ONGEZIEN! En toen gaf Lardot buitenspel en geen goal voor Cercle Brugge nadat bal achter de lijn was

Was het Daaland? De voet van Da Silva Lopes? Niemand die het weet. Wel dat Lardot buitenspel gaf. Nadat Cercle Brugge er op zeven minuten voor tijd zowaar 0-1 van had gemaakt. De bal net achter de lijn. Ongezien Brugs titelscenario. 

Meer krantenkoppen in België

Rock Petrol brengt oldtimers en rockbands opnieuw samen in Wingene

Het is intussen een vaste traditie geworden: op de laatste zondag van juli verzamelen oldtimers zich op de parking aan de Verrekijker, terwijl de rockliefhebber zich in de zaal binnen kan vergapen aan een resem geweldige rockbands. Rock Petrol is op zondag 28 juli alweer aan de achtste editie toe.
The post Rock Petrol brengt oldtimers en rockbands opnieuw

Lees meer »

Wisselvallige maar vrij warme nationale feestdag

Het is zondag wisselvallig met afwisselend opklaringen en vaak veel wolkenvelden, soms vergezeld van plaatselijke buien. In het oosten van het land kan daar ook onweer bijzitten. Aan zee is de kans op regen kleiner. De maxima schommelen tussen 21 en 26 graden.

Lees meer »

Duizend uur aan bewakingsvideo’s, discreet DNA-onderzoek, en speurhonden die met het vliegtuig overgebracht werden: zo verliep het onderzoek om moord op Marc (71) en Laura (66) op te helderen

Uit beelden die de Guardia Civil heeft vrijgegeven, blijkt dat de Spaanse politiedienst de grote middelen inzet om de misdaden tegen het Vlaamse koppel Marc Olbrechts (71) en Laura Trappeniers (66) op het eiland op te helderen. Voor het eerst toonden de Spaanse speurders hoe ze een val opspanden, die op 20 juni dichtklapte.

Lees meer »

“Dat twee zonen overleefden, houdt me recht”: moeder van overleden Mathias (12) reageert op verkeersdrama

“Dat ik mijn oudste zoon Mathias heb moeten afgeven, is verschrikkelijk, maar het feit dat Lukasz en Kyalo het ongeval hebben overleefd, houdt mij recht. We slaan er ons met drie wel doorheen”, reageert Fanny, de moeder van de drie Antwerpse kinderen die zaterdagmorgen betrokken waren bij een zwaar verkeersongeval in Sinsin, in de provincie Namen. Bij dat ongeval kwam

Lees meer »