kinderen uit Beernem, 10 kinderen uit Damme en 14 kinderen uit Blankenberge, van het derde tot het zesde leerjaar, kregen hun diploma als leesjury overhandigd door hun respectievelijke burgemeester. De leesjury is een leesclub voor kinderen. Zij
The post Slotfeest en

Lees meer »

zUndagsrijders beklimmen Mont Ventoux: “Intussen al volop aan het broeden op onze volgende uitdaging”

Onlangs lieten een aantal zUndagsrijders weer van zich horen. Met vier sportieve waaghalzen, was nu de Cinglé du Mont Ventoux de uitdaging. Onder leiding van sportdirecteur, voorzitter, bevoorrader en mental coach Marc Lambrecht slaagden ze alle vier met brio in hun opzet.
The post zUndagsrijders beklimmen Mont Ventoux: “Intussen al volop aan het broeden op onze volgende uitdaging” appeared

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Rusland en Wit-Rusland oefenen met kernwapens – VS heffen wapenembargo op voor extreemrechtse Azov-brigade

Een Russisch militair vliegtuig zou afgelopen vrijdag het Fins luchtruim boven de Finse Golf hebben geschonden. “We nemen dit vermoeden van territoriale schending serieus en er is een onderzoek ingesteld”, aldus het Finse ministerie van Defensie. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky is maandagavond in Duitsland aangekomen voor een internationale conferentie over de wederopbouw van zijn land. Volg hier alle ontwikkelingen.

Lees meer »

Fouad Ahidar betreurt hoe zijn partij in de media komt: “We hebben meer dan 140 partijpunten, waarom gaat het altijd over thema’s als onverdoofd slachten?”

Fouad Ahidar vindt het jammer dat de media "altijd focussen op bepaalde partijpunten, terwijl Team Fouad Ahidar er meer dan 140 heeft". "Thema’s als onverdoofd slachten zijn inderdaad belangrijk voor ons, maar zijn niet de essentie van onze partij. Waarom hebben we het bijvoorbeeld nooit over onderwijs, cultuur of huisvesting?"

Lees meer »

Deed grote tafel voor 12 Nederlandse toeristen terras op Mallorca in elkaar storten?

De instorting van een rooftopbar op vakantie-eiland Mallorca, waarbij vier doden vielen en verschillende mensen gewond raakten, krijgt mogelijk een juridisch staartje. De Nederlandse slachtoffers – tien Nederlanders raakten gewond – nemen een advocaat in de arm die de kansen van een claim gaat onderzoeken. Nog opvallend: mogelijk zakte de boel die noodlottige avond in elkaar nadat een grotere tafel

Lees meer »

De Tuinkabouters 10.0 staan op podium Plectrumfestival in Ichtegem

De Tuinkabouters zijn ooit begonnen als een gelegenheidsgroepje met een aantal KSA-leiders en wisselden in de loop der jaren vaak van bezetting. Echt optreden hebben ze in het verleden nooit gedaan, maar wel heel wat opnames gemaakt.
The post De Tuinkabouters 10.0 staan op podium Plectrumfestival in Ichtegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

West-Vlaams onderonsje om Belgische tijdrittitel? Alec Segaert en Yves Lampaert volgende week topfavoriet op BK tijdrijden

In Binche wordt donderdag gestreden om de Belgische titel in het tijdrijden. Bij afwezigheid van Remco Evenepoel en Wout van Aert zijn met Yves Lampaert en Alec Segaert twee West-Vlamingen de topfavorieten. De gevestigde waarde tegen de jeugd. “Het is voor 99 procent zeker dat ze één en twee zullen worden”, dixit tweevoudig tijdritkampioen Stijn Devolder. Drievoudig kampioen Kristof Vandewalle

Lees meer »

Brand vlak bij Brussels Airport is volledig geblust

De uitslaande brand die donderdag woedde in een loods op goederenluchthaven Brucargo, is volledig geblust. De perimeter in de omgeving werd, in samenspraak met de politie, opgeheven. Een klein team blijft nog even stand-by om eventuele opflakkeringen te voorkomen. Dat meldt de brandweer Vlaams-Brabant-West vrijdagochtend.

Lees meer »