Willem Hiele geeft geweld toe, maar er komt geen proces: sterrenchef betaalt werknemer die hij in elkaar sloeg

Er komt géén strafproces tegen topchef Willem Hiele (42) die een personeelslid twee weken arbeidsongeschikt sloeg. Dat blijkt uit een interview dit weekend met hem in ‘De Tijd’. De sterrenkok kwam tot een schikking met het slachtoffer. Lees: Hiele vergoedde zijn ex-werknemer, die altijd had volgehouden dat de topchef hem uit het niets had aangevallen. Hiele vertelt nu iets anders. 

Meer krantenkoppen in België

Fouad (37) van de dood ontsnapt na explosie in Hoboken op de derde verdieping: “Hij wurmde zich tussen het puin door”

Mohamed (44), Mostafa (53), Mina (47) en haar dochtertje Houda (10). Dat zijn de vier slachtoffers die stierven bij de ontploffing in een appartementsgebouw in Hoboken. Tóch wist iemand de instorting bovenaan het gebouw ternauwernood te overleven: Fouad Ibrahmen (37). Wat weten we over hem? Zijn broer getuigt bij HLN: “Plots viel het dak op zijn bed. Hij kon alleen

Lees meer »

DNA-stalen leveren niets op in dossier rond Rusthuismoorden: “Heeft iemand al aan de piste van heldenmoorden gedacht?”

De zeven DNA-stalen van mannelijke medewerkers die afgenomen zijn in het onderzoek naar de ‘Rusthuismoorden’ in Oostrozebeke zijn allemaal negatief. Speurders vonden op enkele verdachte insulinepennen een gemengd – zowel mannelijk als vrouwelijk – DNA-profiel. De onderzoeksrechter moet nu beslissen of hij ook alle vrouwelijke medewerkers – dat zijn er tientallen – gaat controleren. Strafpleiter Jef Vermassen oppert een nieuwe

Lees meer »

Lichtte Parijzenaar (40) houtbedrijf uit Harelbeke op door overschrijving van 60.000 dollar te vervalsen?

Een 40-jarige man die in de ruime regio rond Parijs woont, riskeert een jaar cel omdat hij diegene zou zijn die een factuur van het houtbedrijf Omniplex uit Harelbeke heeft vervalst en zo 60.000 dollar kon opstrijken. K.K. ontkent dat evenwel. “Mijn cliënt heeft een geestesstoornis en woont rond Parijs. Het geld werd gevonden op een bankrekening in Duitsland en

Lees meer »

Nieuwe zomerbar Bar à Boire stevig uit de startblokken in De Haan: “Meteen een vol huis”

Vorig weekend zwaaiden langs de Nieuwe Steenweg de deuren open van Bar à Boire. Met film en voetbal op groot scherm, lokale gastchefs, salsalessen en leuke kinderactiviteiten, mikken uitbaters Céleste Vandenheede en Loric Fanuel de hele zomer lang op een breed publiek. Het is trouwens voor het eerst dat De Haan een pop-up zomerbar krijgt. “We hoorden te pas en

Lees meer »

Gemeente bedankt scholen voor opruimacties

Dit schooljaar is de werkgroep Zwerfvuil van de gemeentelijke adviesraad (minaraad) samen met de twee Oostrozebeekse basisscholen opnieuw de strijd aan met het zwerfvuil aangegaan.
The post Gemeente bedankt scholen voor opruimacties appeared first on KW.be.

Lees meer »

Strandbibliotheek in Zeebrugge terug open vanaf 1 juli

Op het strand van Zeebrugge vind je dit jaar voor de 22ste maal op een rij de strandbibliotheek. Je kan er zeven dagen op zeven tussen 10.30 en 17.30 uur volledig gratis (zonder lidgeld te moeten betalen) boeken, strips en magazines uitlenen.
The post Strandbibliotheek in Zeebrugge terug open vanaf 1 juli appeared first on KW.be.

Lees meer »