Donald Trump uitgejouwd op bijeenkomst Libertarische partij

Hij hoopte hun steun te krijgen, maar kwam bedrogen uit. Donald Trump werd zaterdagavond uitgejouwd op de bijeenkomst van de Libertarische partij in de VS. Een toeschouwer riep zelfs dat Trump de kogel had moeten krijgen.

 

Meer krantenkoppen in België

Diamanten jubileum voor Albrecht en Marleen

Een delegatie van het schepencollege trok zondagmiddag naar ‘t Prinsessenhof in Emelgem waar Albrecht David (82) en Marleen Verhelst (81) hun diamanten huwelijksjubileum vierden.
The post Diamanten jubileum voor Albrecht en Marleen appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Ongrijpbare’ Ismael Zambada, mede-oprichter van het Sinaloa Kartel, gearresteerd in Verenigde Staten

De Mexicaanse drugsbaron Ismael ‘El Mayo’ Zambada, een van de oprichters van het beruchte Mexicaanse Sinaloa-kartel, is in handen van de Amerikaanse autoriteiten. Een van de zoons van Joaquin ‘El Chapo’ Guzmán, Joaquin Guzmán López, eveneens een belangrijke leider van het kartel, werd ook opgepakt. Beide werden in El Paso in de Amerikaanse staat Texas gearresteerd, zei de Amerikaanse procureur-generaal

Lees meer »

TikTokkers Neal (19) en Senne (19) breken in op Tomorrowland: “Nu kunnen we het van onze bucketlist schrappen”

In hun laatste TikTok-stunt tonen Neal Remmerie (19) en Senne Haverbeke (19) uit Ingelmunster hoe ze wisten binnen te glippen op de weide van Tomorrowland. Het duo kon uit de handen van de security blijven en zo meegenieten van de laatste dag van het festival. “Het was echt insane, maar de inbraak was allesbehalve gemakkelijk”, klinkt het bij de TikTokkers.

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Eric en Liliana uit Tielt

Eric Meulebrouck en Liliana Dewaelsche mochten onlangs hun gouden jubileum vieren. Eric groeide op in Tielt, waar hij ook naar school ging. Hij werkte 30 jaar lang bij Bafa in Schuiferskapelle en 12 jaar bij Bauwens in Beernem.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Eric en Liliana uit Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Zondag was warmste dag ooit op aarde

Het was zondag 21 juli de warmste dag ooit. Dat blijkt uit voorlopige gegevens van de Copernicus klimaatveranderingsdienst van de Europese Unie, die dergelijke mondiale weerpatronen sinds 1940 bijhoudt.

Lees meer »

Christel Van Schoonwinkel heeft vrede met heruitzendingen ‘De kotmadam’: “Zo blijf ik eeuwig jong, tenminste op tv”

‘De kotmadam’ was een broedplaats voor jong acteertalent. Onder hen ook Christel Van Schoonwinkel (56), die er 33 jaar geleden haar debuut maakte als de sexy Betty. Nu de populaire VTM-reeks definitief stopt, zocht HLN haar op voor een exclusief gesprek over de begindagen, de goede band met haar overleden collega Odilon en de vele heruitzendingen. “Ik verdien daar ‘iets’

Lees meer »

Gouden huwelijksgeluk voor Freddy en Sabien uit Izegem

Sabien Vancoillie (67) en Freddy Dusselier (72) uit de Krekelstraat trokken naar ‘t Cleen Schardouw in Sint-Eloois-Winkel voor de viering van hun 50ste huwelijksverjaardag.
The post Gouden huwelijksgeluk voor Freddy en Sabien uit Izegem appeared first on KW.be.

Lees meer »