De Croo: “Niet logisch dat partij die minder dan 10 procent haalt premier zou leveren”

Het is niet logisch dat een partij die bij de verkiezingen op 9 juni minder dan 10 procent haalt, de premier zou leveren van de volgende regering. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open VLD) maandag gezegd tijdens De Verkiezingstafel op Play4.

 

Meer krantenkoppen in België

Jongeren willen niet meer werken? Uit bevraging blijkt het tegenovergestelde: “Ik wil ook in de gewone weekends bijklussen”

Laura (20) en Victor (21) zijn voorbeelden van een groeiende trend onder studenten die niet alleen tijdens de zomervakantie, maar ook gedurende het schooljaar werken. “Ik stem mijn werk af op mijn lessenrooster en niet andersom.” Uit een bevraging van Randstad blijkt dat zowat een derde van de jobstudenten soms ook tijdens de blok werkt.

Lees meer »

“Mijn wapen ligt klaar, dat hij zijn kist maar bestelt”: werkstraf voor jonge Blankenbergenaar die nieuwe partner ex met de dood bedreigde

Een 21-jarige Blankenbergenaar heeft voor de Brugse rechtbank 80 uur werkstraf gekregen voor partnergeweld, doodsbedreigingen en inbreuken op de wapenwet.
The post “Mijn wapen ligt klaar, dat hij zijn kist maar bestelt”: werkstraf voor jonge Blankenbergenaar die nieuwe partner ex met de dood bedreigde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man (70) stal spullen “om op te sturen na Russische inval Oekraïne” (al was oorlog toen nog niet begonnen)

“Hij stal voor het goede doel”, probeerde de advocaat van de 70-jarige Fransman Stanislas O. zijn cliënt te verdedigen. De man moest zich verantwoorden voor dertien diefstallen uit garages en tuinhuizen, van Wervik tot Kortrijk en Waregem. Hij riskeert daarvoor twintig maanden cel.
The post Man (70) stal spullen “om op te sturen na Russische inval Oekraïne” (al was

Lees meer »

Roeselaars Minivoetbal bedankt scheidsrechters

Naar jaarlijkse gewoonte sloot het Koninklijk Roeselaars Minivoetbal het seizoen stijlvol af in een gezellige sfeer met bestuur en scheidsrechters in taverne Petrouska. Met 93 ploegen, 1.444 aangeslotenen en het spelen van 1.239 wedstrijden werd het seizoen afgesloten. Deze wedstrijden werden geleid door 13 scheidsrechters die in de bloemetjes gezet werden. We zien boven van
The post Roeselaars Minivoetbal

Lees meer »