ONGEZIEN! En toen gaf Lardot buitenspel en geen goal voor Cercle Brugge nadat bal achter de lijn was

Was het Daaland? De voet van Da Silva Lopes? Niemand die het weet. Wel dat Lardot buitenspel gaf. Nadat Cercle Brugge er op zeven minuten voor tijd zowaar 0-1 van had gemaakt. De bal net achter de lijn. Ongezien Brugs titelscenario. 

Meer krantenkoppen in België

Vete tussen Ivo Pauwels’ weduwe Diana en dochter An bereikt triest dieptepunt: “Ik dien klacht in wegens pesterijen”

“Ze moet stoppen met mij zo te kleineren!” Zangeres Diana More (64), de weduwe van Ivo Pauwels, heeft klacht ingediend tegen zijn dochter An (54). Negen maanden na het plotse overlijden van de ‘Nonkel Jef’-acteur blijkt het water dieper dan ooit tussen zijn beide nabestaanden. Zo zou An de zangcarrière van Diana boycotten. Wat is er aan de hand? Diana

Lees meer »

Vernieuwde toepassing van de Onmiddellijke Minnelijk Schikking moet voor een snelle afhandeling zorgen bij misdrijven

Het parket van West-Vlaanderen introduceert een vernieuwde toepassing van de Onmiddellijke Minnelijke Schikking (OMS) om snel te reageren bij inbreuken op de drugswet, wapenwet en bij winkel- en fietsdiefstallen. OMS stelt de politie in staat om de boete onmiddellijk te innen. Vroeger werd OMS enkel tijdens speciale politieacties toegepast. Voortaan zal OMS ook in de dagelijkse werking van de politie

Lees meer »

Technicus raakt vast in machine en loopt dubbele armbreuk op bij recyclage- en afvalverwerkend bedrijf in Wielsbeke

Bij een recyclage- en afvalverwerkend bedrijf in Wielsbeke is vanmorgen een arbeidsongeval gebeurd. Een technicus kwam met zijn linkerarm vast te zitten in één van de machines. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de man werd met een dubbele armbreuk naar het ziekenhuis gebracht. Het arbeidsauditoraat onderzoekt de omstandigheden waarin het ongeval is gebeurd.

Lees meer »

Lidl in beroep tegen weigering vergunning nieuwe vestiging in Kasteelstraat in Tielt; buurtbewoners zijn er niet gerust op

Het Tieltse stadsbestuur weigerde eerder de vergunningsaanvraag voor de bouw van een gloednieuwe Lidl-vestiging in de Kasteelstraat 137-141. Tot grote opluchting van de omwonenden, maar die visten ondertussen uit dat Lidl gesteund door een gerenommeerd advocatenkantoor, beroep heeft aangetekend tegen de beslissing. “We zijn er niet gerust op”, zegt Annelies Beel die vlak achter het bewuste perceel woont. “We zullen

Lees meer »

Volkstuinpark en Samentuin de Venning openen de deuren

Zondagnamiddag organiseerde Tuinhier-Kortrijk, in samenwerking met buurtwerk Kortrijk, de 4de editie van de ‘Dag van de volkstuinen’. Iedereen kon een bezoek brengen in de Vennestraat.
The post Volkstuinpark en Samentuin de Venning openen de deuren appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zomerbar opent op dak van Fort Napoleon in Oostende: “Je kan hier zelfs een spelletje petanque spelen met zicht op zee”

Petanque, drinks, cocktails, bieren en een hippe foodkaart: dat is het concept van de nieuwe zomerbar met de toepasselijke naam ‘Roof!’. De zomerbar bevindt zich immers op het dak van het Fort Napoleon. Het zicht op de Oostendse skyline en de zee krijg je er gratis bij. “We plannen ook heel wat activiteiten”, zegt Quinten Goekint van Look i Like

Lees meer »

Blankenberge zet mantelzorgers in de bloemetjes

Naar aanleiding van de Dag van de Mantelzorg op 23 juni, werden in Blankenberge lokale mantelzorgers in het zonnetje gezet. “We wilden deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan en de mantelzorgers eens letterlijk in de bloemetjes zetten. Iedere Blankenbergenaar die een mantelzorger heeft, kon dit melden aan het dienstencentrum om een plantje aan zijn of haar mantelzorger te laten

Lees meer »

“We willen een uniform en coherent strafrechtelijk beleid in de hele provincie voeren”: parket van West-Vlaanderen sluit akkoorden over aanpak lokale overlast

Het parket van West-Vlaanderen sluit de komende maanden nieuwe protocolakkoorden af met alle West-Vlaamse steden en gemeenten over de toepassing van GAS (gemeentelijke administratieve sancties). Deze nieuwe akkoorden brengen GAS terug naar de essentie: het aanpakken van lokale overlast. Diefstallen en slagen en verwondingen worden uit GAS gehaald en voortaan rechtstreeks strafrechtelijk vervolgd. Op deze manier wil het parket van

Lees meer »