“Donald Trump had neergeschoten moeten worden!”: Republikeinse presidentskandidaat uitgejouwd tijdens toespraak

Een zaal vol fans kwam Donald Trump zaterdagavond niet tegen bij de bijeenkomst van de Libertaire partij. Hij werd uitgejouwd door aanwezigen. “Donald Trump had neergeschoten moeten worden!”, riep iemand. De Republikein zoekt steun bij de Libertairen omdat de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november op het scherpst van de snee zullen zijn en elke extra stem welkom is. 

Meer krantenkoppen in België

“Dat twee zonen overleefden, houdt me recht”: moeder van overleden Mathias (12) en zwaargewonde broertjes reageert op verkeersdrama

“Dat ik mijn oudste zoon Mathias heb moeten afgeven, is verschrikkelijk, maar het feit dat Lukasz en Kyalo het ongeval hebben overleefd, houdt mij recht. We slaan er ons met drie wel doorheen”, reageert Fanny, de moeder van de drie Antwerpse kinderen die zaterdagmorgen betrokken waren bij een zwaar verkeersongeval in Sinsin, in de provincie Namen. Bij dat ongeval kwam

Lees meer »

Waarom stapt Joe Biden dan toch op? En kan Kamala Harris president worden?

Joe Biden stapt op als presidentskandidaat voor de Democraten. Na zijn flaters van de afgelopen weken die Trump zijn kans op winnen alleen maar vergrootten, trekt Biden zich dan toch terug. Vicepresident Kamala Harris lijkt klaar te staan om het stokje over te nemen. Wat betekent dit voor de presidentsverkiezingen? En maakt Kamala Harris een kans om Trump te verslaan?

Lees meer »

Formateur De Wever schetst geen fraai toekomstbeeld tijdens 21 juli-toespraak: “Moeilijk decennium”

Aan het Stadspark van Antwerpen hebben de stad en provincie Antwerpen hun traditionele 21 juli-viering gehouden. Burgemeester Bart De Wever (N-VA) toonde zich vooral dankbaar dat de drukke sportzomer de publieke aandacht wat wegneemt van de federale en Vlaamse regeringsonderhandelingen, maar hij had het ook over “een moeilijk decennium” dat ons te wachten staat.

Lees meer »

Nazigroet en apengeluiden in Jan Breydel na afloop Supercup

Een video die zondag is verschenen op de website van La Dernière Heure/Les Sports toont hoe minstens twee supporters in het Brugse vak de nazigroet brachten na afloop van de Supercup-match zaterdagavond tussen Club Brugge en Union (1-2).
The post Nazigroet en apengeluiden in Jan Breydel na afloop Supercup appeared first on KW.be.

Lees meer »

Niet te missen: dé gids voor de Olympische Spelen in Parijs

De Olympische Spelen in Parijs naderen met rasse schreden en zoals bij elk groot sportevenement heeft HLN ook voor deze Spelen een gids in petto. Wat moet u nóg weten om alles straks vanop de eerste rij te kunnen volgen? Welke Belgen komen er in actie? En kan ik nog tickets kopen? Uw handleiding voor Parijs 2024.

Lees meer »