Even stopt het hart van 28.000 blauw-zwarten, maar dan volgt toch de ontlading

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Bijna 600.000 mensen op de vlucht voor geweld in Haïti

Het aantal mensen dat binnen hun eigen land op de vlucht is, is in Haïti sinds maart met 60 procent gestegen als gevolg van het toenemende bendegeweld. Dat zegt de Internationale Organisatie voor Migratie. Volgens het VN-agentschap gaat het om bijna 600.000 ontheemden.

Lees meer »

Geboren leraar Patrick Haerick : “Zal jonge gasten hard missen”

Patrick Haerick is bezig aan zijn laatste weken als leraar wiskunde in het Atheneum Brugge. De dynamische zestiger neemt na een onderwijscarrière van ruim veertig jaar met spijt in het hart afscheid van zijn klaslokaal en zijn leerlingen.
The post Geboren leraar Patrick Haerick : “Zal jonge gasten hard missen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Assisen Caroline Kint – “Iedereen weet dat ze onschuldig is” (vader Lorine De Witte)

Op het assisenproces over de doodslag op Caroline Kint (65) zijn de getuigenverhoren afgerond. De vader van Lorine De Witte (53) schreeuwde donderdagnamiddag de onschuld van zijn dochter uit. Ook de zware jeugd van de beschuldigde kwam opnieuw aan bod.
The post Assisen Caroline Kint – “Iedereen weet dat ze onschuldig is” (vader Lorine De Witte) appeared first on

Lees meer »

Franse oud-president Hollande wil meedoen aan verkiezingen

De Franse oud-president Francois Hollande heeft voor een verrassing gezorgd door een politieke comeback aan te kondigen. De socialist wil zich in het departement Corrèze kandidaat stellen bij de parlementsverkiezingen. “Een uitzonderlijk besluit voor een uitzonderlijke situatie”, zei hij tegen journalisten in de gemeente Tulle.

Lees meer »

LIVE. Houda (10) als derde dodelijke slachtoffer vanonder het puin gehaald, nog twee vermisten

Bijna veertien uur na de explosie in Hoboken is een derde dodelijk slachtoffer onder het puin teruggevonden. Op dit moment wordt nog gezocht naar twee vermisten. Er vielen bij de ontploffing ook drie zwaargewonden en twee lichtgewonden. Twee verdiepingen zijn ingestort, een deel van het gebouw is weggeblazen. De oorzaak van de explosie is nog niet bekend. Volg hier alles

Lees meer »

Nouchka (34), bekend van Big Brother en Million Dollar Island, opent Calzedonia-filiaal in Oostende

Nouchka Willems maakte het afgelopen jaar tot twee keer toe een tv-optreden. Zo nam ze deel aan Million Dollar Island en aan Big Brother. Nu is ze als franchisenemer haar eigen Calzedonia-filiaal gestart in de Kapellestraat in hartje Oostende. Als content creator promoot ze nu haar eigen producten op sociale media.
The post Nouchka (34), bekend van Big Brother

Lees meer »