De gelovigen vallen op de grond, ze rillen van extase én ze doneren gul: op bezoek bij gebedsgenezer Tom de Wal

De regering roept op om niet in zijn val te trappen, maar toch groeit de schare volgers van de Nederlandse gebedsgenezer Tom de Wal. In Maastricht lieten honderden gelovigen zich genezen. “Jezus is geen kwakzalver. Migraine: eruit! Kanker: eruit! Halleluja!”

 

Meer krantenkoppen in België

Storm zorgt voor ongevallen en blikseminslag in Ardooie

Een hevige storm zorgde dinsdag kort voor de middag voor heel wat problemen in de omgeving van Ardooie. Op de E403 gebeurden verschillende ongevallen, iets verderop sloeg de bliksem in op het dak van een woning.
The post Storm zorgt voor ongevallen en blikseminslag in Ardooie appeared first on KW.be.

Lees meer »

ROLAND GARROS LIVEBLOG. Carlos Alcaraz wint zinderende vijfsetter, Alexander Zverev tegenstander in finale Roland Garros

Zizou Bergs, David Goffin en Elise Mertens (dubbel en enkel) hebben hun koffers moeten pakken op Roland Garros. Als laatste schoot het dubbelduo Sander Gillé en Joran Vliegen nog over in Parijs om de Belgische eer te verdedigen, maar zij sneuvelden in de kwartfinale. In de finale bij de mannen wordt het een clash tussen de Spanjaard Alcaraz en de

Lees meer »

Dierenrechtenactivisten vandaliseren eerste portret van Britse koning Charles met foto van ‘Wallace & Gromit’: “We konden geen betere manier bedenken om zijn aandacht te trekken”

Dierenrechtenactivisten van de organisatie Animal Rights hebben dinsdag het eerste officiële portret van de Britse koning Charles – dat in de Philip Mould galerie in Londen hangt – gevandaliseerd. Met een grote afdruk van het gezicht van Wallace uit de animatiefilms ‘Wallace & Gromit’, bedekten ze het gezicht van de Britse monarch. “Omdat koning Charles zo’n grote fan is van

Lees meer »

Feestcomité van de Pauwhoek wil van geen wijken weten: van 16 tot en met 23 juni wordt er gefeest in Oostrozebeke

Het zijn taaie rakkers, die mannen van het feestcomité van de Pauwhoek. Ofschoon nagenoeg alle wijkfeesten op de gemeente verdwenen zijn, willen de mannen van André Vanveerdeghem van geen wijken weten. Van zondag 16 tot en met zondag 23 juni wordt er gefeest op de wijk. Kloppend hart is het feestschuurtje in de Ingelmunstersteenweg.
The post Feestcomité van de

Lees meer »

Vzw Ypriana krijgt na negen jaar nieuwe voorzitter: “Bestuur hervormd om synergie te versterken”

De vzw Koninklijke Harmonie Ypriana krijgt vanaf het najaar een nieuwe voorzitter. Huidig voorzitter Klaas Coulembier stopt na negen jaar en geeft de fakkel door aan Maarten Honoré. In de stuurgroep van het harmonieorkest zal Katrien Descamps de rol van voorzitter op zich nemen.
The post Vzw Ypriana krijgt na negen jaar nieuwe voorzitter: “Bestuur hervormd om synergie te

Lees meer »

Twee broers én hun partners worden opgeroepen voor verkiezingen: “Blijkbaar worden mensen die in het onderwijs staan sneller opgeroepen”

Frederik (56) en Diederik Bevernage (55) wisten het vooraf van elkaar niet, maar donderdagavond liepen de twee broers elkaar tegen het lijf op het infomoment voor de voorzitters van de telbureaus in Menen. Wat blijkt? De broers zijn allebei voorzitter in een telbureau, nét als hun beide partners deze ochtend bijzitters waren. Alle vier zijn ze trouwens werkzaam in het

Lees meer »

Zeven radiologen uit Antwerps ziekenhuis op non-actief gezet, radioloog reageert: “We zijn allemaal verrast, er speelt meer mee dan die fouten alleen”

Opschudding in het ZNA Cadix, het grootste en nieuwste ziekenhuis binnen de Antwerpse ring: een intern onderzoek heeft ernstige fouten aan het licht gebracht op de dienst radiologie. De directie heeft daarom het volledige team van zeven radiologen op non-actief gezet. De diagnoses die ze voerden, bleken niet altijd volledig of correct. “De afmetingen van een tumor werden bijvoorbeeld verkeerd

Lees meer »