“Donald Trump had neergeschoten moeten worden!”: Republikeinse presidentskandidaat uitgejouwd tijdens toespraak

Een zaal vol fans kwam Donald Trump zaterdagavond niet tegen bij de bijeenkomst van de Libertaire partij. Hij werd uitgejouwd door aanwezigen. “Donald Trump had neergeschoten moeten worden!”, riep iemand. De Republikein zoekt steun bij de Libertairen omdat de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november op het scherpst van de snee zullen zijn en elke extra stem welkom is. 

Meer krantenkoppen in België

Anna van der Breggen keert terug in het peloton: ploegleider van Kopecky wordt na drie jaar opnieuw renster bij SD Worx

De Nederlandse Anna van der Breggen (34) keert vanaf 1 januari 2025 terug als wielrenner bij SD Worx-Protime, waar ze de voorbije jaren ploegleider was van onder meer Lotte Kopecky. De olympische kampioene en tweevoudige wereldkampioene wordt nu opnieuw ploeggenote van Kopecky en tekende tot eind 2026. “Als ik wil terugkeren als wielrenner, is het nu of nooit”, zegt ze.

Lees meer »

PORTRET. Vroeger kuiste hij wc’s, nu is hij 110 miljard waard: dit is Jensen Huang, CEO van waardevolste bedrijf ter wereld

Troonwissel op Wall Street: niet langer Apple of Microsoft maar wel Nvidia is het meest waardevolle bedrijf ter wereld. Het Amerikaanse chipbedrijf is dankzij de AI-hype nu ruim 3 biljoen euro waard. Toch begon het succesverhaal al 31 jaar geleden – lang voor het bestaan van ChatGPT – toen CEO Jensen Huang in een wegrestaurant tafelde met twee collega-ingenieurs. Vandaag

Lees meer »

IN BEELD. Electric Callboy maakt hype waar op Graspop

Ze zijn een van de favoriete bands van Thibault Christiaensen, en geef het brein achter Equal Idiots maar eens ongelijk. De Duitsers van Electric Callboy vulden eerder al de Lotto Arena met hun aanstekelijke metalcore, en ook tijdens eerdere passages op Belgische festivals ontketenden ze een heuse wervelwind. Maar het ultieme feestje? Dat bewaarden ze – mét passage van de

Lees meer »

Duurste hoop aarde van West-Vlaanderen ligt aan de voet van de Kemmel: tot 2,7 miljoen euro om weggespoelde landbouwgrond te bergen

Zo’n 180.000 kubieke meter weggespoelde landbouwgrond die opgehoopt ligt bij de Dikkebusvijver in Ieper moet dringend afgegraven en terug naar de landbouwers vervoerd worden. Dit fenomeen herhaalt zich om de tien jaar en heeft een kostprijs die oploopt tot mogelijk bijna drie miljoen euro. “We moeten stoppen met de kosten hiervoor op de maatschappij af te wentelen”, vindt de West-Vlaamse

Lees meer »

In de ban van de Bermudadriehoek: raakt Tedesco tegen Roemenië wél aan zijn geliefkoosde 6’en, en dus aan Mangala?

Plooit hij of plooit hij niet? Voetbalromantici en -analisten vinden de dubbele buffer Onana-Mangala bij de Rode Duivels van het goeie te veel, maar voor Domenico Tedesco horen ze bij de eerste namen op het blad. Samen met De Bruyne vormen ze zijn Bermudadriehoek, tot spijt van wie het benijdt. Of stuurt de bondscoach tóch bij tegen Roemenië? Achtergrond bij

Lees meer »

BMW rijdt op volle snelheid tegen Volvo op N35 in Handzame

Op de Staatsbaan (N35) in Handzame (Kortemark) is een inhaalmanoeuvre op volle snelheid zaterdagavond verkeerd gelopen. Een man in een BMW X5 haalde een oldtimer Volvo break in net op het moment dat die wou afslaan. De klap was groot en beide wagens werden weggeslingerd. Er viel een gewonde.
The post BMW rijdt op volle snelheid tegen Volvo op

Lees meer »

“In onze sector moet je niet te ver vooruit kijken”: vierde generatie deed intrede bij Garage Vanhulle

Garage Vanhulle is al 60 jaar een begrip in Izegem. Onder de noemer ‘Checked by Vanhulle’ is de zaak getransformeerd naar een allemerkengarage. “De automobielsector is constant in evolutie. Maar onze service en persoonlijke aanpak hebben we behouden.”
The post “In onze sector moet je niet te ver vooruit kijken”: vierde generatie deed intrede bij Garage Vanhulle appeared first

Lees meer »

Maand rijverbod en boete voor buiteling tijdens oudejaarsnacht in Menen

Een 46-jarige man uit Menen is door de Kortrijkse politierechter veroordeeld tot een rijverbod van 1 maand en een boete van 800 euro. Tijdens de oudejaarsnacht van 2023 knalde hij in Menen met 1,63 promille alcohol in het bloed tegen een boom.
The post Maand rijverbod en boete voor buiteling tijdens oudejaarsnacht in Menen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Isabelle (46) is met BenG al 20 jaar actief in de kledingwereld: “Elke klant heeft bij mij zijn eigen patronen en zelfs een eigen databank”

Isabelle Godefroij (46) waagde twintig jaar geleden de sprong om met BenG een eigen firma te starten. Sindsdien is ze er, dankzij heel wat doorzicht en aanpassingsvermogen, in geslaagd een vaste plaats in de mode- en confectiewereld te veroveren. Ze vierde recent het twintigjarige bestaan met klanten, vrienden en familie. Wij keken met deze ondernemende dame terug op twintig bewogen

Lees meer »

LIVEBLOG TURKIJE-GEORGIË. Chaos in Dortmund: knokpartijen op de tribunes, hevige regen doet dubbele waterval ontstaan

Chaotische aanloop richting Turkije-Georgië. Het water viel vandaag in Dortmund al met bakken uit de lucht en er ontstond zelfs een dubbele waterval boven één van de tribunes van het Signal Iduna Park, waar beide supportersclans ook al op de vuist gingen. Welke ploeg trekt straks óp het veld aan langste eind? Volg de wedstrijd op de voet in onderstaande

Lees meer »