Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump gaat hard tekeer en waarschuwt voor “bloedbad” tijdens toespraak in Ohio

Met nog meer dan zeven maanden te gaan voor de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten is de politieke toon al opvallend hard. Tijdens een toespraak in Ohio is Donald Trump, presidentskandidaat voor de Republikeinen, nog feller tekeergegaan dan hij regelmatig al doet. 

Meer krantenkoppen in België

Jaar cel voor dief die 54 dure T-shirts stal

Een 42-jarige Marokkaan uit Koekelberg is door het hof veroordeeld tot één jaar cel. Hij reisde naar Ieper en Poperinge om er liefst 54 T-shirts van Hugo Boss te stelen en drie flesjes parfum.
The post Jaar cel voor dief die 54 dure T-shirts stal appeared first on KW.be.

Lees meer »

Tatianna start lessen ‘body & mind-wandelingen’ in Spiere: “We nemen mensen mee op wandel in de natuur”

Vanaf april start een nieuwe lessenreeks ‘body & mind-wandelingen’ met lesgever Tatianna Dejaegere. Deze lessenreeks combineert wandelen met invloeden uit de yoga, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en meditatie. Er zijn tien outdoortrainingen voorzien. De start is op woensdag 10 april, aan de sluis in Spiere.
The post Tatianna start lessen ‘body & mind-wandelingen’ in Spiere: “We nemen mensen mee op wandel in

Lees meer »

“Je wil toch aanwezig zijn in de gemeente waar je woont”: Karine en Sofie zijn vaste gezichten op de wekelijkse vrijdagmarkt

Karine Sanders (62) en Sofie Rabaey (52) zijn vaste waarden op de Eernegemse vrijdagmarkt en de ideale ambassadeurs van hun beroep om tijdens deze in het zonnetje gezet te worden.
The post “Je wil toch aanwezig zijn in de gemeente waar je woont”: Karine en Sofie zijn vaste gezichten op de wekelijkse vrijdagmarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vlaams Belang gemeenteraadslid Rik Baert op 72-jarige leeftijd overleden: “Hij was een man uit één stuk”

Vlaams Belang gemeenteraadslid Rik Baert is donderdagmorgen omstreeks 2.30 uur overleden in AZ Groeninge in Kortrijk. Hij was 72 jaar. In Izegem wordt verslagen gereageerd op zijn heengaan. “Hij was een man uit één stuk, een overtuigd Vlaming”, reageert Vlaams Belang-volksvertegenwoordiger en oud-Izegemnaar Stefaan Sintobin.
The post Vlaams Belang gemeenteraadslid Rik Baert op 72-jarige leeftijd overleden: “Hij was een man

Lees meer »