Donald Trump uitgejouwd op bijeenkomst Libertarische partij

Hij hoopte hun steun te krijgen, maar kwam bedrogen uit. Donald Trump werd zaterdagavond uitgejouwd op de bijeenkomst van de Libertarische partij in de VS. Een toeschouwer riep zelfs dat Trump de kogel had moeten krijgen.

 

Meer krantenkoppen in België

Eerste voorlopige West-Vlaamse uitslagen voor de Kamer zetten Vlaams Belang op forse winst

De eerste onofficiële en zeer onvolledige federale resultaten in de kieskring West-Vlaanderen wijzen op forse winst voor het uiterst rechtse Vlaams Belang. Onder meer in twee bureaus in Wervik is de grens van 30 procent overschreden, blijkt uit uitslagen van VRT en VTM. Open VLD en Groen hebben het moeilijk in de provincie.
The post Eerste voorlopige West-Vlaamse uitslagen

Lees meer »

Stefaan en Sophie openen broodjeszaak Krop: “We gaan volop voor vers”

Aan de Blankenbergse Steenweg openden Stefaan Van den Berghe (48) en Sophie De Laere (41) de deuren van Krop, een takeawaybroodjeszaak en saladebar. “De klanten komen al van ver voor onze verse, rijkelijk belegde broodjes”, zegt Sophie.
The post Stefaan en Sophie openen broodjeszaak Krop: “We gaan volop voor vers” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Is de relatie tussen Kylie Jenner en Timothee Chalamet dan toch niet voorbij? “Hij plant zelfs een groot verjaardagsfeest”

De geruchten doen al enkele maanden de ronde: volgens het internet zouden Timothée Chalamet en Kylie Jenner al enige tijd geen koppel meer vormen. Het duo heeft hier nog nooit op gereageerd, maar de ‘Willy Wonka’-acteur lijkt de roddels nu eindelijk de kop in te drukken. “Hij is haar verjaardagsfeest al aan het plannen voor in augustus.”

Lees meer »

Prinses Margarita in tranen over opa Bernhard na rel rond lidmaatschap partij van Adolf Hitler: “Hij heeft een andere keuze gemaakt”

Prinses Margarita liet haar tranen de vrije loop toen ze donderdagmiddag te gast was bij het Nederlandse televisieprogramma ‘Tijd voor Max’. Toen beelden van haar opa, prins Bernhard, te zien waren, kreeg zijn oudste kleindochter het moeilijk. Vorig jaar kwam het bewijs van Bernhards lidmaatschap van de partij van Adolf Hitler boven tafel.

Lees meer »

De rit, vaderdag of de verkiezingen? Meningen zijn verdeeld bij Belgische renners in de Dauphiné

Een dilemma voor de start van de slotetappe van de Dauphiné: de rit, vaderdag of de verkiezingen? De meningen verschilden bij de Belgische renners. “De verkiezingen zal de grootste gevolgen hebben, maar ik ga toch voor vaderdag kiezen”, grapte een goedgemutste Tiesj Benoot. Bij Remco Evenepoel klonk het antwoord anders: “Vaderdag is altijd belangrijk, maar voor mij is het toch

Lees meer »

Jasmijn Van Hoof na soaprelatie met 20 jaar oudere Kürt Rogiers in ‘Familie’: “Ik schrok zelf van de heftige reacties”

Dat Jasmijn Van Hoof (33) haar comeback in ‘Familie’ niet gemist heeft. Na 2,5 jaar afwezigheid is Stefanie helemaal terug van weggeweest en weet ze meteen het gezin Coppens vierkant te laten draaien door haar verrassende relatie met de beste vriend van haar vader Lars (Kürt Rogiers). “Toen ik die verhaallijn te horen kreeg waren Lars en Veronique nog samen

Lees meer »