20 KM DOOR BRUSSEL. Eerste lopers bereiken finishlijn: “Voorlopig geen incidenten”

De Europese wijk bruist vandaag van de activiteit dankzij de 44e editie van de 20 km door Brussel. De straten zijn gevuld met enthousiaste lopers, wandelaars en supporters. Maar liefst 45.000 sportievelingen, van jong tot oud, zijn vertrokken voor de lange tocht door de hoofdstad, en sommigen hebben de finishlijn al bereikt. 

Meer krantenkoppen in België

HELP TEDESCO. U zet Trossard en Carrasco op de bank: HLN-lezer kiest tegen Roemenië voor vier nieuwe namen

De nederlaag tegen Slovakije op het EK voetbal kan volgens u niet zonder gevolgen blijven. De HLN-lezer kiest voor de match tegen Roemenië voor vier nieuwe namen. Onder meer Trossard en Carrasco horen volgens u op de bank. En u volgt ook de mening van enkele vooraanstaande analisten: Tedesco moet qua profiel voor slechts één pure defensieve middenvelder kiezen. Ontdek

Lees meer »

Blijf ik beter niet meer bevriend met mijn ex?

Voor deze rubriek luisteren we gesprekken af, checken we de mails die u ons stuurt, of pikken we iets op wat in de lucht hangt en distilleren we er een kwestie uit. Die leggen we voor aan drie redacteurs en lezers uit drie verschillende generaties. Deze week: misschien kunnen exen geen vrienden zijn?

Lees meer »

Niemand wil aan Steven (38) en Melissa (37) en hun twaalf kinderen een huis verhuren: “We voelen ons gediscrimineerd”

Ze zijn met veertien, maar staan op 1 augustus mogelijk op straat. Steven (38) en Melissa (37) Van Gansbeke en hun twaalf kinderen slagen er niet in om een nieuwe woning te vinden. Want niemand ziet het zitten om aan hun kroostrijk gezin te verhuren. “Tientallen pogingen haalden niets uit. Op één plaats verdubbelde de huur zelfs voor ons”, zucht

Lees meer »

Luchthaven Oostende-Brugge krijgt grootste zonnepark van West-Vlaanderen: “60.000 zonnepanelen zorgen voor 100 procent groene stroom”

Op de luchthaven van Oostende-Brugge is maandag het startschot gegeven voor de bouw van het grootste zonnepark van West-Vlaanderen, met 60.000 zonnepanelen. “Dankzij dit project kan de luchthaven werken op honderd procent groene stroom”, stelt energieleverancier EnergyVision.
The post Luchthaven Oostende-Brugge krijgt grootste zonnepark van West-Vlaanderen: “60.000 zonnepanelen zorgen voor 100 procent groene stroom” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sara betaalde 450 euro voor krasje dat ze niet had opgemerkt. “Een auto huren op reis? Nooit meer!”

“Mijn huurwagen kostte me uiteindelijk het dubbele van wat ik oorspronkelijk had betaald”, zo getuigt Sara Vanreusel (51). Zij is een van de vele Belgen die klacht hebben ingediend omdat ze honderden euro’s moesten bijbetalen voor een huurauto op vakantie: omdat ze een kras, deuk of kost niet had opgemerkt, of omdat de verzekering tóch niet alles dekt. Het aantal

Lees meer »

Vito Braet blikt vooruit op BK: “Het wordt een open koers”

Outsider voor de Belgische titel? Het zou zomaar eens kunnen. Vito Braet (23) zal zondag tussen Sint-Lievens-Houtem en Zottegem zijn kans mogen gaan. Hij acht de kans klein dat de titelstrijd uitdraait op een massaspurt.
The post Vito Braet blikt vooruit op BK: “Het wordt een open koers” appeared first on KW.be.

Lees meer »