TITELSCENARIO’S. Club Brugge nog altijd virtueel kampioen, maar Union zit blauw-zwart op de hielen

Een negentiende titel wenkt voor Club Brugge. Het heef altijd genoeg aan een punt tegen de buren van Cercle. Voorlopig is blauw-zwart kampioen, maar bij een doelpunt van groen-zwart zakken ze naar de derde plaats. Ontdek hieronder de verschillende titelscenario’s. 

Meer krantenkoppen in België

KIJK. “Als iemand weg wil, hangt daar een prijskaartje aan vast”: Lefevere over de Tour van Evenepoel en diens contract

Zonder ongelukken staat Remco Evenepoel morgen op het eindpodium van de Tour. Tijd om terug te blikken op de voorbije drie weken met grote baas Patrick Lefevere, die logischerwijs tevreden is over de prestaties van de kopman. “Hij heeft de pech dat hij tegen de Eddy Merckx van deze tijd moet koersen”, is de CEO van Soudal Quick-Step vol lof

Lees meer »

Achter de schermen op Tomorrowland, bij het testlab voor in beslag genomen drugs: “141 stalen getest, vooral XTC, cocaïne en ketamine”

Nieuw in de backstage van Tomorrowland: een testlab van het Nationaal Instituut voor Criminalistiek en Criminologie (NICC). Alle in beslag genomen drugs tijdens het festival worden er getest op hun samenstelling: 141 stalen al op vrijdag. “Vooral stimulerende middelen, zoals XTC, cocaïne en ketamine, maar ook cannabis”, zegt het NICC aan VRT NWS. “Voorlopig hebben we festivalgangers nog niet rechtstreeks

Lees meer »

Jeugdhuis ‘t Schipke uit Lauwe heeft een nieuwe vaste locatie: “Waaier van mogelijkheden in het leegstaande café De Sportwereld”

‘t Schipke is dood, lang leve ‘t Schipke! Na een noodgedwongen sluiting van meer dan een jaar, krijgt het iconische jeugdhuis uit Lauwe een doorstart. Pal op Lauweplaats zullen er vanaf 9 augustus opnieuw pinten worden getapt en zal de jeugd er een nieuwe uitvalsbasis hebben.
The post Jeugdhuis ‘t Schipke uit Lauwe heeft een nieuwe vaste locatie: “Waaier

Lees meer »

Fabriekspand wordt decor voor allereerste Oktoberfest in Roeselare: “Binnenkort maken we line-up bekend”

Tim De Bree en Dominique De Jonghe pakken op 12 oktober in het Fabriekspand in Roeselare voor het eerst uit met een Oktoberfest vol ambiance, artiesten, dj’s en grote pinten bier. “Binnenkort maken we de line-up van de verschillende artiesten bekend.”
The post Fabriekspand wordt decor voor allereerste Oktoberfest in Roeselare: “Binnenkort maken we line-up bekend” appeared first on

Lees meer »

Werchter op bergschoenen

Geen stro voor de hippodroom-paarden, wel voor de Hype’O Dream-bezoekers. De organisatie zag de Weymeerschen in een modderpoel veranderen en ging zaterdagnacht aan de slag met schors en stro om de site begaanbaar te maken. Goede oplossing.
The post Werchter op bergschoenen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hoe lang duurt het om het hele parcours van Tomorrowland af te wandelen? “Het kostte vooral veel zweet”

Het parcours van Tomorrowland is vergelijkbaar met een pretpark, want het festival aan De Schorre in Boom is dan ook een héél grote magische wereld. Met 15 podia en dan eens zoveel andere installaties, winkeltjes, de kapper, … kan je er dan ook genoeg doen. Dat zijn gegarandeerd héél veel stappen voor wie een weekend gaat dansen op Tomorrowland. Hoeveel

Lees meer »