Belg (42) schiet landgenoot (49) dood in Thailand en probeert lichaam in tuin te verbranden

Een Belg van 49 jaar, die enkele jaren geleden in Thailand ging wonen, is vrijdagavond met drie kogels doodgeschoten door een andere Belg, een 42-jarige man. De feiten speelden zich af in Seka Tai, een dorp bij de grens met Laos, op zo’n 700 kilometer van de hoofdstad Bangkok. Dat melden lokale media. 

Meer krantenkoppen in België

“Het wordt een echte kwakkelzomer”: ‘weerman’ Geri Haerynck ziet niet meteen beterschap op komst

We hebben er een kletsnat voorjaar opzitten en ook de komende week kondigt zich niet meteen tropisch aan. Mogen we onze zomer nu al verticaal klasseren? We vroegen het aan Geri Haerynck, de Koekelarenaar die al sinds 1974 het weer voor een volledig kalenderjaar verbazend vaak correct voorspelt. “De zomer kan ik in één woord omschrijven: wisselvallig.”
The post

Lees meer »

Unizo legt prioriteiten voor aan politici

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober formuleerden de leden van ondernemersverenigingen Unizo Sint-Eloois-Winkel en Unizo Ledegem hun prioriteiten. De Unizo-afdelingen gingen in dialoog met het gemeentebestuur over verschillende thema’s.
The post Unizo legt prioriteiten voor aan politici appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kinderen maken rondrit in huifkar in Lo-Reninge

De feestcommissie van Lo organiseerde op zondag 2 juni naar aanleiding van de kermis opnieuw een rondrit voor oude en recente landbouwvoertuigen.
The post Kinderen maken rondrit in huifkar in Lo-Reninge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tesla-aandeelhouders keuren miljardenbonus voor Musk goed

De aandeelhouders van Tesla hebben donderdag op de algemene vergadering opnieuw hun goedkeuring uitgesproken voor een enorm aandelenpakket ter waarde van tientallen miljarden dollar voor bedrijfsbaas Elon Musk. Dat pakket van aandelenopties werd in 2018 al eens door de aandeelhouders goedgekeurd, maar kwam opnieuw ter discussie te staan nadat Musk een rechtszaak verloor van een Tesla-aandeelhouder die de bonus buitensporig

Lees meer »

Tim Merlier houdt in Baloise Belgium Tour Jasper Philipsen en Olav Kooij achter zich op de Wandelaar in Knokke-Heist

Tim Merlier, geboren Kortrijkzaan, heeft donderdag de tweede etappe in de 93ste Baloise Belgium Tour (cat. 2.Pro). Na 184,2 kilometer van Merelbeke naar Knokke-Heist was de 31-jarige sprinter van Soudal Quick-Step op de Wandelaar de snelste in een massasprint. Jasper Philipsen werd tweede, de Nederlander Olav Kooij derde.
The post Tim Merlier houdt in Baloise Belgium Tour Jasper Philipsen

Lees meer »

“Flavas is een uniek en erg toegankelijk biertje”: driesterrenrestaurant Boury en stadsbrouwer Kazematten slaan handen in elkaar

Het driesterrenrestaurant Boury heeft de krachten gebundeld met de stadsbrouwerij Kazematten uit Ieper om een eigen bier op de wereld te zetten. Flavas is een blond en kruidig gerstenat en smaakt meteen naar meer. “Wie onze creatie drinkt, moet meteen zin hebben in een tweede glas.”
The post “Flavas is een uniek en erg toegankelijk biertje”: driesterrenrestaurant Boury en

Lees meer »

Kevin De Bruyne uit Middelkerke supportert straks voor zijn bekende naamgenoot op het EK voetbal: “Ik zou hem wel graag eens ontmoeten”

Maandag beginnen de Rode Duivels aan hun EK. Het wordt onder meer uitkijken naar Kevin De Bruyne. De topvoetballer heeft een naamgenoot die in Middelkerke woont. De leerkracht supportert vurig mee voor de Rode Duivels en hij hoopt KDB ooit eens te kunnen ontmoeten.
The post Kevin De Bruyne uit Middelkerke supportert straks voor zijn bekende naamgenoot op het

Lees meer »